- 1 Eylül 2019
- 180
- 8
- 25
-
- Konu Sahibi Lavie-rose
Ama galiba bu herkes icin uygun degil. Belirli bir bolgede Yagi fazla olan insanlarda bu uygulama yaptiriliyor. Ve yag enjeksiyonuyla ne kadar fark olabilir ki eski haliyle..Silikon degilde yag enjeksiyonu yaptir hem daha dogal gorunur hemde estetik gibi degil tam olarak vucudunun kendi yagini baska yere koyduruyosun iste
Evet yag alinmasi icin belli bi kiloya kutleye sahip olmak gerekiyo bence baya farkediyo instada cok ornegi varAma galiba bu herkes icin uygun degil. Belirli bir bolgede Yagi fazla olan insanlarda bu uygulama yaptiriliyor. Ve yag enjeksiyonuyla ne kadar fark olabilir ki eski haliyle..
Yağ enjeksiyonu kalıcı değil ama tekrar işlem yaptırması gerekebilir.Yağ eriyor çünküSilikon degilde yag enjeksiyonu yaptir hem daha dogal gorunur hemde estetik gibi degil tam olarak vucudunun kendi yagini baska yere koyduruyosun iste
Evet 2-3 seferden sonra kalicilasiyomus dudagina yaptiran bi arkadasim vardiYağ enjeksiyonu kalıcı değil ama tekrar işlem yaptırması gerekebilir.Yağ eriyor çünkü
Kafamda deli sorular var
20 yasindayim memem cok kucuk ve orantisiz, aynaya bakinca cok cok mutsuz oluyorum ve ozguvenimi cok etkiliyor. Ilerde evlensem nasil olucak esimden cekinecem falanda dusunuyorum. Hep memeleri dolgun ve guzel olan kadinlara ozenmisimdir. Zayif olmadigim halde nasil boyle kucukler anlamiyorum. Hafif tubuler meme yapisi var. Estetige normalde karsiyim yani gercekten gerekmiyorsa hep dogalliktan yanayim. Ama sonucta meme bir kadin icin cok onemli birsey. Kendimi gercekten eksik hissediyorum.. bir yandan nolacak ya dogal kal iste diyorum bir yandanda bu sekilde mutsuzsan yaptir ve mutlu ol diyorum. Ve erkeklerin silikonlu memeden nefret ettiklerini hatta silikon meme yaptirmis bi kadinla ilgili cok kotu dusunduklerini duymustum, bu dogrumu? Dogal, normal boyutta fizigime gore bi meme yaptirsam ve onun disinda bi estetigim yoksa estetik guzeli mi sayilirim? Bu arada sutyen bedenim 70A
her ay duzenledigimiz meme estetigi tartisma gunleri baslamistir