Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Arkadaşlar ameliyatın kolayı yok... Hepsi zor .... Ben iki doğum yaptım , ilki kolaydı ama ikincisinde 8 saat boyunca bağırdım , 2 saat boyunca da mööööledim. Her gelen hemşireye kurtarın beni diye yalvardım.aynı kişi 2 doğum, birinde çocuk fışşt diye çıktı ikinci de polis barikatına takıldı.yaniiiiii , normal doğum bile aynı kişide bu kadar farklılık gösterirken, ameliyatın herkeste aynı olmadı beklenemez. ALLAH HEPIMIZE YARDIMCI OLSUN ve OLUR INŞALLAH.bu süreci en zor yaşayanlardan biri de sevgili WhiteSwan_ WhiteSwan_ oldu.ona ve diğerlerine hep dua ettim. İnşallah biz de sıkıntıyı az yaşarız ....
ay cok komik fışt diye çıktı polis barakatına takıldı falan :KK70: sende olmasan :))

8 saat çok iyiymiş ya ben 15 saat bağırdım totelde 24 saat sancı çekmiştim

Allaha şükürler olsun ki ehh fena sayılmayacak gögüslerim oldu beklediğimin üzerinde..bazı arkadaşlar gibi ödem beni rahatsız etmedi ,yumuşaklıgı gayet kıvamında ,Allaha şükür his kaybı yaşamadım , elime gelen bir protez ya da protezden çıkan bi seste duymadım .kıyafetlerimin hepsini giyebiliyorum boyutu abartı değil...Amma velakin burada kendimi psikolojik olarak o kadar hazırlamama rağmen öyle bi acı çekmişim ki acının dibini görmüşüm bir nefes icin kırk takla atardım o an :) ah şimdi gülebiliyorum 2 hafta önce olaydı çıkartacak nöbetçi plastik cerrah aradım..tek sıkıntım rahatça sere serpe yatamamak ve aklımın köşesinde ama "bunlar yabancı bişey ya" demek başka sıkıntım yok şükür..onun içinde zamana ihtiyacım var biliyorum...ve diliyorum ki bütün yaptıracak arkadaşlar inşallah en kolar süreçle atlatırlar ve gerçekren ihtiyacı olanlar yaptırsın..
Şimdi acılarım geciyo yavaş yavaş gögüslerim var fena da sayılmazlar hoşlar yanı sıkıntı yok ama deseniz bana yaptırırmıydın peki şimdiki aklın olsa ? minnacık gögüslerim olmasına rağmen (eskiyi kastediyorum) asla yaptırmazdım bu acıyı göze alamazdım..tabii bunu şimdi söylüyorum arkadaşlar 2 ay sonra iyi ki yaptırmışım yahu diyebilirim :))
Ne demiş Sezen "Aşkımda değişebilir ,gerçeklerimde" :))
uzun lafın kısası Allah gönlünüze göre versin sorunsuz süreçleriniz olsun kızlar :KK60:
O kadarmı kötü ya hepsini okuyamadım canımcım neden öyle sıkıntılı olmuş senin sürecin

Canim ben ameliyat gunu almistim,gittim doktorla gorustum,ama hastalandim ameliyat iptal oldu.
Orda o silikonlari elime aldim bi elledim,dedim simdi bu pilastik sey benim vucuduma mi girecek,plastik memem olacak :KK70:,Deli deli dusunceler.Sonra bilgisayarda doktor bey simulasyon yapti,protezlerle.Benim soyledigim hep,biraz daha buyuk biraz daha buyuk tu,ve o goruntu oyle icimi doldurdu ki,en son virtual taktigmiz protez.
Hatta gorusmeye gidince oyle korkmaya basladim suratim asildi,belli etmemeye calisiyordum korkumu ama asistan kiz bile dedi,ne oldu suratiniz asildi heyecan mi geldi diye.
Sonra ameliyat icin hastaneye gitim,calisanlar terlik ameliyat sapkasi fln getirmeye basladilar,igneler,bayilacaktim.Ben igneden korkan bi insanim.Ama anestezist hanim muaeyene etti,ve bu sekilde olmaz dedi,ilac yazdi,iptal oldu.
Artik biliyorum,ameliyata gitigimde dicem bana once sakinlestirici verin sonra beni hazirlayin diye.
Ilk ameliyatimda bukadar ne korkuyodum,ne arastirmistim,ama o zaman piskolojik durumum baskaydi boyle ne olursa olsun gibisinden,bi hayatttan bikmis haldeydim korkmuyordum
Hastalandım derken panik atak gibi bişeymi oldu canım tam anlamadım

