meme estetiği olanlar lütfen okusun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Benim en merak ettiğim memelerimi istedğim gibi sıkabilcekmiyim? Sıkabilceksem bile ne kadar sürede... Resmen yeni bir oyuncak alınmış ama kutudan çıkarması yasaklanan çocuk gibiyim
İstediğin gibi sık sıkabildiğin kadar ama henüz erken 15. Günden itibaren yavaş yavaş başla ben hamur yoğurur gibi yyoğuruyordum bildiğin o derece

arkadaşlar silikon takıldıktan sonra silikon hissediliyor mu ? kendi memeniz gibi mi oluyor mu partneriniz veya eşiniz silikonu hissediyor mu?nebiliyim işte dokununca hissizlik oluyor mu? kafam çok karışık sanki taktırırsam kendi göğsüm gibi olmayacakmış gibi geliyor. lütfen beni biligilendirirmisiniz:KK17:
ilk bir ay özellikle kas altı ise evet hissediliyor. 2. ayda hala ödemler var hissediliyor. Ama zaman içinde ödemler iniyor, göğüs yerine oturmaya ve zaman içinde doğal halini almaya başlıor. En azından benim operasyonmda öyle idi.
tabi doktr , protezin nereye yerleştirldiği , protezin markası ,sizin anatomininz de bunlara etken.
temmuzda bir yıl olacak yaptıralı .. 3-4 aydır normal şeklini aldı benimkiler açıkçası. İç çamaşırımı çıakrdıgımda gayte doğal duruyor.

şimdi diyorum ki ; neden bu kdar yıl beklemişim 1 saatlik bir uyku için :)

ilk bir ay özellikle kas altı ise evet hissediliyor. 2. ayda hala ödemler var hissediliyor. Ama zaman içinde ödemler iniyor, göğüs yerine oturmaya ve zaman içinde doğal halini almaya başlıor. En azından benim operasyonmda öyle idi.
tabi doktr , protezin nereye yerleştirldiği , protezin markası ,sizin anatomininz de bunlara etken.
temmuzda bir yıl olacak yaptıralı .. 3-4 aydır normal şeklini aldı benimkiler açıkçası. İç çamaşırımı çıakrdıgımda gayte doğal duruyor.

Aynen bende ameliyat olali bir hafta oldugu halde cok mutluyum

Merhaba. Bende 1 ay once yaptirdim. Mentor 325 CC suan odemleri indi. Bir sorunum var. Öne dogru egildigimde yani goguslerim asagi digru sarktiginda yan taraflardan egri bugru dalga dalga beliriyor. Neden oyle oluyor olabilir?

X