- 1 Eylül 2019
- 180
- 8
- 25
-
- Konu Sahibi Lavie-rose
Aqualift ve yag enjeksyon sordum bunu cogu doktor onermedi, sagliksiz buluyorlar. Ayni zamanda memem asimetrik oldugu icin bi doktor aquafilling icin uygun olmadigini soylediÇıkıntının var denilmesi, sadece memelere odaklamılmış, yok denilmesi ise genelleme yapılmış. Yani aradaki mesafeyi, meme ucundan meme ucuna hesaplamalar vs diyelim.
Henüz 20 yaşındasın, yolun başındasın. Madem rahatsız olma durumu var, aqualift ile neden denemiyorsun? 5 yıl ömrü var, ve daha sonra istersen yine yaptırabilirsin estetiğini.
Dağdelen'i çok med ediyorlar, emin değilim.
Fiyatlar da epey fırladı zaten. En düşük 6 milyar, en tuzlusu 30 000 milyar çekti.
Hem kendim begenmiyorum hemde ilerde esimden utanirim yani meme konusunda. Oda belki begenmez diye bi korkuda var biraz ama en cok kendim begenmedigim icin. Yaptirsamda dogal yaptirmak istiyorum ama cok kararsizimŞahsen sağlık açısından gerekli değilse daha çok kendimi kabul etme ve sevmenin yolunu arardim. Hepimizin vücudumuzda "beğenmediğimiz" şeyler vardır muhakkak. Ama yok yaptırmak istiyorum diyorsanız isinde iyi olan bir adresi arastirirdim. Erkeklerin düşünceleri bu konuda ne kadar rol alıyor sizin icin? Yani estetiği "beni kimse böyle beğenmez" diye yapıyorsaniz yalnis bence. Cünkü ilerde o zaman arkasında duramazsiniz.
Eşten utanmak mı?Hem kendim begenmiyorum hemde ilerde esimden utanirim yani meme konusunda. Oda belki begenmez diye bi korkuda var biraz ama en cok kendim begenmedigim icin. Yaptirsamda dogal yaptirmak istiyorum ama cok kararsizim
Artik bu zamanda estetik dunyasi cok gelismis, iyi bir doktor tarafindan yapildiginda dogal yapildiginda bence elleyincede bakilincada fark edilmez.. yani oyle umuyorum aslinda cunku daha once hic silikonlu meme ellemedim. Ama bendeki sorun en cok mememin asimetrik olmasi bide o areola denen mememin etraftaki koyuluk genis ve buyuk olmasi, memem kucuk oldugu halde bu sekilde ve gercekten cirkin duruyor.. eger o daha kucuk olsaydi, memem biraz daha simetrik olsaydi cokta sikayetci olmazdim saniyorum ama hem kucuk, hem asimetrik falan bunlar ozguvenimi etkiliyorEşten utanmak mı?
Benimkiler de dolgun değil, ve hatta aynı bedenlerimiz.
Sonuç: eşim beni olduğum gibi kabul etti, ve bundan hiç şikayetçi değil. Hatta şöyle söyleyebilirim, onun sayesinde özgüvenimi kazandım. Kendimden daha eminim. :)
Yapacaksan kendin için yap, başkası için değil. Hem tabiri caizse, erkek okşadığında, fark etmeyecek, anlamayacak mı sanıyorsun
Ama benim sorunum asimetrik olmasi ve sekil olarak guzel degiller. Bence benimkiler artik buyumez20 yaşındayken benim de seninki gibiydi. Şimdi 75 C/D oldu. Zamanla büyüyo, özellikle çocuktan sonra.
Buyuk meme istemiyorum ki. Orta boyutta bedenime uyan, simetrik meme istiyorum cunku benimkiler tam tersibüyük meme iyi bir şey değil. hem sarkıyor hem de taşıması zor. kadınların çoğu kambur dolaşıyor zaten bu yüzden.