- 18 Mayıs 2008
- 9.794
- 15.890
-
- Konu Sahibi Lavie-rose
Bunu bende biliyorum zaten. Nasil memem dogal olsunki silikon taktirsamMemelerin estetikli meme sayılır.
Doğal memeli değil yapay memeli olursunuz.
Boyum 1.68 kilom 63Boy ve kilonuz kaç ?
Estetik guzeli olmak hosuma gitmez yani o kelime hosuma gitmiyor. Memelerim orantisiz ve kucucuk olmasaydi asla yaptirmazdim. Ama gercekten kotu duruyorlar ve kabullenmekte zorlaniyorum o yuzden tek care silikon taktirmak. Ama dusunuyorum taktirsam artik dogal guzelligimi kaybederim mi yani, dogal falan sayilmam mi artik evet memem dogal olmaz ama genel olarak. Anlatamadim tamVarsın estetik güzeli ol, ne olur ki? Önemli olan senin iyi hissetmen, insanların ne düşündükleri değil.
Silikon degilde yag enjeksiyonu yaptir hem daha dogal gorunur hemde estetik gibi degil tam olarak vucudunun kendi yagini baska yere koyduruyosun iste
Estetik güzeli mi sayılırım demişsin bende sadece memelerin estetik güzeli olur dedim. Biliyorsan neden genel ifade ile ben mi estetik güzeli mi sayılırım diyosun?Bunu bende biliyorum zaten. Nasil memem dogal olsunki silikon taktirsam
Bilmiyorum.. kafam karisik sadeceEstetik güzeli mi sayılırım demişsin bende sadece memelerin estetik güzeli olur dedim. Biliyorsan neden genel ifade ile ben mi estetik güzeli mi sayılırım diyosun?
Kafanı karıştıracak ne varki anlamadım? Yukardaki mesajımda sadece ‘meme estetiği’ ile estetik güzeli olmayacağını söylemiştim sana, ki burada birçok kişi de sana aynı şeyi söylemiştir. Sanırım sen herhangi bir yerinin estetik olmasından rahatsız olacaksın, ama şuanki göğüsünün görüntüsünden de rahatsız oluyorsun? Biraz kendinle çelişiyorsun sanki. Madem sana göre meme estetiği de estetik güzeli olarak sayılıyor, o zaman doğal kalmayı tercih et yaptırma madem.Bilmiyorum.. kafam karisik sadece
Ben çok param olsa da her yerimi yaptırmazdım ya, ha rahatsız olduğum bazı yerler için ufak dokunuşlar olabilirParam olsa istediğim heryerimi yaptırırım kime ne doğmamış çocuğa don biçmeyin silikonlu eş istemeyen ona göre seçer merak etme
Zaten istediğim heryerimi dedim bende bide doğal estetiği seviyorum göze çarpmayacakBen çok param olsa da her yerimi yaptırmazdım ya, ha rahatsız olduğum bazı yerler için ufak dokunuşlar olabilir ☺ Ama baştan aşağı estetik güzeli olmaya karşıyım açıkçası. Meme estetiği yaptırmakla da estetik güzeli olunmayacağı kanısındayım.
Evet biryerimin estetik olmasindan rahatsizlik duyacam, uzulecem belkide ama bu sekildede kendi memelerimle cok mutsuzum cunku goruntu olarak hic hos degiller. Biraz arada kaldim yaniKafanı karıştıracak ne varki anlamadım? Yukardaki mesajımda sadece ‘meme estetiği’ ile estetik güzeli olmayacağını söylemiştim sana, ki burada birçok kişi de sana aynı şeyi söylemiştir. Sanırım sen herhangi bir yerinin estetik olmasından rahatsız olacaksın, ama şuanki göğüsünün görüntüsünden de rahatsız oluyorsun? Biraz kendinle çelişiyorsun sanki. Madem sana göre meme estetiği de estetik güzeli olarak sayılıyor, o zaman doğal kalmayı tercih et yaptırma madem.