Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki noldu sonra ?Merak edenler icin soyleyim..3 senedir yakinlasmiyor olusumuzun belli basli konustugumuz bi sebebi yoktu aslinda.
Cinsellik konusunda cekingendim, yani hazir hissetmiyordum kendimi. Pisman olurum gibi bir his vardi hep icimde. Ki keza durum oraya gelmeden de pisman oldum. Tabular yuzunden degil, tamamen hazir hissetmemekti sebebim. O da hic boyle bir teklifte bulunmadi acikcasi, garip de gelmemisti hic bilemiyorum sorgulamadim.. Sonra bu durumda zaten ani gelisti..
Bu arada..telefondan her yerden engelledigim icin ulasamiyor. Farkli numaralar aradi bu son iki gundur, tanimadigim numaralara da acmadim. Bugun ogle vakti zil caldi, bi baktim gelmis yuzsuz gibi. Kapiyi acmadim tabi ki, en az yarim saat durmadan zile basti. O kadar sinirlendim ki. Tatsizlik cikmasin insanlar var diye yine sesimi cikarmadim. Bir saat de bekledi kapida. Umarim boyle dadanmaz evime gelmeye. Barismak icin mi geldi yoksa daha fazla icindeki pislikleri dokmek icin mi bilemiyorum.. umarim bir daha yuzunu gormem..
İste onu diyorum pastanede oturup el ele tutusmadan oteye gidemeyenlerin buyuk bir kismi gerdek gecesi ellerinde patliyo boyle koca bi ömur. Neyse ki sansli arkadasimizda 3 yilin sonunda yakinlasivermis gec olsun guc masim. Adamda asagilik kompleksi varmis kendi yetersizligini kiza bunalima sokarak ort pas edecekti. Goguslerin cirkin sarkik vs diyor ama kendi organininda yetesizliginin farkinda belkide sadece kucuk olmasini birak afedersiniz erken bosalma bile var yetersizlik uzerine yetersizlik yani. Valla cok iyi yirtmişsin. Belkide bu adam yillardir bunun icin basbasa kalmadi kimbilir.3 yıl hiç görmemiş miydiniz birbirinizi? Ne yaptınız onca süre?
5 gundur yazamadim giremedim buraya da. O son gelisinden sonra bir daha geldi. Yalvar yakar gitmedi konusalim diye tutturdu. Cenesi kapansin beni daha fazla rezil etmesin bir daha da gelmesin diye asagi indim, evime almadim. Zaten salgin var, maskesi bilmemnesi dezenfektani bir de bu gerizekalisi derken oyle kotuydum ki o gun. Konusmaya basladik zannediyorum ki insan gibi konusur, ozur diler. Kolumu tuttu ceke ceke insanlarin oldugu yerden uzaklastirdi. İlk defa boyle bir sey yasiyorum, keske hic inmeseydim. Ama 3 senenin hatrina son kez konusalim dedim bir daha gelemesin diye.
Zibilyon tane sey anlatti gururumu neden kirdin sen benim niye engelledin ben bunu mu hakediyorum niye adam gibi konusmadin benimle ulasamiyorum sana gibi gibi. Opmeye calisti, ittim. Onu simdi daha iyi tanidigimi, boyle bir seyi ve boyle bir karakteri asla istemedigimi, coktan kendisinden buz gibi sogudugumu artik sevmedigimi guzel bir uslupla anlattim, asla hakaret etmedim asla bagirmadim. Aksine kendisi cildirdi. O kadar korktum ki. Aniden anlamadan sacimi tutup asagi dogru cekti kolumu cimciriyor o arada da. O sokla hemen bagirdim son ses insanlar gelsin diye, o da kacti hemen kosa kosa gitti pislik. Polise gidip sikayet ettim, kendisinin ifadeye cagiralacagini daha sonra tutanak tutulacagini soylediler. Daha sonra hicbir haber gelmedi, sanirim bu salgindan dolayi bilemiyorum ki..
Bu kadar asagilik bir insan oldugunu bilmiyordum, sindiremedigi o kucuk penisi canavarlastirmis adiyi. Son durum bu. Siz de lutfen kendinize cok dikkat edin, kimseye kolay kolay guvenmeyin ve lutfen susmayin..
Ben olsam aşağı inmeye cesaret edemezdim. Neyse ki ucuz kurtulmuşsunuz ve şikayet etmekle iyi yapmışsınız.5 gundur yazamadim giremedim buraya da. O son gelisinden sonra bir daha geldi. Yalvar yakar gitmedi konusalim diye tutturdu. Cenesi kapansin beni daha fazla rezil etmesin bir daha da gelmesin diye asagi indim, evime almadim. Zaten salgin var, maskesi bilmemnesi dezenfektani bir de bu gerizekalisi derken oyle kotuydum ki o gun. Konusmaya basladik zannediyorum ki insan gibi konusur, ozur diler. Kolumu tuttu ceke ceke insanlarin oldugu yerden uzaklastirdi. İlk defa boyle bir sey yasiyorum, keske hic inmeseydim. Ama 3 senenin hatrina son kez konusalim dedim bir daha gelemesin diye.
