Meme estetigi/yapmacilik.. :(

Memnunmusun peki? Silikon oldugu cok belli oluyormu veya elleyince? Esinizin tepkisi ne oldu?
Eşim hep eskisi daha iyiydi bozdun falan diyor. Ben de sizin gibi çok fazla kafaya takıyordum benimki bildiğin ortaokul öğrencisinin ne kadar oluyorsa okadardı. Özgüvenim falan yoktu hep başkalarını kıskandım bu konuda senelerce buna odaklandım ise başladım ve hemen yaptırdım ama suan bu silikonlari çıkartsam eskisi gibi olmayacak asla çünkü genişledi deri ve çıkarınca nine memesi gibi sarkacak. Suan olsa yaptırmam gençlik hevesiydi işte. Bi de bahsetmeden geçmeyeyim sezaryen falan da oldum ama bu silikon ameliyatinin acısının yanına bile yaklaşamaz iki gün desteksiz doğrulamadim bile sanki üzerimde tonlarca ağırlık vardı. Destekle falan yürüdüm Allahtan arkadasim kalmıştı yanımda. Yaninizda birinin mutlaka kalması gerek. Silikon olduğu ilk zamanlarda belli oluyor ama aradan bi kaç ay geçince doğal gibi duruyor tabi ameliyat izlerini saymazsak.

Ne yapiyim ozaman asimetrik cirkin memelerlemi dolasayim. Ilerde esim olsa oda begenmez eminim. Beni Sevdigi icin dile getirmez ama icten ice begenmez
Asimetrik asimetrik diyorsunuzda ben anlamadım nasıl bir şey? Çok mu belli yani? Eşinin bunu görüp sorun edeceğini hic zannetmiyorum canım bence sen biraz fazla takılmışsın.

Eşim hep eskisi daha iyiydi bozdun falan diyor. Ben de sizin gibi çok fazla kafaya takıyordum benimki bildiğin ortaokul öğrencisinin ne kadar oluyorsa okadardı. Özgüvenim falan yoktu hep başkalarını kıskandım bu konuda senelerce buna odaklandım ise başladım ve hemen yaptırdım ama suan bu silikonlari çıkartsam eskisi gibi olmayacak asla çünkü genişledi deri ve çıkarınca nine memesi gibi sarkacak. Suan olsa yaptırmam gençlik hevesiydi işte. Bi de bahsetmeden geçmeyeyim sezaryen falan da oldum ama bu silikon ameliyatinin acısının yanına bile yaklaşamaz iki gün desteksiz doğrulamadim bile sanki üzerimde tonlarca ağırlık vardı. Destekle falan yürüdüm Allahtan arkadasim kalmıştı yanımda. Yaninizda birinin mutlaka kalması gerek. Silikon olduğu ilk zamanlarda belli oluyor ama aradan bi kaç ay geçince doğal gibi duruyor tabi ameliyat izlerini saymazsak.
Hmm anladim.. esinizin boyle demeside sizin icin hos degil yani sonucta yaptirdiniz.

Hmm anladim.. esinizin boyle demeside sizin icin hos degil yani sonucta yaptirdiniz.
Evet. Ama ben eşim hayatıma girmeden önce de bunu kafama çok takıyordum hatta ondan önce evlenmeyi bile düşünmezken de öyle. Sanırım ben kendi özgüvenim için yaptırdım daha çok.

20 yasimda benimde 75 e bile sığmıyordu ozamanlar 70 yoktu galiba :) simdi 85 ve istemiyomm yaa kucuk kucuk daha iyidi :)))

Ay keşke benimkiler de ufak olsa 100 takıyorum. Eşim memnun ama ben hiç olmadım zayıfken çok belli edıyordu şimdi kiloluyum o yuzden sırıtmıyor ama yinede bıktımm bende küçültmek ve diklestirmek istiyorum ama korkuyorum

Canım sen çok dikkatli baktığın için irdeliyorsun sanmam ki hayatına giren kişi bu kadar dikkat etsin takma kafana eğer çok canını sıkıyorsa silikon yaptır kurtul.
Bi kac doktora foto gondermistim onlarda dedi asimetrik diye. Fatih dagdelende her kadininki asimetrik ama seninki biraz daha belirgin dedi

Önemli olan senin ne hissettiğin. Kötü hissediyorsan yaptırmalısın, lütfen iyi bir doktora git. Bu işlerde ne kadar cok para o kadar iyi iş oluyor genelde maalesef. Ayrıca nacizane 20 yas cok erken 1 2 yıl daha beklesen belki daha iyi olur sacma gelicek ama benim memelerim sonradan gelişti =) olgunlasman adına biraz bekle, öle yaptırısın.

Kararsızsan yaptırma.Çünkü sonunda pişman olabilirsin.Bir de meme kilo alınca büyüyebilen bir şey.Hatta yaş ilerlerdikçe vs.Asimetri herkeste var.Bence 4-5 sene sonra böyle bir kararı vermen daha doğru.Ayrıca eşin seni beğenmezse diye düşünme.Erkeklerin acaba eşim kaşımı gözümü beğenmezse diye bir düşüncesi olmuyor.Onlar kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorlar ya

X