Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de hap yutamam.ancak çok minik haplar olursa onları yutuyorum.onlarda bile zorlanıyorum.ama ameliyattan sonra günde 2 defa augmentin 1 gr içmem gerekti.doktora yutamayacağımı söyledim,ez,öyle iç dedi.o şekilde içtim.ağrı kesicim minikti ve ortadan ikiye bölünebiliyordu.onu da bölüp içtim:KK66:
Çok sevindim cnm benim icin gercekten buyuk bi sorun hap yuttmak senin icinde oyleymis tek degilmisim bnde senin gibi yapmayi dusunuorum bu zamana kadar hic ilac kullanmadim ondan bilemiodum ama eziliosa iyiymis cok cok kucuk oldumu sorun olmaz heralde buyukleride ezip icerim artik

Çok sevindim cnm benim icin gercekten buyuk bi sorun hap yuttmak senin icinde oyleymis tek degilmisim bnde senin gibi yapmayi dusunuorum bu zamana kadar hic ilac kullanmadim ondan bilemiodum ama eziliosa iyiymis cok cok kucuk oldumu sorun olmaz heralde buyukleride ezip icerim artik
Bunu yaşamayan bilemez canım.benim de çok sıkıntı çektiğim bir konu.ilaç içeceğim zaman suda eritilen veya çok minik olanları tercih ediyorum.çok nadir ilaç içerim zaten.her ilacı ezerek içmek doğru olmaz tabi ama eğer sakıncası yoksa bizim gibiler için de tek çare bu.sen yine sana verilecek ilaçlar için doktoruna danış canım:KK66:

Kizlar ameliyatima cok az kaldi,ve ben daha ameliyat olmadan depresyona girdim.
Cok korkuyorum,bir sucluluk duygusu da var uzerimde,piskolojim bozuldu.
Vazgecme dusunceleri geliyor aklima,oysaki o kadar zamandir bu ameliyati olmak ici caba sarfediyorum.
Derdimi buradan baska biyerde anlatamam zaten,burdakiler anlar beni sadece

Kizlar ameliyatima cok az kaldi,ve ben daha ameliyat olmadan depresyona girdim.
Cok korkuyorum,bir sucluluk duygusu da var uzerimde,piskolojim bozuldu.
Vazgecme dusunceleri geliyor aklima,oysaki o kadar zamandir bu ameliyati olmak ici caba sarfediyorum.
Derdimi buradan baska biyerde anlatamam zaten,burdakiler anlar beni sadece
bende karışık duygular içindeyim canım senin gibi bi kesin karar veriyorum olucam olmam lazım diye bi korkuyorum pisman olurmuyum diye düşünüyorum ama başka çarem de yok gibi cesaretimi toplayıp dalıcam artık :)

bende karışık duygular içindeyim canım senin gibi bi kesin karar veriyorum olucam olmam lazım diye bi korkuyorum pisman olurmuyum diye düşünüyorum ama başka çarem de yok gibi cesaretimi toplayıp dalıcam artık :)
Canim senin ameliyat gunu var mi,yoksa daha dusunme asamasindamisin.Sanki donup donmeyeceim belli lmayan bi yere ideiyormus gibi bir his var icimde.Bir damla uyku girmedi gozume.

Canim senin ameliyat gunu var mi,yoksa daha dusunme asamasindamisin.Sanki donup donmeyeceim belli lmayan bi yere ideiyormus gibi bir his var icimde.Bir damla uyku girmedi gozume.
belli değil canım ama görüşmeye gittim kafamda bişeyler oluştu aynı duygular bende de var belirsiz bir şeye adım atıyomuş hissi demekki normal bi duygu çünkü kolay bi karar değil böyle hissetmemiz normal galiba biraz da korkudan böyle hissediyoruz

ay ben de aynı senin gibi hissediyorum iki gündür o kadar çok ağladım ki sanki yaptırırsam beğenmezmişim gibi hissediyorum pişman olurmuşum gibi geliyor. aslında bakınca pişman olmam mümkün değil yıllardır bunun hayalini kuruyorum ama içim içimi yiyor bir türlü kendimi sakinleştiremiyorum.

