- 12 Ekim 2019
- 5
- 0
- 36
-
- Konu Sahibi Lavie-rose
Mrb. Bende 3gun once oldum meme ameliyatini.agrilarim gecti sukur. Ama suan gogsum cok yukarda duruyo we cok sert. Sizinde oylemiydi?tskBen evlendikten 11 sene sonra kendi istegimlen yaptirdim esim bastan karsi cikti ama sonradan okey verdi bende almanyada yasiyorum tek basima 4 gün icinde yaptirdim geldim ve esim cok begendi hicde yapmacik felan durmuyo gayet dogal ve güzel artik evde sütyensiz rahat geziyorum iyiki yaptirdim
Ben yaptırdım. Doktorum Ozan Balık'tı. Bende asimetri yoktu. Çok memnunum şu an. Başarılı ve iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum. Doğal mı silikon mu daha iyi diye bir şey yok, sen nasıl mutlu olacaksan iyi olan odur.Merhaba kizlar. Ben 20 yasindayim ve bu yasima kadar mememden hep utandim. 70A/B giyiyorum, mememdeki o renkli halka cok genis ve memelerim asimetrik, birisi digerinden daha buyuk ve bu gozle gorulen birsey. Ben normalde hep dogalliktan yanayim herzaman dogal olmayi sevmisimdir. Ama simdi meme estetigi yaptirsam estetik guzeli mi olurum? Yapmacik mi olurum? Ilerde esim beni yapmacik bulurmu? Cogu erkegin silikonlu kadinlarla ilgili iyi seyler dusunmedigini duydum ve silikonu sevmediklerini duydum.. bu durum biraz geriyor beni. Yani en cok yapmacik olmaktan. Bu arada yurtdisinda yasiyorum ve turkiyede yaptirmak istiyorum, 6 doktora fotograf gonderdim acaba tubuler meme varmi bende diye. 3 doktor hayir yok dedi diger 3ude hafif derecede var/belirtiler var dedi. Simdi hangisine inaniyim? Yok diyen 3 doktordan 2si fatih dagdelen ve ozan balik, onlar sende tubuler meme mevcut degil dediler. Hangisine inaniyim? Tubuler meme olsa estetik sayilmaz en azindan.. ama yinede kararsizim. Aynaya baktigimda kendimde bi eksiklik hissediyorum yani memelerimi gercekten taktim ama bir yandanda dogal kalmak daha guzel birsey diye dusunuyorum.. cok kararsizim, dusuncelerinize ihtiyacim var
10 ay önce yaptirdim...
Mutluyum. Göğüslerim beklediğimden bile daha güzel oldu. Bilseydim 10 yil önce yaptirirdim.
Yapay veya yapmacık durmuyorlar. Çoğu arkadaşım fark bile etmedi (eskiden giydim destekli wonderbra boyutunda)
Ay ne guzel. Siz de yurtdisindasiniz, turkiyede mi yaptirdiniz acaba?
Ben de bunu arastiriyorum da. Tanidiklarim turkiyedeler. Kk da da gordugum yurtdisindakiler hep tr ye gidiyorlar bu tarz acil olmayan ameliyatlar icin. Sebebini anlamaya calisiyorum. Tek sizi duydum tr ye gitmeyen hatta haha.Gecen sene aralik ayinda aniden karar verdim ve bir hafta icinde randevumu alip yaptırdim.
