- 1 Eylül 2019
- 180
- 8
- 18
- 26
- Konu Sahibi Lavie-rose
-
Tamamda sizin durumunuz baska. Benimki sadece kucuk degil ayni zamanda asimetrik. Bir memem digerinden daha buyukCanim ben senden neredeyse 10 yas büyük biri olarak sana söyle söyleyebilirim ben cok zayıfım boyumda kısa değil 167,memelerim küçük yıllarca içine çorap koyuyordum sutyenlerin
Simdi bu tam full push up sutyenler çıktı vallahi dekolte oluyor. Tabiki yine de küçük
Bikini aramak falan dert en dolgulusunu bulmaya çalışıyorum
Ben evliyim. Esime söyledim tamam yaptıralım hayatım ama durumumu ayarlayim dedi(maddiyat) bende,ben zaten hazır değilim şuanda bende kendimi ayarlayim dedim ama vazgectim
Suanda bebek tedavisi görüyorum memelerim büyüdü hormon ignelerinden ve yine bekarken,42 kilo olan bir arkadasim vardi.
Estetik yaptırcam diye gezinirdi. Evlendi. Hamile kaldi. Cocugu emdi hemde cok kısa bir sure 3 ay falan ve memeleri büyüdü. Cocugu 3 yaşını gecti hala büyük memeleri. Şaka gibi.
Yani bence yaptirmasakta olur bende vazgectim aklima o gelince.
Cok mu bariz. Bence herkesin oyle kaşlarimiz ve ayaklarimiz da bir değilTamamda sizin durumunuz baska. Benimki sadece kucuk degil ayni zamanda asimetrik. Bir memem digerinden daha buyuk
Evet belli oluyor. Foto attigim 6 doktorda asimetrik dedi. Cogu kadinda asimetrik ama senin biraz daha belli oluyor dedilerCok mu bariz. Bence herkesin oyle kaşlarimiz ve ayaklarimiz da bir değil
Canim bence kafana takma. Sut emzirme olayina etkisi yokmus. Eskisi gibi degil ameliyatlar teknoloji falan bildigim kadarıyla ama bence yazik gunah yaşın ufak. Hem dogal durmayabilir. O zaman üzülürsün. Yine de sen bilirsin. Hele gelecekteki kocanı falan hic düşünme.Evet belli oluyor. Foto attigim 6 doktorda asimetrik dedi. Cogu kadinda asimetrik ama senin biraz daha belli oluyor dediler
gecen bu sitede, bi gençkız dişlerini yaptırmış estetik, ağlıyordu, bunalıma girmişti, öyle pişman olmuşki...kendinle oynamak hiç güzel birşey değil...zaten ilerde doğum yapınca, büyüyecek göğüslerin, böyle kalmayacak ki...ilerde hala rahatsız olursan, kendi vucut yağından, koydurursun...silikon çok gereksiz, vücudunda sana ait olmayan bir maddeyi taşımak...Artik bu zamanda estetik dunyasi cok gelismis, iyi bir doktor tarafindan yapildiginda dogal yapildiginda bence elleyincede bakilincada fark edilmez.. yani oyle umuyorum aslinda cunku daha once hic silikonlu meme ellemedim. Ama bendeki sorun en cok mememin asimetrik olmasi bide o areola denen mememin etraftaki koyuluk genis ve buyuk olmasi, memem kucuk oldugu halde bu sekilde ve gercekten cirkin duruyor.. eger o daha kucuk olsaydi, memem biraz daha simetrik olsaydi cokta sikayetci olmazdim saniyorum ama hem kucuk, hem asimetrik falan bunlar ozguvenimi etkiliyor
Asimetrilik anca silikonla duzeltilir. Yag enjeksyon sagliksiz diyorlar. Cidden sasirdim artik. Keske normal olsaydi memelerim. Biktim bunalima girdimgecen bu sitede, bi gençkız dişlerini yaptırmış estetik, ağlıyordu, bunalıma girmişti, öyle pişman olmuşki...kendinle oynamak hiç güzel birşey değil...zaten ilerde doğum yapınca, büyüyecek göğüslerin, böyle kalmayacak ki...ilerde hala rahatsız olursan, kendi vucut yağından, koydurursun...silikon çok gereksiz, vücudunda sana ait olmayan bir maddeyi taşımak...
yağ enjeksiyonu en sağlıklı olan, kim demişse yalan demişAsimetrilik anca silikonla duzeltilir. Yag enjeksyon sagliksiz diyorlar. Cidden sasirdim artik. Keske normal olsaydi memelerim. Biktim bunalima girdim
Sordugum tum doktorlar. Fatih dagdelen dahil. Ve enjeksiyonla asimetriligi duzeltemiyorlaryağ enjeksiyonu en sağlıklı olan, kim demişse yalan demiş
bence elletme...Sordugum tum doktorlar. Fatih dagdelen dahil. Ve enjeksiyonla asimetriligi duzeltemiyorlar
Ne yapiyim ozaman asimetrik cirkin memelerlemi dolasayim. Ilerde esim olsa oda begenmez eminim. Beni Sevdigi icin dile getirmez ama icten ice begenmezbence elletme...
600 kğ...yatağa bağımlı insanların, gencecik fit sevgilileri oluyor...kendini beğenmeyen sensin, karşıdaki insan adınada sen karar veriyorsun...Ne yapiyim ozaman asimetrik cirkin memelerlemi dolasayim. Ilerde esim olsa oda begenmez eminim. Beni Sevdigi icin dile getirmez ama icten ice begenmez
Bana da tam tersi kaç doktora sorduysam emzirmene engel değil dedi yaptırdım ama sütüm az geldi hep ilgisi var mı bilmiyorumEstetik yaptırmak istiyorsanız yaptırın. Benim arkadaşım sorduğunda doktor emziremezsin demişti o da vazgeçti. Bence erkeklerin ne düşündüğünden ziyade burası önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?