Zibilyon tane sey anlatti gururumu neden kirdin sen benim niye engelledin ben bunu mu hakediyorum niye adam gibi konusmadin benimle ulasamiyorum sana gibi gibi. Opmeye calisti, ittim. Onu simdi daha iyi tanidigimi, boyle bir seyi ve boyle bir karakteri asla istemedigimi, coktan kendisinden buz gibi sogudugumu artik sevmedigimi guzel bir uslupla anlattim, asla hakaret etmedim asla bagirmadim. Aksine kendisi cildirdi. O kadar korktum ki. Aniden anlamadan sacimi tutup asagi dogru cekti kolumu cimciriyor o arada da. O sokla hemen bagirdim son ses insanlar gelsin diye, o da kacti hemen kosa kosa gitti pislik. Polise gidip sikayet ettim, kendisinin ifadeye cagiralacagini daha sonra tutanak tutulacagini soylediler. Daha sonra hicbir haber gelmedi, sanirim bu salgindan dolayi bilemiyorum ki..
Bu kadar asagilik bir insan oldugunu bilmiyordum, sindiremedigi o kucuk penisi canavarlastirmis adiyi. Son durum bu. Siz de lutfen kendinize cok dikkat edin, kimseye kolay kolay guvenmeyin ve lutfen susmayin..
5 gundur yazamadim giremedim buraya da. O son gelisinden sonra bir daha geldi. Yalvar yakar gitmedi konusalim diye tutturdu. Cenesi kapansin beni daha fazla rezil etmesin bir daha da gelmesin diye asagi indim, evime almadim. Zaten salgin var, maskesi bilmemnesi dezenfektani bir de bu gerizekalisi derken oyle kotuydum ki o gun. Konusmaya basladik zannediyorum ki insan gibi konusur, ozur diler. Kolumu tuttu ceke ceke insanlarin oldugu yerden uzaklastirdi. İlk defa boyle bir sey yasiyorum, keske hic inmeseydim. Ama 3 senenin hatrina son kez konusalim dedim bir daha gelemesin diye.
Eğer mümkünse tedbir amacıyla onun bilmediği bir yere gidin. Ailenizin veya yakınınizın bir evi olabilir. Çünkü tekrar gelme ihtimali yüksek ve geldiğinde belki daha çok kabalaşır.Cok tesekkur ederim.
Konusmayi asla dusunmuyordum ama gelmeye oyle bi dadandi ki.. guzelce konusursam gelmez, insanlara da artik rezil etmez beni dusuncesiyle indim. Ki 3 sene de cok naif, cok kibar olan bir adamdan boyle saldirganlik beklemiyor ki insan. Cok saskin ve cok uzgunum.
Yaa kadinlar kulubunun kadınları demişti, 'sakın açma kapıyı. Özür dilemek için değil hıncından zarar vermeye gelmistir' diye. Keşke dinleseydin de o iğrenç mahlukat senin saçının teline dokunamasaydi.5 gundur yazamadim giremedim buraya da. O son gelisinden sonra bir daha geldi. Yalvar yakar gitmedi konusalim diye tutturdu. Cenesi kapansin beni daha fazla rezil etmesin bir daha da gelmesin diye asagi indim, evime almadim. Zaten salgin var, maskesi bilmemnesi dezenfektani bir de bu gerizekalisi derken oyle kotuydum ki o gun. Konusmaya basladik zannediyorum ki insan gibi konusur, ozur diler. Kolumu tuttu ceke ceke insanlarin oldugu yerden uzaklastirdi. İlk defa boyle bir sey yasiyorum, keske hic inmeseydim. Ama 3 senenin hatrina son kez konusalim dedim bir daha gelemesin diye.
Tamamen aynı fikirdeyim lütfen dikkatli olBence bundan sonraki adım seni yaşananlarla tehdit etmek,ailene söylemekle şantaj yapmak. Bu karaktersizden beklediğim bu, en azından. Sana bu sekilde şantajla gelirse sen de soran herkese onun ele avuca sığmayan özelliğini yayacagini söyleyebilirsin. Bu onun geride durmasini sağlar.
Ayrıca korkmayip polise gitmekle de iyi yapmışsın. Ailenle ne şekilde konuştun?? Onlar ne diyo?