Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Kızlarrr bende karnımı gerdirip, mememi büyütmeyi çok istiyotum. Labioplasti yaptırdım, onun gazıyla, artık her yerime estetik yaptırabilirmişim gibi geliyor. Labioplastimi, Gözde Kılıç yaptı, memem içinde onun eşi oğuz kılıçı önerdiklerini farkettim burada ...İyi mi acaba gerçekten? Erkek olunca memelerimi elletmekten biraz çekiniyorum, ama sizler erkek doktora ameliyat olunca çekinmediniz mi? O utanma duygusunu nasıl yendiniz? Birde karın ve meme için ortalama fyat nedir biliyor musunuz? memesini büyütenlere çok imreniyorum, bikini ile ne rahat gezeceksiniz bu yaz tatilde... Bende galiba eylülden sonra yaptırırım artık:KK43:

Kızlarrr bende karnımı gerdirip, mememi büyütmeyi çok istiyotum. Labioplasti yaptırdım, onun gazıyla, artık her yerime estetik yaptırabilirmişim gibi geliyor. Labioplastimi, Gözde Kılıç yaptı, memem içinde onun eşi oğuz kılıçı önerdiklerini farkettim burada ...İyi mi acaba gerçekten? Erkek olunca memelerimi elletmekten biraz çekiniyorum, ama sizler erkek doktora ameliyat olunca çekinmediniz mi? O utanma duygusunu nasıl yendiniz? Birde karın ve meme için ortalama fyat nedir biliyor musunuz? memesini büyütenlere çok imreniyorum, bikini ile ne rahat gezeceksiniz bu yaz tatilde... Bende galiba eylülden sonra yaptırırım artık:KK43:
Hayirli olsun ben hic utanmadim cunki sonunta o memelerden kurtulacaktim ve karsimdaki de dr olunca o utanci yeniyosun zaten benim doktorum pek ellemedi memelerimi:KK70:
Ama yaptirdiktan sonra herkese gosterin geliyor bi ozguven geliyor insana :))

evet insan yabancı bir erkeğe memelerini gösterince utanıyor tabiki. ben ameliyattan sonra kontrole gittiğimde bile biraz utandım :)) ama yapacak bişey yok. güzel memelere kavuşmak istiyorsan biraz göze alacaksın. bu arada ben Oğuz bey'e yaptırdım ameliyatımı ve çok memnunum :))

Caniimm Mutluluklar. Bir yastikta kocarsiniz insallah. Allah mutlu mesut etsin.
Simdi tam gaz memelere odaklaniyoruz cunku mutlu mesut olmanin anahtari birazda onlarda dimi ama :)))
GAZELLE84 GAZELLE84 canım benim teşekkür ederimm güzrl dileklerin içinn aminn diyelim de allah duamızı kabul etsin :KK66:
Yahu nasılda gaza getiriyorsun mutluluk2015 mutluluk2015 inde dediği gibi iyi yapıyorsun bu işi :KK70: vallahi özlemişim sizi .. Yaptırıcam daha da mıtlu olucam inşallah senin gibi :KK68:

Canım biz de seni özledik ...:KK19: Gazzzzzzzzzz- elleciğim bu GAZZZZZ işinde bir numara:KK73::KK55:Böyle uçurur insanı :KK66:
Hahah vallahi ayağım yerden kesiliyor o öyle konuşunca veriyor gazı da keşke hemen olabilsem ameliyat.. Ayyy bundan sonra hep ankarada olabilirim benim bir iş vardı o olacak gibi buraya geldiğinde görüşürüz mutlaka :KK66: iş olsunda para biriktirelim değil mi yahu ameliyat için :KK70:

Kizlar ben bi sey sormak istiyorum ben hap yutamiorum Amelyat tan sonra ne tur ilaclar veriyolar cok komik ama benim icin cok onemli

Ya hani bunlarin suya atilani veya ne bilim igne ye bile raziyim ama hap yutmayi beceremiorum bakiyim doktora soliycem ne diycek bu arada esteworld à sordum 3500 dedi lupoccusion la beraber artik karar vermem gerekior birde acaba yazin cok zorlanirmiyim sicak zaten bunaltiyo birde ter fln yaralar kapanmazsa die korkuorum

Canim protezle berabermi 3500tl hangi doktorla gorustun mentormu kullaniyolar
Ya hani bunlarin suya atilani veya ne bilim igne ye bile raziyim ama hap yutmayi beceremiorum bakiyim doktora soliycem ne diycek bu arada esteworld à sordum 3500 dedi lupoccusion la beraber artik karar vermem gerekior birde acaba yazin cok zorlanirmiyim sicak zaten bunaltiyo birde ter fln yaralar kapanmazsa die korkuorum

Kizlar ben bi sey sormak istiyorum ben hap yutamiorum Amelyat tan sonra ne tur ilaclar veriyolar cok komik ama benim icin cok onemli
Canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de hap yutamam.ancak çok minik haplar olursa onları yutuyorum.onlarda bile zorlanıyorum.ama ameliyattan sonra günde 2 defa augmentin 1 gr içmem gerekti.doktora yutamayacağımı söyledim,ez,öyle iç dedi.o şekilde içtim.ağrı kesicim minikti ve ortadan ikiye bölünebiliyordu.onu da bölüp içtim:KK66:

X