Meme estetigi yaptirmis bir kadin birden estetik guzeli mi sayilir?

İlerde evlenirsen mi ihtimal üzerine, hiç tanımadığım bir kişiyi düşünerek kaygı yaşamak korkunÇlu ruh durumu göstergesi.
Memelerime bakınca iyi hissetmek istiyorum, giydiğim gözüme öyle iyi görünecekmiş gibi hissediyorum vs desen anlarım da koca için estetik ne demek ya, üstelik meme estetiği planladığına göre halin vaktin yerinde olmalı, maliyeti en kötü 20 bin falandır. Kendimize kendimiz için bakım yapmalıyız.

Amacın sadece erkek içinse bence yaptırma. Ayrıca her erkek aynı degil. Bir arkadaşım da aynen senin gibiydi. Resmen memesi yoktu kızın ve evlendiği çocuk " tam istedigim gibi" demiş. Bir bütün olarak arkadasımın fiziğini çok begenmiş. Ama önemli olan kendini nasıl hissettiğin. Bence dogal kal.

Yazinizda zayif olmadiginizi belirtmissiniz ama zayif olmadiginiza emin misiniz? Ben 47 kiloyum, cok ince kemikliyim ona ragmen 75 takiyorum. 70,75 gibi rakamlar gogus alti olcunuz a, b gibi kaliplar ise meme dolgunlugunuzu gosterir. Su yuzden soruyorum 4 ya da 5 sene once 39 kilo kadardim ve meme dolgunlugum simdikinin yarisi kadar ancaydi. Kilo aldikca memelerim de buyumeye basladi. O zamanlar 70 a takiyorken, simdi 75 b takiyorum.

Boyum 1.68 kilom 64 yani zayif degilim ve 70A takiyorum

Bende kucultmek ıstıyorum.İnsanoglu işte hiç memnun olmuyo

sayılsan ne olacak kime ne ki bundan
ben burnumu yaptırdım umrum değil ne derlerse desinler
gerçi temelde sağlığım için gerekiyordu ameliyatım ama onu da çıkardım aradan şekli de oldu yani

Kafanda soru işaretleri var psikolojik olarak estetik yaptırmaya hazır degilsin bence o yuzden yaptırırsan pişman olursun gibime geldi.
Birde bazı erkekler gercekten kucuk meme seviyor..yerinde olsam risk almazdım çünkü her ameliyat bir risktir ileride o yapay seyler memelerindeyken cocugunu güvenle için rahat bir sekilde emzirebilecek misin
Ben olsam eşten ziyade ileride dogacak cocugum için bunu yapmazdım. Kendinle barısman kendini oldugun gibi sevmen için bi terapide alabilirsin

büyüklük küçüklükten ziyade, şekli önemli. şekil bozukluğu varsa yaptırılmalı bence.

20 yaşındayken memene takma kafanı...şimdiden beynini köreltme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…