meme estetiği olanlar lütfen okusun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sardunya2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2013
248
105
arkadaşlar silikon takıldıktan sonra silikon hissediliyor mu ? kendi memeniz gibi mi oluyor mu partneriniz veya eşiniz silikonu hissediyor mu?nebiliyim işte dokununca hissizlik oluyor mu? kafam çok karışık sanki taktırırsam kendi göğsüm gibi olmayacakmış gibi geliyor. lütfen beni biligilendirirmisiniz:KK17:

arkadaşlar silikon takıldıktan sonra silikon hissediliyor mu ? kendi memeniz gibi mi oluyor mu partneriniz veya eşiniz silikonu hissediyor mu?nebiliyim işte dokununca hissizlik oluyor mu? kafam çok karışık sanki taktırırsam kendi göğsüm gibi olmayacakmış gibi geliyor. lütfen beni biligilendirirmisiniz:KK17:

canım 2 ay oldu yaptıralı. şuan ne kadar sıksam da protezi hissetmiyorum. hissizlik geçici bir süre oluyo ama sonra geçiyo. göğüs ucu kesisinde nadiren de olsa kalıcı his kaybı olabiliyo ama çok nadir bir durummuş.

Çok teşekkür ederim cvp için benden çok eşim sıkıntı yapıyor elime dilikon gelirse kesinlikle istemem diyor onun için sıkıntı yapıyorum

Kızlar aynı protez degistirilmeden ekleme yapilabiliyomu 275 cc iken 300 yapabiliyorlar mi mesala.Yoksa yeni bir protezmi gerekiyor?

arkadaşlar silikon takıldıktan sonrgerckon hissediliyor mu ? kendi memeniz gibi mi oluyor mu partneriniz veya eşiniz silikonu hissediyor mu?nebiliyim işte dokununca hissizlik oluyor mu? kafam çok karışık sanki taktırırsam kendi göğsüm gibi olmayacakmış gibi geliyor. lütfen beni biligilendirirmisiniz:KK17:

Ben dun ameliyat oldum cok agrim var kas alti yapildi suan sis natrelle 295cc benimkisi yapay bir gorunum yok suan odem var sadece tas gibiler o yuzden cok sert iyi bir doktor bulmalisin bence bu en onemli kismi

Bende 5ay once yaptirdim iyiki yaptirmisim diuorum suan keske once olsaymisim ele faln gelmio hic merak etme yaptirirsan eger budurumdan en cok esin memnun kalir emin ol :KK48::KK48: ayrica kendi memen gibi oluuo ben unuttum bile silikon oldg.bu siteye girince hatirliyrm:KK51::KK51:

Benim henüz 7. Günüm aynı tedirginlikleri bende yaşıyorum şu an.. Buradaki arkdaşların yazdıklarını okudukça rahatlıyorum.. Şu an kendi parçammış gibi kullanıcağım günleri bekliyorum☺️

Ben sahsen hissediyorum silikonlari ellimle alt tarafta ve orta kisminda benim ki dula plan teknigiyle yapildi belki ondandir ama esime okun dedigim zaman hissediyormu diye yok diyor hissetmiyorum diyor yani sadece ben hissediyorum
Ama rahatsiz edici bir sey yok

Ben sahsen hissediyorum silikonlari ellimle alt tarafta ve orta kisminda benim ki dula plan teknigiyle yapildi belki ondandir ama esime okun dedigim zaman hissediyormu diye yok diyor hissetmiyorum diyor yani sadece ben hissediyorum
Ama rahatsiz edici bir sey yok
Alttan bende hissediyorum benim kas altı ama Dr altta kas yok dedi senin dokun çok azdı bu yüzden diyor sag da hissediyorum altta kas yok demekki dual plan aynı şey benimki de hmm

merhaba, kullanılan proteze göre ve kişinin yapısına göre bu durum değişiyor. ben geçen yıl eylül ayında ameliyat oldum. boyuma göre zayıf sayılırım. normal ayakta dururken dokununca sert değiller. protez de hissedilmiyor. benim fikrime göre kesinlikle vücut yapısına uygun büyüklükte ve şekilde olan protez kullanılmalı.

1 ay çok erken değilmi rahatça kullanabilmek için.. Eşiniz zaten şu an dokunabiliyormu istedği gibi?
Canım benim kas alti değil fasya altı olduğu için iyileşme süreci daha hızlı şu an hersey serbest mesela :) sadece doğal göğüsé göre hafif sert ama rahatsız edici seviyede değil zamanla daha da dogallasacak ama şimdiden baş döndürüyor :KK70:

merhaba, kullanılan proteze göre ve kişinin yapısına göre bu durum değişiyor. ben geçen yıl eylül ayında ameliyat oldum. boyuma göre zayıf sayılırım. normal ayakta dururken dokununca sert değiller. protez de hissedilmiyor. benim fikrime göre kesinlikle vücut yapısına uygun büyüklükte ve şekilde olan protez kullanılmalı.
Ben de katılıyorum bu fikre vücuda göre büyük takıldığında hissedilme oranı daha yüksek benim üst bedenim normalden zayıf goğus altı 72 cm falandı buna rağmen hiçbir noktada ele gelmiyor kenarları falan çünkü abartı bi protez konmadi 250 CC ve küçük de olmadı tam vücuduma uydu dr ile konuşarak ortak karar almak lazım

Canım benim kas alti değil fasya altı olduğu için iyileşme süreci daha hızlı şu an hersey serbest mesela :) sadece doğal göğüsé göre hafif sert ama rahatsız edici seviyede değil zamanla daha da dogallasacak ama şimdiden baş döndürüyor :KK70:

Benim en merak ettiğim memelerimi istedğim gibi sıkabilcekmiyim? Sıkabilceksem bile ne kadar sürede... Resmen yeni bir oyuncak alınmış ama kutudan çıkarması yasaklanan çocuk gibiyim

Zaten isin puf noktasi boyutu kendine gore vucuduna gore secmek iyi bir doktor ve iyi bir teknik butun mesele bu

X