belli değil canım ama görüşmeye gittim kafamda bişeyler oluştu aynı duygular bende de var belirsiz bir şeye adım atıyomuş hissi demekki normal bi duygu çünkü kolay bi karar değil böyle hissetmemiz normal galiba biraz da korkudan böyle hissediyoruz
Canim ben ameliyat gunu almistim,gittim doktorla gorustum,ama hastalandim ameliyat iptal oldu.
Orda o silikonlari elime aldim bi elledim,dedim simdi bu pilastik sey benim vucuduma mi girecek,plastik memem olacak
,Deli deli dusunceler.Sonra bilgisayarda doktor bey simulasyon yapti,protezlerle.Benim soyledigim hep,biraz daha buyuk biraz daha buyuk tu,ve o goruntu oyle icimi doldurdu ki,en son virtual taktigmiz protez.
Hatta gorusmeye gidince oyle korkmaya basladim suratim asildi,belli etmemeye calisiyordum korkumu ama asistan kiz bile dedi,ne oldu suratiniz asildi heyecan mi geldi diye.
Sonra ameliyat icin hastaneye gitim,calisanlar terlik ameliyat sapkasi fln getirmeye basladilar,igneler,bayilacaktim.Ben igneden korkan bi insanim.Ama anestezist hanim muaeyene etti,ve bu sekilde olmaz dedi,ilac yazdi,iptal oldu.
Artik biliyorum,ameliyata gitigimde dicem bana once sakinlestirici verin sonra beni hazirlayin diye.
Ilk ameliyatimda bukadar ne korkuyodum,ne arastirmistim,ama o zaman piskolojik durumum baskaydi boyle ne olursa olsun gibisinden,bi hayatttan bikmis haldeydim korkmuyordum