Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Naty34..
geçmiş olsun canım güle güle kullan...yorumunda kas altı keside meme altı demissin ikisi de aynı şey mi canım...doktor bana kas altı dedi onunda ağrılı olduğunu söylüyor çoğu kişi..
Merhaba.. Sorunuza ben cevap yazarım isterseniz :KK66: N Naty34 arkadaşımızda gelince yazar yine :KK66:
Kas altı yöntemdir. Protez kasın altına koyulacak demektir..
Meme altı kesi yöntemidir. Protezi koymak için kesi açılır,arkadaşımıza meme altından giriş yapılmış :KK66:
Size uygun olan teknik ne ise onu yaptırın Tabiki. Kas altı yöntemi ile Ameliyat olup çok az ağrı yaşayan arkadaşlarımızda var. Bu biraz kişinin ağrı eşiği ile ilgili diyorlar .
Umarım en az ağrı ile atlatırsınız sürecinizi :KK66:

arzum77 arzum77 cevap için tesekkur ederim bilgilendirici oldu...doktorum kas altı demişti kesi yontemi hakkında bilgim yoktu...iyi dileklerin ici n sağol...suan cok kararsizim.. endiseliyim....umarım korkulrima yenilmem..

arzum77 arzum77 cevap için tesekkur ederim bilgilendirici oldu...doktorum kas altı demişti kesi yontemi hakkında bilgim yoktu...iyi dileklerin ici n sağol...suan cok kararsizim.. endiseliyim....umarım korkulrima yenilmem..
Umarım tatlım :)
Endişelerini çok iyi anlıyorum. Bende Ameliyat öncesi çok gerilmiş ve endişe etmiştim. Hatta arada vazgeçiyordum ama eşime belli etmiyordum :)
Sonucum istediğim gibi oldu şükür.. Bu yüzdende keşke daha önce bu ameliyatı olsaymışım diyorum şimdi :KK66:

Evet canım sonuçta çok önemli dediğin gibi ben de doku cok az dogol olsun istiyorum istediğim gibi olur mu onu da bilmiyorum..kafamda hep sorular...adana da bir doktor buldum onunla gorustum 300 cc kas altı olur dedi..canım bu silikonlar daha sonra yumusaklasiyorlar mi yoksa kalıp gibi mi kalıyorlar..

Evet canım sonuçta çok önemli dediğin gibi ben de doku cok az dogol olsun istiyorum istediğim gibi olur mu onu da bilmiyorum..kafamda hep sorular...adana da bir doktor buldum onunla gorustum 300 cc kas altı olur dedi..canım bu silikonlar daha sonra yumusaklasiyorlar mi yoksa kalıp gibi mi kalıyorlar..
Dokun çok azsa kas altı yöntemi uygun görülür..
Ameliyatta zaten cc şer denenir,hangisi isteğine vücuduna uygun olursa o büyüklük karar verilir.
Silikonlar yumuşak zaten :KK66: Ama vücuda girince ilk başta sert oluyor. Ödemler oluyor,şişlikler oluyor... Zaman'la masajla birlikte yumuşamaya başlıyor göğsün :KK66:
Asla kalıp gibi değil. Ama dediğim gibi ameliyattan sonra en az altı ay geçmesi lazım doğal bir duruşa be kıvama gelmesi için :KK66:

kızlar bugün beş gün oldu ameliyatim olalı masaj yapmak için ne kadar beklemem gerekli ? sizler ne zaman baslamistiniz ?

Arkadaşlar benim ameliyat olalı 14 gün oldu , şu an şişler inmedi ama 350 cc takıldı ve sanki yumuşayınca küçülecekler gibi geliyor moralim bozuluyor boyum 169 kilom 60, şişlikleri inen arkadaşlar beni izleyebilirlerse sevinirim ne kadar küçülme olacak meraktayım:KK43:

