- 17 Şubat 2015
- 7.829
- 20.888
-
- Konu Sahibi Lavie-rose
Amacın sadece erkek içinse bence yaptırma. Ayrıca her erkek aynı degil. Bir arkadaşım da aynen senin gibiydi. Resmen memesi yoktu kızın ve evlendiği çocuk " tam istedigim gibi" demiş. Bir bütün olarak arkadasımın fiziğini çok begenmiş. Ama önemli olan kendini nasıl hissettiğin. Bence dogal kal.Kafamda deli sorular var
20 yasindayim memem cok kucuk ve orantisiz, aynaya bakinca cok cok mutsuz oluyorum ve ozguvenimi cok etkiliyor. Ilerde evlensem nasil olucak esimden cekinecem falanda dusunuyorum. Hep memeleri dolgun ve guzel olan kadinlara ozenmisimdir. Zayif olmadigim halde nasil boyle kucukler anlamiyorum. Hafif tubuler meme yapisi var. Estetige normalde karsiyim yani gercekten gerekmiyorsa hep dogalliktan yanayim. Ama sonucta meme bir kadin icin cok onemli birsey. Kendimi gercekten eksik hissediyorum.. bir yandan nolacak ya dogal kal iste diyorum bir yandanda bu sekilde mutsuzsan yaptir ve mutlu ol diyorum. Ve erkeklerin silikonlu memeden nefret ettiklerini hatta silikon meme yaptirmis bi kadinla ilgili cok kotu dusunduklerini duymustum, bu dogrumu? Dogal, normal boyutta fizigime gore bi meme yaptirsam ve onun disinda bi estetigim yoksa estetik guzeli mi sayilirim? Bu arada sutyen bedenim 70A
Boyum 1.68 kilom 64 yani zayif degilim ve 70A takiyorumYazinizda zayif olmadiginizi belirtmissiniz ama zayif olmadiginiza emin misiniz? Ben 47 kiloyum, cok ince kemikliyim ona ragmen 75 takiyorum. 70,75 gibi rakamlar gogus alti olcunuz a, b gibi kaliplar ise meme dolgunlugunuzu gosterir. Su yuzden soruyorum 4 ya da 5 sene once 39 kilo kadardim ve meme dolgunlugum simdikinin yarisi kadar ancaydi. Kilo aldikca memelerim de buyumeye basladi. O zamanlar 70 a takiyorken, simdi 75 b takiyorum.
Seni kim zorluyor ki cevap yazmaya? Haha saka gibisinBelli aralıklarla aynı konu aynı cümlelerle açılıyor. Beni sıktı artık.
hadi eyvallah
Bende kucultmek ıstıyorum.İnsanoglu işte hiç memnun olmuyoKafamda deli sorular var
20 yasindayim memem cok kucuk ve orantisiz, aynaya bakinca cok cok mutsuz oluyorum ve ozguvenimi cok etkiliyor. Ilerde evlensem nasil olucak esimden cekinecem falanda dusunuyorum. Hep memeleri dolgun ve guzel olan kadinlara ozenmisimdir. Zayif olmadigim halde nasil boyle kucukler anlamiyorum. Hafif tubuler meme yapisi var. Estetige normalde karsiyim yani gercekten gerekmiyorsa hep dogalliktan yanayim. Ama sonucta meme bir kadin icin cok onemli birsey. Kendimi gercekten eksik hissediyorum.. bir yandan nolacak ya dogal kal iste diyorum bir yandanda bu sekilde mutsuzsan yaptir ve mutlu ol diyorum. Ve erkeklerin silikonlu memeden nefret ettiklerini hatta silikon meme yaptirmis bi kadinla ilgili cok kotu dusunduklerini duymustum, bu dogrumu? Dogal, normal boyutta fizigime gore bi meme yaptirsam ve onun disinda bi estetigim yoksa estetik guzeli mi sayilirim? Bu arada sutyen bedenim 70A
Ne gibi sorunlarim varmis? Beni tanimadan nasil bu kaniya vardin? Sirf bunu kafama taktigim icin bana bunu demen gercekten komikMeme estetiğinden daha mühim ve vahim sorunlarınız var gibi duruyor. Hobi olarak mı böylesiniz yoksa bir çeşit psikoz mu?
Görünen ortada.Ne gibi sorunlarim varmis? Beni tanimadan nasil bu kaniya vardin? Sirf bunu kafama taktigim icin bana bunu demen gercekten komik
Etrafimda taktiranda cok varArtik neredeyse herkesin silikonlari cikardigi donemde boyle bir konu... Bencekendini sev once
He tamamGörünen ortada.
Senin memeni ortalik yerde konusup taktiran varsa oturup bir etrafinin kalite duzeyini dusunmen lazim. Su hayatta en yakinim bile meme boyutumla ilgili konusamaz buna izin veren de sensin.Etrafimda taktiranda cok var
Kafamda deli sorular var
Kac yasimda kafama takacaktim peki? 60?20 yaşındayken memene takma kafanı...şimdiden beynini köreltme...