Meme estetigi yaptirmis bir kadin birden estetik guzeli mi sayilir?

İki yakınım yaptırdı. Gerçekten müthiş oldu. Ameliyat sonrası dikkatli olmak gerekiyor. O yüzden ben yaptıramıyorum çocuklarım küçük. Büyüsünler kesin yaptırıcam. Bu kadar sorun ediyorsanız yaptırın. Kendi düşüncenizden daha önemliyse, Erkeklerin geneli doğal olmasa da sever büyük memeyi

Anneme sordum annemde eger ozguvenin o sekilde artacaksa yaptir dedi. Sonucta meme bir kadin icin onemli demisti yani anlayis gosterdi. Normalde annem estetige tamamen karsi ama nedense bunu pek sorun etmedi. O yuzden galiba yaptiracam

Dünyadaki bütün kadınlar aynı düşüncede olmadığı gibi bütün erkekler de bir kişi değil. Her insan farklıdır kendine özgülüğünüzle güzel olacaksınız sizi birisi beğenecekse sevecekse o şekilde sevmeli. Oranız başkasından daha iyi buranız kötü diye hesaplama yapıp en iyisiyle beraber olmuyor insanlar. İstiyorsanız mutlu olacaksanız imkanınız varsa yaptırın. Kimsenin karşısında da ezilip büzülmeyin. Silikonlu meme sevmiyorsa gitsin kendininkiyle yetinsin, ya da silikonsuzunu bulsun.

Varsın estetik güzeli ol, ne olur ki? Önemli olan senin iyi hissetmen, insanların ne düşündükleri değil.
Estetik guzeli olmak hosuma gitmez yani o kelime hosuma gitmiyor. Memelerim orantisiz ve kucucuk olmasaydi asla yaptirmazdim. Ama gercekten kotu duruyorlar ve kabullenmekte zorlaniyorum o yuzden tek care silikon taktirmak. Ama dusunuyorum taktirsam artik dogal guzelligimi kaybederim mi yani, dogal falan sayilmam mi artik evet memem dogal olmaz ama genel olarak. Anlatamadim tam

Ben kişi herhangi bir yerinden rahatsızsa, ya da estetik olarak kötü bir görüntü varsa o zaman yapılan estetiğe karşı değilim açıkçası. Çok rahatsız oluyorsan yaptır. Benim de aksine büyük olmaları rahatsız ediyor, ama henüz çocuk sahibi değilim; çok ilerde düşünürüm bunu ben de belki.
Meme estetiğiyle de kimse estetik güzeli sayılmaz merak etme, estetik güzeli kendini tamamen estetikle baştan yaratmış, önceki haliyle zerre alakası olmayan insanlar sayılıyor bence.

Bilmiyorum.. kafam karisik sadece
Kafanı karıştıracak ne varki anlamadım? Yukardaki mesajımda sadece ‘meme estetiği’ ile estetik güzeli olmayacağını söylemiştim sana, ki burada birçok kişi de sana aynı şeyi söylemiştir. Sanırım sen herhangi bir yerinin estetik olmasından rahatsız olacaksın, ama şuanki göğüsünün görüntüsünden de rahatsız oluyorsun? Biraz kendinle çelişiyorsun sanki. Madem sana göre meme estetiği de estetik güzeli olarak sayılıyor, o zaman doğal kalmayı tercih et yaptırma madem.

Memeyle güzellik olmayacağı için hayır şaka bir yana benimde küçük, daha büyük olsun isterdim ama estetik yaptırmayı düşünmedim hiç, erkekler beğensin diye de yaptırmazdım. Kendinizi iyi hissetmek için yapacaksanız kesinlikle yaptırın ama başkaları beğensin diye değil. Şunu da ekliyeyim, herkesin zevkleri aynı değil, bazı erkeklerde sizin sahip olduğunuz şekilde seviyordur .

Param olsa istediğim heryerimi yaptırırım kime ne doğmamış çocuğa don biçmeyin silikonlu eş istemeyen ona göre seçer merak etme
Ben çok param olsa da her yerimi yaptırmazdım ya, ha rahatsız olduğum bazı yerler için ufak dokunuşlar olabilir Ama baştan aşağı estetik güzeli olmaya karşıyım açıkçası. Meme estetiği yaptırmakla da estetik güzeli olunmayacağı kanısındayım.

Zaten istediğim heryerimi dedim bende bide doğal estetiği seviyorum göze çarpmayacak malum 38 oldum ufak dokunuşlar lazım banada bide ciddi zayıflamamdan dolayı kollarimda ve mememde sarkmalar var ilk onları yaptırırdım tabi

Evet biryerimin estetik olmasindan rahatsizlik duyacam, uzulecem belkide ama bu sekildede kendi memelerimle cok mutsuzum cunku goruntu olarak hic hos degiller. Biraz arada kaldim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…