O kadarmı kötü ya hepsini okuyamadım canımcım neden öyle sıkıntılı olmuş senin sürecin
Canım benim astımım vardı biraz zor bir süreç oldu. bantlar alerji yaptı yara bere içinde kaldım çok zor günler geçirdim bir de yabancı bir maddeyi benimsemekte zorlandım. şimdi 5 ay oldu hani nerde yabancı bişey yok benim onlar ve evet iyi ki yaptırmışım :KK31:

Bende haftaya cuma amelıyat olacagım hala ınanamıyorum korkuyorum çok amelıyattan önce meme ultrasonu çektırmem gerekır mı 49 kiloyum 1.65 boyum dr la henuz cc olayını konuşmadım tişörtleri desteksiz sutyenle gıymek istıyorum kac cc taktırmalıyım

Bende haftaya cuma amelıyat olacagım hala ınanamıyorum korkuyorum çok amelıyattan önce meme ultrasonu çektırmem gerekır mı 49 kiloyum 1.65 boyum dr la henuz cc olayını konuşmadım tişörtleri desteksiz sutyenle gıymek istıyorum kac cc taktırmalıyım
canım cc ye en iyi doktorun karar verir.yaşın kaç doktorun istedimi ultrason. sen yinede çektir.

31 yaşındayım dr a sormayı unuttum forumda bazıları küçüklüğünden şikayetçiler o yüzden bir fıkır sahıbı olarak gıtmek istedım

Canım benim astımım vardı biraz zor bir süreç oldu. bantlar alerji yaptı yara bere içinde kaldım çok zor günler geçirdim bir de yabancı bir maddeyi benimsemekte zorlandım. şimdi 5 ay oldu hani nerde yabancı bişey yok benim onlar ve evet iyi ki yaptırmışım :KK31:
Resimlerin varsa görebilirmiyim bu dönemde bir de senin boyun kilon cc kaç Ameliyat konusunda kesin karar oluşunca bide bu cc derdi başlıyo =) acaba doğal olcakmı acaba küçük olup değmedimi dedirtecek büyük olup pişman mı edicek ayyyyyyy eskiden cesaret edebilirmiyim derdi vardı şimdi dertler çoğaldı olsada kurtulsam

Kızlar benimki 265 cc ameliyattan önce büyük bile olur diye düşünüyordum zaten küçük seviyorum diyodum ama şimdi 300cc olsa fena mı olurdu kıyafetlerden belli olurdu diyorum :KK53: 300cc ve asagısı doğal kalsın diyenler için ideal ama ameliyattan sonra göze küçük gelebiliyo o yuzden aklınızda bulunsun pişman olmayın derim :KK72:

Kızlar benimki 265 cc ameliyattan önce büyük bile olur diye düşünüyordum zaten küçük seviyorum diyodum ama şimdi 300cc olsa fena mı olurdu kıyafetlerden belli olurdu diyorum :KK53: 300cc ve asagısı doğal kalsın diyenler için ideal ama ameliyattan sonra göze küçük gelebiliyo o yuzden aklınızda bulunsun pişman olmayın derim :KK72:
Tatlım,İzlmeye aldım seni. Sende alırmısın :KK66:

X