ben almanyada yaptirdim. Yurtdışında, yani TRde güvenemedim nedense
Birde burda 2 senelik extra sağlık sigortası yaptirma şansım vardi - uzun lafin kisasi hic sandigim kadar zor bir süreç olmadi, üç gün icinde normal hayata döndüm bilseydim 20li yaşlarda yatırırdım
Ah keşke benimde 70 b olsa ne olursa olsun derdim . Memeniz büyük olsa ne yapardınız acabaMerhaba kizlar. Ben 20 yasindayim ve bu yasima kadar mememden hep utandim. 70A/B giyiyorum, mememdeki o renkli halka cok genis ve memelerim asimetrik, birisi digerinden daha buyuk ve bu gozle gorulen birsey. Ben normalde hep dogalliktan yanayim herzaman dogal olmayi sevmisimdir. Ama simdi meme estetigi yaptirsam estetik guzeli mi olurum? Yapmacik mi olurum? Ilerde esim beni yapmacik bulurmu? Cogu erkegin silikonlu kadinlarla ilgili iyi seyler dusunmedigini duydum ve silikonu sevmediklerini duydum.. bu durum biraz geriyor beni. Yani en cok yapmacik olmaktan. Bu arada yurtdisinda yasiyorum ve turkiyede yaptirmak istiyorum, 6 doktora fotograf gonderdim acaba tubuler meme varmi bende diye. 3 doktor hayir yok dedi diger 3ude hafif derecede var/belirtiler var dedi. Simdi hangisine inaniyim? Yok diyen 3 doktordan 2si fatih dagdelen ve ozan balik, onlar sende tubuler meme mevcut degil dediler. Hangisine inaniyim? Tubuler meme olsa estetik sayilmaz en azindan.. ama yinede kararsizim. Aynaya baktigimda kendimde bi eksiklik hissediyorum yani memelerimi gercekten taktim ama bir yandanda dogal kalmak daha guzel birsey diye dusunuyorum.. cok kararsizim, dusuncelerinize ihtiyacim var
Evet merak etme cok normal zamanlan yumusuycak asagi incek gecmis olsun hemen benim gibi ayaklanMrb. Bende 3gun once oldum meme ameliyatini.agrilarim gecti sukur. Ama suan gogsum cok yukarda duruyo we cok sert. Sizinde oylemiydi?tsk
Bir erkeğe göre değil de kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap. Ayrıca bebek emzirebilirsin teyzem yıllar önce yaptırmış 2 çocuk emzirdiMerhaba kizlar. Ben 20 yasindayim ve bu yasima kadar mememden hep utandim. 70A/B giyiyorum, mememdeki o renkli halka cok genis ve memelerim asimetrik, birisi digerinden daha buyuk ve bu gozle gorulen birsey. Ben normalde hep dogalliktan yanayim herzaman dogal olmayi sevmisimdir. Ama simdi meme estetigi yaptirsam estetik guzeli mi olurum? Yapmacik mi olurum? Ilerde esim beni yapmacik bulurmu? Cogu erkegin silikonlu kadinlarla ilgili iyi seyler dusunmedigini duydum ve silikonu sevmediklerini duydum.. bu durum biraz geriyor beni. Yani en cok yapmacik olmaktan. Bu arada yurtdisinda yasiyorum ve turkiyede yaptirmak istiyorum, 6 doktora fotograf gonderdim acaba tubuler meme varmi bende diye. 3 doktor hayir yok dedi diger 3ude hafif derecede var/belirtiler var dedi. Simdi hangisine inaniyim? Yok diyen 3 doktordan 2si fatih dagdelen ve ozan balik, onlar sende tubuler meme mevcut degil dediler. Hangisine inaniyim? Tubuler meme olsa estetik sayilmaz en azindan.. ama yinede kararsizim. Aynaya baktigimda kendimde bi eksiklik hissediyorum yani memelerimi gercekten taktim ama bir yandanda dogal kalmak daha guzel birsey diye dusunuyorum.. cok kararsizim, dusuncelerinize ihtiyacim var
Ben de bunu arastiriyorum da. Tanidiklarim turkiyedeler. Kk da da gordugum yurtdisindakiler hep tr ye gidiyorlar bu tarz acil olmayan ameliyatlar icin. Sebebini anlamaya calisiyorum. Tek sizi duydum tr ye gitmeyen hatta haha.
Ben de 13 yıl önce çok fazla araştırarak Cihan Uçar’a yaptırdım. Müthiş doğal, hala çok güzel. Fiyatı biraz yüksekti. O zaman 6 bin vermiştim. Hiç abartmadan, çok doğal bir göğüs yaptı. Evvelce yaptıranlarla da konuşmuştum karar vermeden önce. Benim ağrı eşiğim fazlası ile düşük. İlk üç gün zorluk çektim. Fakat daha sonra sonucu görünce ben bunu neden daha önce yaptırmadım diye hayıflandım. Demem o ki eğer aklınızın bir köşesinde varsa bu, Birgün zaten yaptıracaksınız. Hiç ertelemeyin en iyisi derim.
Merhaba bende yaptırmak istiyorum 40 yaşındayım ocak ayı gibi doktorunuz kimdi ve nerde oldunuz1 sene önce yaptırdım. Çok ama çok memnunum. Öncelikle şunu söyliyim bu iş biraz şans. Benimki mesela çok doğal oldu söylemesem anlamaz kimse o derece. Ama gerçekten taş gibi olup yapay duran arkadaşımda var mesela. Doktoruna ne istediğini söylersen bence istediğin sonucu alırsın. Benim gençken göğüslerim büyüktü emzirdikten sonra 39 yaşında yaptırdım ama keşke daha önce yaptırsaydım. Zerre pişman değilim isteyen herkesede şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca emzirmeyede engel değil.