Arkadaşlar benim ameliyat olalı 14 gün oldu , şu an şişler inmedi ama 350 cc takıldı ve sanki yumuşayınca küçülecekler gibi geliyor moralim bozuluyor boyum 169 kilom 60, şişlikleri inen arkadaşlar beni izleyebilirlerse sevinirim ne kadar küçülme olacak meraktayım:KK43:
Ameliyatlardan sonra ödem ve sertlik oluyor. Zaman'la bu ödemler indikçe göğsü küçülende var biraz daha büyüdü diyende var. Aslında Zaman'la ödemler geçtikçe ve o sert yapı yumuşayıp doğallaştıkça gerçek görüntü ortaya çıkıyor.
14 günde hiçbirşey belli olmaz. Net sonuç altı ay bir seneden önce de belli olmaz.
Cc ler her vücutta farklı durur. Tabi yöntem,protezin şekli, yüksekliği,çapı,önceki meme dokusu gibi faktörlerde sonucu değiştirir. Siz bir foto ekleseniz biz baksak aslında daha net birşeyler söyleyebiliriz sanki :KK66:

sanırım dikislerim enfeksiyon kaptı suan pansuman yaparken farkettim beyaz beyaz olmus doktoru arasam mi acaba antibiyotikde bitti ama

sanırım dikislerim enfeksiyon kaptı suan pansuman yaparken farkettim beyaz beyaz olmus doktoru arasam mi acaba antibiyotikde bitti ama

Canim mutlaka doktorunu ara hatta hemen. Ben 21.12 ameliyat oldum antibiotikim bittikten sonra hemen enfeksyon kaptim sari sivi geldi dikis yerimden. Hemen doktoruma yazdim. Yilbasi günü tekrar ameliyat oldum. Gögüsümün ici temizlendi Yeni protez takildi. Sonra antibiotik tedavisine basladim. 1 hafta daha almam gerekiyor. Eger tekrar sivi gelirse protez alinicak ve 3 Ay sonra tekrar takilicak. Ama cok sükür hersey yolunda suan hicbir Problem yok. Umarim sendede bi Problem cikmaz :)

Arakadaşlar benim psikolojim çok bozuldu takılan protezin markasıyla ilgili okuduğum haberler çok canımı sıktı başta çok umursamadım ama başka baska haberler okudukça can sıkıntım arttı artık taşımak istemiyorum cikarttirmayi düşünüyorum polytech marka benden başka bu markayı taktirip pişmanlık duyan var mı, bikac dr la görüşüp karar vereceğim çok mutsuzun

Merhaba, bende esteworldde ameliyat olacağım aralık ayında. Banada kas altı, damla (politech), 350 cc en fazla yapabileceğini söyledi doktorum. Protezle ilgili ne okudunuz merak ettim? Memnun degilmisiniz? Bu konuda tecrübesi olanlar yardımcı omabilirmisiniz lütfen

Arakadaşlar benim psikolojim çok bozuldu takılan protezin markasıyla ilgili okuduğum haberler çok canımı sıktı başta çok umursamadım ama başka baska haberler okudukça can sıkıntım arttı artık taşımak istemiyorum cikarttirmayi düşünüyorum polytech marka benden başka bu markayı taktirip pişmanlık duyan var mı, bikac dr la görüşüp karar vereceğim çok mutsuzun
Fotoğraflarınız varmı acaba? Neden böyle bir karara vardınız? Bende aynı markayı taktıracağım..

Fotoğraflarınız varmı acaba? Neden böyle bir karara vardınız? Bende aynı markayı taktıracağım..
Polytech yazıp araştırırsanız görürsünüz ben başta umursamadım ama nedense artık bu protezi taşımak istemiyorum üstelik sağ göğsüm sola göre aşağıda fotoğraf ları kaldırdım görmek istemiyorum çok büyük hayallerle yaptırdım bu ameliyatı moralim çok bozuldu, esteworlde hangi dr la görüştünüz

Polytech yazıp araştırırsanız görürsünüz ben başta umursamadım ama nedense artık bu protezi taşımak istemiyorum üstelik sağ göğsüm sola göre aşağıda fotoğraf ları kaldırdım görmek istemiyorum çok büyük hayallerle yaptırdım bu ameliyatı moralim çok bozuldu, esteworlde hangi dr la görüştünüz
Dr Derya aytop ile görüştük, bilemedim bi okumam lazım ama kafam bi karıştı su an. Düzeltme ameliyatı yaptırmak şart olmuş Ozaman, hem moral olarak hem görüntü açısından.. hayırlısı olsun insallah.. okuduklarımız gibi olmayabiliyor malesefki bende bundan korkuyorum

Dr Derya aytop ile görüştük, bilemedim bi okumam lazım ama kafam bi karıştı su an. Düzeltme ameliyatı yaptırmak şart olmuş Ozaman, hem moral olarak hem görüntü açısından.. hayırlısı olsun insallah.. okuduklarımız gibi olmayabiliyor malesefki bende bundan korkuyorum

X