Meme estetigi/yapmacilik.. :(

Mrb. Bende 3gun once oldum meme ameliyatini.agrilarim gecti sukur. Ama suan gogsum cok yukarda duruyo we cok sert. Sizinde oylemiydi?tsk

Ben yaptırdım. Doktorum Ozan Balık'tı. Bende asimetri yoktu. Çok memnunum şu an. Başarılı ve iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Doğal mı silikon mu daha iyi diye bir şey yok, sen nasıl mutlu olacaksan iyi olan odur.

Calis para biriktit yaptir.gayet dogal yapan iyi yapan bi doktor bul.asimetrik memene takacagina para kazan.caresi var sonucta.bi memeyle estetik guzzeli olmazsin.bunun burnu va,dudagi var,botoxu var ohoo esttik guzeli olmak zor be guzelim

Meme estetiği olalı 10 seneyi geçti emzirmeyi birkaç ay önce kendi isteğimle bıraktım şakır şakır da süt geldi. Hiç yapmacık bir görüntüsü yok zayıf biriyim doktor buna uygun küçük protez yerleştirdi. Düşünenler mutlaka kas altı yaptırın.

Ben gunluk makyaj bile yapmam, dogal gorunumdeyim her zman.
Ama meme estetigi yaptiricam, hatta destekli sutyenin buyuttugu kadar bir buyukluk dusunuyorum. E o zaman neden yapay dursun ki mantiken, disaridan bakan icin ne degisecek.
Ama sen artik istedigini giyebilir hatta sutyensiz hayata gecebilirsin. Bu daha dogal degil mi :)
Partner konusu ise enteresan, hani seveni de vardir sevmeyeni de elbette, ama suan farazi bir kisiden bahsediyoruz degil mi. O kadar kafaya takiyorsaniz farazi kisinin hissiyati bekleyeceksiniz. Ha bana sorarsani, ben kac yillik esiminkini bu kadar dusunmuyorum.

yeni trend kucuk memeler. bende kucultme operasyonu yaptirsam keske. 80 d gogus 150 boy ile tam bir yuruyen memeyim. nasil isterdim kucuk olabilsinler

bu arada herkesin bir memesi digerinden buyujtur

Ben de yıllarca memelerimin ufak olmasını sorun ettim. Hep estetik düşündüm. Şu an yaptırma imkanım var ama artık vazgeçtim. Kendimi olduğum gibi kabul ettim ve artık beğeniyorum. Belki zamanla siz de kendinizi kabul edersiniz.

10 ay önce yaptirdim...
Mutluyum. Göğüslerim beklediğimden bile daha güzel oldu. Bilseydim 10 yil önce yaptirirdim.
Yapay veya yapmacık durmuyorlar. Çoğu arkadaşım fark bile etmedi (eskiden giydim destekli wonderbra boyutunda)

Ay ne guzel. Siz de yurtdisindasiniz, turkiyede mi yaptirdiniz acaba?

Ay ne guzel. Siz de yurtdisindasiniz, turkiyede mi yaptirdiniz acaba?

Gecen sene aralik ayinda aniden karar verdim ve bir hafta icinde randevumu alip yaptırdim.
ben almanyada yaptirdim. Yurtdışında, yani TRde güvenemedim nedense
Birde burda 2 senelik extra sağlık sigortası yaptirma şansım vardi - uzun lafin kisasi hic sandigim kadar zor bir süreç olmadi, üç gün icinde normal hayata döndüm bilseydim 20li yaşlarda yatırırdım

Ben de bunu arastiriyorum da. Tanidiklarim turkiyedeler. Kk da da gordugum yurtdisindakiler hep tr ye gidiyorlar bu tarz acil olmayan ameliyatlar icin. Sebebini anlamaya calisiyorum. Tek sizi duydum tr ye gitmeyen hatta haha.

Ah keşke benimde 70 b olsa ne olursa olsun derdim . Memeniz büyük olsa ne yapardınız acaba

Zaten bir gogus digerinden buyuktur. Bu normal birsey. Ben de bunu eskiden sorun ediyordum. Annem genelde sag gogus soldan buyuktur demisti.

Bir erkeğe göre değil de kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap. Ayrıca bebek emzirebilirsin teyzem yıllar önce yaptırmış 2 çocuk emzirdi

Ben de bunu arastiriyorum da. Tanidiklarim turkiyedeler. Kk da da gordugum yurtdisindakiler hep tr ye gidiyorlar bu tarz acil olmayan ameliyatlar icin. Sebebini anlamaya calisiyorum. Tek sizi duydum tr ye gitmeyen hatta haha.

Cok daha ucuza geldiği icin genelde TRye gidiyorlar. Gecen sene 1 Euro 7 tl ediyordu mesela- ben burda herşey dahil 7,5 bin Euro verdim. Az para değil tabiki ama ucunda sağlık olunca fazlada yüksek bir miktar değil.
Trde süper doktorlar var tabiki ama ben nedense güvenemedim

Ben de 13 yıl önce çok fazla araştırarak Cihan Uçar’a yaptırdım. Müthiş doğal, hala çok güzel. Fiyatı biraz yüksekti. O zaman 6 bin vermiştim. Hiç abartmadan, çok doğal bir göğüs yaptı. Evvelce yaptıranlarla da konuşmuştum karar vermeden önce. Benim ağrı eşiğim fazlası ile düşük. İlk üç gün zorluk çektim. Fakat daha sonra sonucu görünce ben bunu neden daha önce yaptırmadım diye hayıflandım. Demem o ki eğer aklınızın bir köşesinde varsa bu, Birgün zaten yaptıracaksınız. Hiç ertelemeyin en iyisi derim.

Genelde yaptiranlar öyle diyor, keske önce yaptirsaydim. Peki yaptirdiktan sonra emzirdiniz mi ve bu sorun oldu mu?

Merhaba bende yaptırmak istiyorum 40 yaşındayım ocak ayı gibi doktorunuz kimdi ve nerde oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…