arkadaşlar bu duygular çok normal zorunlu yada acil bi ameliyat olsa hiç düşünmeyiz bile buda zorunlu görünmesede kesinlikle bizim için bi ihtiyaç sonuçta psikolojik sağlık herşeyden önemli stres mutsuzluk farklı sorunlarada yol açabilir ama bence mutlu olun çok yaklaşmışsınız birde birşeyler engel olsa benim gibi şuan hayal aşamasında olsa nasıl hissedersiniz ya bu şekilde mutlu olmayı başaracağız yada sonucun iyi yada kötü olma ihtimalini göze alıp deneyeceğiz olmazsak hep içimizde kalacak insallah sonuçlar çok güzel olur hiç pişman olmazsınız bence iyi düşünün sonuçta iyi olsun:))

belli değil canım ama görüşmeye gittim kafamda bişeyler oluştu aynı duygular bende de var belirsiz bir şeye adım atıyomuş hissi demekki normal bi duygu çünkü kolay bi karar değil böyle hissetmemiz normal galiba biraz da korkudan böyle hissediyoruz
Canim ben ameliyat gunu almistim,gittim doktorla gorustum,ama hastalandim ameliyat iptal oldu.
Orda o silikonlari elime aldim bi elledim,dedim simdi bu pilastik sey benim vucuduma mi girecek,plastik memem olacak :KK70:,Deli deli dusunceler.Sonra bilgisayarda doktor bey simulasyon yapti,protezlerle.Benim soyledigim hep,biraz daha buyuk biraz daha buyuk tu,ve o goruntu oyle icimi doldurdu ki,en son virtual taktigmiz protez.
Hatta gorusmeye gidince oyle korkmaya basladim suratim asildi,belli etmemeye calisiyordum korkumu ama asistan kiz bile dedi,ne oldu suratiniz asildi heyecan mi geldi diye.
Sonra ameliyat icin hastaneye gitim,calisanlar terlik ameliyat sapkasi fln getirmeye basladilar,igneler,bayilacaktim.Ben igneden korkan bi insanim.Ama anestezist hanim muaeyene etti,ve bu sekilde olmaz dedi,ilac yazdi,iptal oldu.
Artik biliyorum,ameliyata gitigimde dicem bana once sakinlestirici verin sonra beni hazirlayin diye.
Ilk ameliyatimda bukadar ne korkuyodum,ne arastirmistim,ama o zaman piskolojik durumum baskaydi boyle ne olursa olsun gibisinden,bi hayatttan bikmis haldeydim korkmuyordum

ay ben de aynı senin gibi hissediyorum iki gündür o kadar çok ağladım ki sanki yaptırırsam beğenmezmişim gibi hissediyorum pişman olurmuşum gibi geliyor. aslında bakınca pişman olmam mümkün değil yıllardır bunun hayalini kuruyorum ama içim içimi yiyor bir türlü kendimi sakinleştiremiyorum.
Canim senin korktugun sey baska benim korktugum baska.Begenmezsin diye korkma,guzel olacak.Ben ameliyattan korkuyorum daha cok sonuctan deil.Sonuc cok guzel olacak merak etme,bi dusunuver.Ozgurce memenle dolasacaksin istedin giyisileri giyeceksin.Banel sunger,aski ugrasmiyacaksin.Benim en buyuk hayalim su sutyenlerden kurtulmak.Istemiyorum sunlari :).
Tabi ki silikonlu gous doalindan daha guzel.Hem buyuk hem dik durma avantaji var.Dogalken buyukse sarkik olur,dikse kucuk olur.Silikonla hepsi olur:).Korkma

Canim senin korktugun sey baska benim korktugum baska.Begenmezsin diye korkma,guzel olacak.Ben ameliyattan korkuyorum daha cok sonuctan deil.Sonuc cok guzel olacak merak etme,bi dusunuver.Ozgurce memenle dolasacaksin istedin giyisileri giyeceksin.Banel sunger,aski ugrasmiyacaksin.Benim en buyuk hayalim su sutyenlerden kurtulmak.Istemiyorum sunlari :).
Tabi ki silikonlu gous doalindan daha guzel.Hem buyuk hem dik durma avantaji var.Dogalken buyukse sarkik olur,dikse kucuk olur.Silikonla hepsi olur:).Korkma
Burda ameliyat en basit iş canım asıl problem onun ilerleyen süreci .ayy ne kadar emin konuşuyosun sonucun güzel ve sizi tatmin edecegine dair :)) .bana fazla hayalperest bi düşünce geldi. sadece özgürce memenle gezmek , ya da bikini içinde güzel dursun demek için bu ameliyat olunmamalı bence..hem düşünsene canım nasıl bu kadar eminsin onları seveceğine memenin üstünde sünger parçasını istemeyen içinde silikonu nasıl isteyecek Allah aşkına bi bunlarıda düşünün yahu bırakın birbirinizi gaza getirmeyi :)
Belki sonuç sizi mutlu etmeyecek belki alısamayacaksınız belki sevemeyeceksiniz belki çok acı çekiceksiniz belki bunun yanında başka sorunlar getirecek belki..belki... belki....
O kadar kolay ve basit degil..

