- 25 Mart 2014
- 927
- 841
-
- Konu Sahibi Lavie-rose
Benimde orta büyüklükte hafif asimetrik idi.Ben senin yaşlarındayken silikon ve estetik operasyonlar bukadar halka inmemişti.Ünlüler ve mankenlerin yaptırdığı dönemlerdi.Sonra evlendim,iki evladım oldu.Emzirmelerden sonra tam bir sönmüş balona döndüler.1.5 yıl oldu silikon ve dikleştirme yaptırdım.Asimetriyi protez ölçülerini farklı koyarak çözdü doktorum.Hayatımda verdiğim en iyi karar oldu.Merhaba kizlar. Ben 20 yasindayim ve bu yasima kadar mememden hep utandim. 70A/B giyiyorum, mememdeki o renkli halka cok genis ve memelerim asimetrik, birisi digerinden daha buyuk ve bu gozle gorulen birsey. Ben normalde hep dogalliktan yanayim herzaman dogal olmayi sevmisimdir. Ama simdi meme estetigi yaptirsam estetik guzeli mi olurum? Yapmacik mi olurum? Ilerde esim beni yapmacik bulurmu? Cogu erkegin silikonlu kadinlarla ilgili iyi seyler dusunmedigini duydum ve silikonu sevmediklerini duydum.. bu durum biraz geriyor beni. Yani en cok yapmacik olmaktan. Bu arada yurtdisinda yasiyorum ve turkiyede yaptirmak istiyorum, 6 doktora fotograf gonderdim acaba tubuler meme varmi bende diye. 3 doktor hayir yok dedi diger 3ude hafif derecede var/belirtiler var dedi. Simdi hangisine inaniyim? Yok diyen 3 doktordan 2si fatih dagdelen ve ozan balik, onlar sende tubuler meme mevcut degil dediler. Hangisine inaniyim? Tubuler meme olsa estetik sayilmaz en azindan.. ama yinede kararsizim. Aynaya baktigimda kendimde bi eksiklik hissediyorum yani memelerimi gercekten taktim ama bir yandanda dogal kalmak daha guzel birsey diye dusunuyorum.. cok kararsizim, dusuncelerinize ihtiyacim var
Sadece mememi yaptirsam yapmacik sayilmam dimi. Peki esinin tepkisi ne oldu?Benimde orta büyüklükte hafif asimetrik idi.Ben senin yaşlarındayken silikon ve estetik operasyonlar bukadar halka inmemişti.Ünlüler ve mankenlerin yaptırdığı dönemlerdi.Sonra evlendim,iki evladım oldu.Emzirmelerden sonra tam bir sönmüş balona döndüler.1.5 yıl oldu silikon ve dikleştirme yaptırdım.Asimetriyi protez ölçülerini farklı koyarak çözdü doktorum.Hayatımda verdiğim en iyi karar oldu.
Doğum öncesi yaptıranlar normal birşekilde emzirebiliyor.Yağ enjeksiyonunu hiç mantıklı bulmuyorum çünkü erime eşit olmayabiliyor.Dalgalanma yapabiliyor ki sende asimetri var.
Vücut ölçülerine göre fazla büyük olursa bahsettiğin yapaylık olur.Benim önceden kıyafetten nasıl görünüyorsa şuanda da aynı görünüyor.Hiç kimse farketmedi bile.
Yapmacıklıktan kastın nedir ki? Normal boyutlarda olursa hiçbir yapaylık olmaz.Sadece mememi yaptirsam yapmacik sayilmam dimi. Peki esinin tepkisi ne oldu?
Yok bunlardan once yaptirmak istiyorum. Esin nasil bir tepki verdi olumlu muYapmacıklıktan kastın nedir ki? Normal boyutlarda olursa hiçbir yapaylık olmaz.
Yalnız emzirme,gebelikte alınan ve verilen kilolar şekil değişkliğine sebep olabilir.İdare edebilirsen bu dönemleri atlatıp yaptırmak daha iyi sanki.
Evet olumlu.Yapay sevmeyenler falan hikaye.Diri ve dolgun göğüsleri beğenmeyecek,istemeyecek erkek olduğunu sanmıyorum.Yok bunlardan once yaptirmak istiyorum. Esin nasil bir tepki verdi olumlu mu
Son olarak bir sorum daha olucakti, elleyince silikon hissediliyormu?Evet olumlu.Yapay sevmeyenler falan hikaye.Diri ve dolgun göğüsleri beğenmeyecek,istemeyecek erkek olduğunu sanmıyorum.
Tabiki hayır.Son olarak bir sorum daha olucakti, elleyince silikon hissediliyormu?
Benim arkadaslarım mesela sevmiyor çoğu erkekte sevmiyor eline lastik gibi geliyor çünkğEvet olumlu.Yapay sevmeyenler falan hikaye.Diri ve dolgun göğüsleri beğenmeyecek,istemeyecek erkek olduğunu sanmıyorum.
Eline lastik gibi gelmesini ilk kez duyuyorum.Kas üstüne yerleştirildiği için olabilir.Benim operasyonum kasaltı.Bahsettiğiniz şey tıbben mümkün değil.Ben hiçbir problem yaşamadım.Hatta pişmanım daha erken yaptırmadığım için.İyi doktor seçimi,nereye konulacağı,ölçüsü,çeşidi çok önemli.Para için malesef korkunç işlemler yapıyorlar.Benim arkadaslarım mesela sevmiyor çoğu erkekte sevmiyor eline lastik gibi geliyor çünkğ
Diri ve dolgun severler de doğal olanını işte
Adamın elinde silikonlu varsa ne yapsın sevecek mecbur
He bir de adamın elinde silikonlu yoktu.Evliliğimizin 15. Yılından sonra profesör,profesör gezerek,araştırarak birlikte karar verdik.Benim arkadaslarım mesela sevmiyor çoğu erkekte sevmiyor eline lastik gibi geliyor çünkğ
Diri ve dolgun severler de doğal olanını işte
Adamın elinde silikonlu varsa ne yapsın sevecek mecbur