Meme estetigi yaptirmis bir kadin birden estetik guzeli mi sayilir?

Lavie-rose

Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2019
180
8
25
Kafamda deli sorular var

20 yasindayim memem cok kucuk ve orantisiz, aynaya bakinca cok cok mutsuz oluyorum ve ozguvenimi cok etkiliyor. Ilerde evlensem nasil olucak esimden cekinecem falanda dusunuyorum. Hep memeleri dolgun ve guzel olan kadinlara ozenmisimdir. Zayif olmadigim halde nasil boyle kucukler anlamiyorum. Hafif tubuler meme yapisi var. Estetige normalde karsiyim yani gercekten gerekmiyorsa hep dogalliktan yanayim. Ama sonucta meme bir kadin icin cok onemli birsey. Kendimi gercekten eksik hissediyorum.. bir yandan nolacak ya dogal kal iste diyorum bir yandanda bu sekilde mutsuzsan yaptir ve mutlu ol diyorum. Ve erkeklerin silikonlu memeden nefret ettiklerini hatta silikon meme yaptirmis bi kadinla ilgili cok kotu dusunduklerini duymustum, bu dogrumu? Dogal, normal boyutta fizigime gore bi meme yaptirsam ve onun disinda bi estetigim yoksa estetik guzeli mi sayilirim? Bu arada sutyen bedenim 70A

Kendin istiyorsan yap, istemiyorsan yapma. Nesne daha ihtimal dahilinde olan kocanın düşüncelerini olasılık üzerinden hesaplayarak takıyorsun?
Benim memintolarda küçücük ama ben mutluyum yani, ileride kocamın ne düşündüğü hiç önemsemem. Ha Brad Pittle falan evlensem bir nebze önemserim ama diğerleri cıkss umrumda olmaz

Zaten aslinda kendim icin yapmak istiyorum cunku gercekten memelerim sutyensiz cok cirkin duruyor keske dogal olarak biraz dolgun buyuk olsalardi diyorum icimden ama yok iste. Kucukler ve ayni zamanda orantisiz bu daha kotu

Silikon degilde yag enjeksiyonu yaptir hem daha dogal gorunur hemde estetik gibi degil tam olarak vucudunun kendi yagini baska yere koyduruyosun iste
Ama galiba bu herkes icin uygun degil. Belirli bir bolgede Yagi fazla olan insanlarda bu uygulama yaptiriliyor. Ve yag enjeksiyonuyla ne kadar fark olabilir ki eski haliyle..

Yasin gereği böyle şeyler düşünmen cok normal zamanla kilo alıp hele hamile kalınca şişer buyur memeler cok küçük diye dert etme o yuzden bende hep küçük memelere özendim büyük meme daha zor taşıması falan sırtıma ağrılar giriyor ayrıca bak burası çok önemli kimse için birseyi yaptırma sağlık sorunun yoksa sen istediğin için yaptır örneğin yaptırdın estetik açısından çok güzel oldun esin de yakışıklı felan iki üç sene sonra esin kel göbekli olunca üstelik sana kötü davranırsa sen o zaman düşünürsün ben bu insan içinmi yaptırdım zamanında orami burami diye anlatabiliyormuyum önce kendin istediğin için yaptır yada yaptırma

Sayılmazsınız yüzünüzle oynatmıcaksınız ki tabiki istiyorsanız yaptırın öyle mutlu olucaksanız ama gögüslerinizin küçük olması sorun değil sizi seven insanda onların küçüklüğüne takılmaz bunda çekinmenin gereken birşey yok.

Dogal kalmak istiyorum aslinda ama boylede mutsuzum. Goguslerim gercekten cok cirkin. Hani kucuk orantili ve yuvarlak olsaydilar belki sorun etmezdim. Ama oyle degiller iste. Birinin beni rahatlatmasi motive etmesi gerek bu konuda. Estetik yaptirmak cokta kotu birsey degildir dimi

Ama galiba bu herkes icin uygun degil. Belirli bir bolgede Yagi fazla olan insanlarda bu uygulama yaptiriliyor. Ve yag enjeksiyonuyla ne kadar fark olabilir ki eski haliyle..
Evet yag alinmasi icin belli bi kiloya kutleye sahip olmak gerekiyo bence baya farkediyo instada cok ornegi var

Bir ara ben de dusunmustum bu meme estetigi işini ama sonra vazgectim. Herkesin memesi buyuk olmak zorunda degil, kucukte olur. :) Sirf daha buyuk olsun diye bicak altina yatmak istemedim ben kendi adima. Şekilsel bir problemim ya da düz meme problemim yok cunku.

Ancak
Sıfır meme yani hiç memesi olmayanlar ya da şekilsiz memeleri olanlar için estetik güzeli diyemem. O durumlar insanin psikolojisini kotu etkileyebilir. Tabi ki kabullenebiliyorsan kabullen ama sekilsiz memelerin varsa estetik neden olmasin...

Böyle bi konu hem deaynı cümlelerle okudum sanki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…