Burda ameliyat en basit iş canım asıl problem onun ilerleyen süreci .ayy ne kadar emin konuşuyosun sonucun güzel ve sizi tatmin edecegine dair :)) .bana fazla hayalperest bi düşünce geldi. sadece özgürce memenle gezmek , ya da bikini içinde güzel dursun demek için bu ameliyat olunmamalı bence..hem düşünsene canım nasıl bu kadar eminsin onları seveceğine memenin üstünde sünger parçasını istemeyen içinde silikonu nasıl isteyecek Allah aşkına bi bunlarıda düşünün yahu bırakın birbirinizi gaza getirmeyi :)
Belki sonuç sizi mutlu etmeyecek belki alısamayacaksınız belki sevemeyeceksiniz belki çok acı çekiceksiniz belki bunun yanında başka sorunlar getirecek belki..belki... belki....
O kadar kolay ve basit degil..
Tabi belki cok aci olacak,belki guzel olmiyacak ama belkide,cok hafif bir surecle gececek,ve belki cok guzel olacak,belki cok mutlu olacaiz.Belkiler coook.Ise hangi yonden baktigmiz onemli.Derler ya bardagi yari dolu mu goruyoruz yoksa yari bos mu.
Ama bu forumda olan demekki olmak istiyor,demekki cok istiyor ve biraz cesarete ihtiyaci var.Ben birine bu cesareti az da olsa verirsem ne mutlu bana.Cunku bende cok korkuyorum ve benimde cesarete ihtiyacim var,ve buradan bana onu vermeye calisan arkadaslarima cok tesekur ediyorum.Onlari gordukce ve onlarin sozleriyle gaza gelmekte cok guzel :)

Bende "belki" dedim canım net konuşmadım bak sende "belki" diyosun.
Olabilecek ,yaşayabileceğiniz ,karşılaşabileceğiniz kötü olasılıklarıda düşünmenizi istedim sadece amacım cesaretinizi kırmak değil ki.. ben de burdayım ben ne için gelmişim koskoca kadın ben hiç işim yok ta çok zamanım var sankide girip şu meme estetigi forumunuda milletin cesaretinimi kırayım dedim sanki :))
Burda köyün delisi olmak istemiyorum arkadaşlar iyide gecebilir bu süreç kötüde..ve kötü geçiren arkadaşlar bazı sorunlar yaşayanlar lutfen bana özelden mesaj atmak yerine lütfen sizde buraya yazın , yazın ki öyle olasılıklar olduğunuda bilsinler..
mızmızcı başı kesildim buraya aforoz edecekler beni :))

Arkadaşlar ameliyatın kolayı yok... Hepsi zor .... Ben iki doğum yaptım , ilki kolaydı ama ikincisinde 8 saat boyunca bağırdım , 2 saat boyunca da mööööledim. Her gelen hemşireye kurtarın beni diye yalvardım.aynı kişi 2 doğum, birinde çocuk fışşt diye çıktı ikinci de polis barikatına takıldı.yaniiiiii , normal doğum bile aynı kişide bu kadar farklılık gösterirken, ameliyatın herkeste aynı olmadı beklenemez. ALLAH HEPIMIZE YARDIMCI OLSUN ve OLUR INŞALLAH.bu süreci en zor yaşayanlardan biri de sevgili WhiteSwan_ WhiteSwan_ oldu.ona ve diğerlerine hep dua ettim. İnşallah biz de sıkıntıyı az yaşarız ....

Ameliyatı olmadan önce benim tek düşündüğüm sağ salim atlatmaktı.görüntü olarak da tabiki hayalimde beğendiğim bir şekil vardı ama ne olursa olsun şimdikinden daha güzel olacak,daha çok sevicem inancı da vardı.çok şükür sağ salim atlattım,ama yaşadığım acı beklediğimin çok üstündeydi ve göğüslerim gerçekten zevkime uygun olmalarına rağmen bir müddet alışamadım.bir de beğenmediğim bir sonuçla karşılaşsam ne yapardım bilemiyorum:KK43:vücutta kalıcı bir değişiklik ve önceden çok iyi düşünülmesi gerekiyor.

