Meme estetigi/yapmacilik.. :(

1 sene önce yaptırdım. Çok ama çok memnunum. Öncelikle şunu söyliyim bu iş biraz şans. Benimki mesela çok doğal oldu söylemesem anlamaz kimse o derece. Ama gerçekten taş gibi olup yapay duran arkadaşımda var mesela. Doktoruna ne istediğini söylersen bence istediğin sonucu alırsın. Benim gençken göğüslerim büyüktü emzirdikten sonra 39 yaşında yaptırdım ama keşke daha önce yaptırsaydım. Zerre pişman değilim isteyen herkesede şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca emzirmeyede engel değil.

Henüz olmayan kocanın aklından düşünüp seni beğenmeyeceğine emin olup estetik mi yaptırmaya karar verdin, mükemmel
Önce bir kocayı bul da bakalım..
Öte yandan görüntün ile hiçbir erkeği memnun etmek zorunda değilsin. Beğenen seni böyle beğensin. Özellikle küçük göğüs beğenen erkekler de mevcut emin ol.
Öte yandan çok güzel memiklerim var kocam kaç defa göğüslerim ile ilgilendi acaba, onların işleri daha aşağılarla göğüs möğüs hikaye boşver sen
Onu da geçtim hamileliğinde büyüyecek zaten..
Daha ne diyim.

pkos un var mı belki hormonal bi sorunun vardır hormonların dengelenince meme yapın değişebilir çok etkileniyor sonuçta yaşın da küçük. bir kadın doğuma gitsene

Ben evlendikten 11 sene sonra kendi istegimlen yaptirdim esim bastan karsi cikti ama sonradan okey verdi bende almanyada yasiyorum tek basima 4 gün icinde yaptirdim geldim ve esim cok begendi hicde yapmacik felan durmuyo gayet dogal ve güzel artik evde sütyensiz rahat geziyorum iyiki yaptirdim

yaptirmak istiyorsan yaptir, ama kendin icin; bir arkadasim yaptirdi cok dogal duruyor hic oyle yapmacik falan degil.. emzirmeye de engel degil bildigim kadari ile

Benimde orta büyüklükte hafif asimetrik idi.Ben senin yaşlarındayken silikon ve estetik operasyonlar bukadar halka inmemişti.Ünlüler ve mankenlerin yaptırdığı dönemlerdi.Sonra evlendim,iki evladım oldu.Emzirmelerden sonra tam bir sönmüş balona döndüler.1.5 yıl oldu silikon ve dikleştirme yaptırdım.Asimetriyi protez ölçülerini farklı koyarak çözdü doktorum.Hayatımda verdiğim en iyi karar oldu.
Doğum öncesi yaptıranlar normal birşekilde emzirebiliyor.Yağ enjeksiyonunu hiç mantıklı bulmuyorum çünkü erime eşit olmayabiliyor.Dalgalanma yapabiliyor ki sende asimetri var.
Vücut ölçülerine göre fazla büyük olursa bahsettiğin yapaylık olur.Benim önceden kıyafetten nasıl görünüyorsa şuanda da aynı görünüyor.Hiç kimse farketmedi bile.

Sadece mememi yaptirsam yapmacik sayilmam dimi. Peki esinin tepkisi ne oldu?

Sadece mememi yaptirsam yapmacik sayilmam dimi. Peki esinin tepkisi ne oldu?
Yapmacıklıktan kastın nedir ki? Normal boyutlarda olursa hiçbir yapaylık olmaz.
Yalnız emzirme,gebelikte alınan ve verilen kilolar şekil değişkliğine sebep olabilir.İdare edebilirsen bu dönemleri atlatıp yaptırmak daha iyi sanki.

Yok bunlardan once yaptirmak istiyorum. Esin nasil bir tepki verdi olumlu mu

Ya erkekler icin sadece meme ucu olsa bile yeter bence. asdgg
Ayrica dogumdan emzirdikten sonra olacaksan ol derim. Veya imkanin varsa ol gitsin kimene. Valla imkanim olsa bende accik kaldiririm.
Cocuk emzirdik memiklerin basi iyice bukuldu

Bence rahatsız oluyorsanız yaptırın. Şahsen ben yaptırırdım eşim de olumsuz birşey demez genelde bu konularda. Erkekler estetik mi değil mi noktasına pek taklmıyor bence.

Silikonlu göğüs dışardan güzel evet de
Elleyince böyle top gibi lastik
Ben arkadasınkini ellemiştim
Yani erkekler ne hisseder brn bilemem ama normal göğüs gibi olmaz
Küçük seven erkek yok mu sanıyorsun?
Hem ne güzel sarkmaz dipdiri kalır
Doktor öyle der tabi gel ameliyat yapalım para kazanalım mantığında onlar

Evet olumlu.Yapay sevmeyenler falan hikaye.Diri ve dolgun göğüsleri beğenmeyecek,istemeyecek erkek olduğunu sanmıyorum.
Benim arkadaslarım mesela sevmiyor çoğu erkekte sevmiyor eline lastik gibi geliyor çünkğ
Diri ve dolgun severler de doğal olanını işte
Adamın elinde silikonlu varsa ne yapsın sevecek mecbur

Benim arkadaslarım mesela sevmiyor çoğu erkekte sevmiyor eline lastik gibi geliyor çünkğ
Eline lastik gibi gelmesini ilk kez duyuyorum.Kas üstüne yerleştirildiği için olabilir.Benim operasyonum kasaltı.Bahsettiğiniz şey tıbben mümkün değil.Ben hiçbir problem yaşamadım.Hatta pişmanım daha erken yaptırmadığım için.İyi doktor seçimi,nereye konulacağı,ölçüsü,çeşidi çok önemli.Para için malesef korkunç işlemler yapıyorlar.

İstersen yaptirabilirsin ama şu an erken bence karar vermek için. 19/20 li yaşlarda bende Surami burami yaptiricam diyordum 24 yaşımda hepsinden vazgeçtim. Hiç gerek yok. O anlık gafletle yaptirsaydim şu an çok pişman olurdum. Yani demem o ki biraz daha bekleyin kararinizz kesinse yapturabilirsiniz

He bir de adamın elinde silikonlu yoktu.Evliliğimizin 15. Yılından sonra profesör,profesör gezerek,araştırarak birlikte karar verdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…