Ben WhiteSwan_ WhiteSwan_ nin surecini okumadim.
Cok gecmis olsun,tabi kimse sorun yasamak istemez.Herkez umutlarla oluyor bu ameliyati.Iste bizim korkularimizda ondan ameliyatta sorun olabilir,sonrasinda olabilir.Olasiliklar riskler ortada.Bu ameliyati arastiranlar risklerinide bilir.
Bende basarisiz bir ameliyat gecirdim.Bende ilkinde hayal kirikligi yasadim.Iste o yuzden de simdi cesaretim yetmiyor.Baska turlu belki coktan olmusumdur.
Buyuk bir doz kismet isi de var burda.
Ameliyat bu kimse kolay demiyor iste sirf o yuzden korkuyoruz,ama bazilarimizda kapris istek degil,bir ihtiyac halinde bu ameliyat

Allaha şükürler olsun ki ehh fena sayılmayacak gögüslerim oldu beklediğimin üzerinde..bazı arkadaşlar gibi ödem beni rahatsız etmedi ,yumuşaklıgı gayet kıvamında ,Allaha şükür his kaybı yaşamadım , elime gelen bir protez ya da protezden çıkan bi seste duymadım .kıyafetlerimin hepsini giyebiliyorum boyutu abartı değil...Amma velakin burada kendimi psikolojik olarak o kadar hazırlamama rağmen öyle bi acı çekmişim ki acının dibini görmüşüm bir nefes icin kırk takla atardım o an :) ah şimdi gülebiliyorum 2 hafta önce olaydı çıkartacak nöbetçi plastik cerrah aradım..tek sıkıntım rahatça sere serpe yatamamak ve aklımın köşesinde ama "bunlar yabancı bişey ya" demek başka sıkıntım yok şükür..onun içinde zamana ihtiyacım var biliyorum...ve diliyorum ki bütün yaptıracak arkadaşlar inşallah en kolar süreçle atlatırlar ve gerçekren ihtiyacı olanlar yaptırsın..
Şimdi acılarım geciyo yavaş yavaş gögüslerim var fena da sayılmazlar hoşlar yanı sıkıntı yok ama deseniz bana yaptırırmıydın peki şimdiki aklın olsa ? minnacık gögüslerim olmasına rağmen (eskiyi kastediyorum) asla yaptırmazdım bu acıyı göze alamazdım..tabii bunu şimdi söylüyorum arkadaşlar 2 ay sonra iyi ki yaptırmışım yahu diyebilirim :))
Ne demiş Sezen "Aşkımda değişebilir ,gerçeklerimde" :))
uzun lafın kısası Allah gönlünüze göre versin sorunsuz süreçleriniz olsun kızlar :KK60:

:KK31:
Allaha şükürler olsun ki ehh fena sayılmayacak gögüslerim oldu beklediğimin üzerinde..bazı arkadaşlar gibi ödem beni rahatsız etmedi ,yumuşaklıgı gayet kıvamında ,Allaha şükür his kaybı yaşamadım , elime gelen bir protez ya da protezden çıkan bi seste duymadım .kıyafetlerimin hepsini giyebiliyorum boyutu abartı değil...Amma velakin burada kendimi psikolojik olarak o kadar hazırlamama rağmen öyle bi acı çekmişim ki acının dibini görmüşüm bir nefes icin kırk takla atardım o an :) ah şimdi gülebiliyorum 2 hafta önce olaydı çıkartacak nöbetçi plastik cerrah aradım..tek sıkıntım rahatça sere serpe yatamamak ve aklımın köşesinde ama "bunlar yabancı bişey ya" demek başka sıkıntım yok şükür..onun içinde zamana ihtiyacım var biliyorum...ve diliyorum ki bütün yaptıracak arkadaşlar inşallah en kolar süreçle atlatırlar ve gerçekren ihtiyacı olanlar yaptırsın..
Şimdi acılarım geciyo yavaş yavaş gögüslerim var fena da sayılmazlar hoşlar yanı sıkıntı yok ama deseniz bana yaptırırmıydın peki şimdiki aklın olsa ? minnacık gögüslerim olmasına rağmen (eskiyi kastediyorum) asla yaptırmazdım bu acıyı göze alamazdım..tabii bunu şimdi söylüyorum arkadaşlar 2 ay sonra iyi ki yaptırmışım yahu diyebilirim :))
Ne demiş Sezen "Aşkımda değişebilir ,gerçeklerimde" :))
uzun lafın kısası Allah gönlünüze göre versin sorunsuz süreçleriniz olsun kızlar :KK60:
Ne güzel demiş Sezen :KK66:)) değişmeyen tel şey fısssstıkkkk gibi memelerin olsun :21:

X