- 22 Mart 2015
- 490
- 683
Çok teşekkür ederimm.. Herkes seninkilerin muhteşem olduğundan bahsediyordu demek bende görücem artıkSeninde İzlmeye aldım,Bilgin olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederimm.. Herkes seninkilerin muhteşem olduğundan bahsediyordu demek bende görücem artıkSeninde İzlmeye aldım,Bilgin olsun
Evet yumusadikca birlesiyorlar canim. Ama belirgin yapidan kaynakli bi aciklik varsa cok da fark etmiyorAmeliyat olup hala meme arasi acik kalanlar var mi yumusayinca birlesir mi peki bi cvp
Kız sen doğum mu yaptın??? Ben seni kendi yaşıtım sanmıştım O fiziği görünce fotolarda. burda herkes annemi ben çok toymuşum maşallah hepinize walla hiç geri kalmıyorum ama bende memeden ondan bundanay cok komik fışt diye çıktı polis barakatına takıldı falan sende olmasan :))
8 saat çok iyiymiş ya ben 15 saat bağırdım totelde 24 saat sancı çekmiştim
17 yasindan beri anne ve porsuk memeliyim bendecocuklari dogurduk kaportayı tazeliyozKız sen doğum mu yaptın??? Ben seni kendi yaşıtım sanmıştım O fiziği görünce fotolarda. burda herkes annemi ben çok toymuşum maşallah hepinize walla hiç geri kalmıyorum ama bende memeden ondan bundan
yok canım 28 bitti benim biraz aşk evliliği yapıp erken anne oldum ama ruh yaşım sehinle aynıKız sen doğum mu yaptın??? Ben seni kendi yaşıtım sanmıştım O fiziği görünce fotolarda. burda herkes annemi ben çok toymuşum maşallah hepinize walla hiç geri kalmıyorum ama bende memeden ondan bundan
Canım senide ekledim izin verirsen senin sonucuda görmek isterimyok canım 28 bitti benim biraz aşk evliliği yapıp erken anne oldum ama ruh yaşım sehinle aynı
izlemeye aldım bak bakalım :)Canım senide ekledim izin verirsen senin sonucuda görmek isterim
yok canım 28 bitti benim biraz aşk evliliği yapıp erken anne oldum ama ruh yaşım sehinle aynı
İLAHİİİİİİ.........
Ben meme büyütme ameliyatı oldum. Bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım ama.. Özelden mesaj atayım isterseniz..Bana da akıl verin araştırdıkça kafam bulanıyor küçültcem ama yanlış bişey olursa his kaybı kalıcı olanlarda varmış size mesaj atacaktım resimle konu açıcam ama en deneyimli sizsiniz sanırım sizede danışayım dedim
birsey soracagim sonradan kuculuyor mu?Kızlar benimki 265 cc ameliyattan önce büyük bile olur diye düşünüyordum zaten küçük seviyorum diyodum ama şimdi 300cc olsa fena mı olurdu kıyafetlerden belli olurdu diyorum 300cc ve asagısı doğal kalsın diyenler için ideal ama ameliyattan sonra göze küçük gelebiliyo o yuzden aklınızda bulunsun pişman olmayın derim
Odemler inince küçülüyo diyolar ama ben de gogus arasinda vardi odem en cok o yuzden farki pek anlamadım sen benden de zayifsin bence doktorun ideal boyutlar önermiş canım tam dogal guzel bi boyut ama iri iri olsun dersen tatmin etmeyebilir istersen fotolarima bakip fikir edinebilirsinbirsey soracagim sonradan kuculuyor mu?
240 takilacak bana ama esit degilmis memelerim birine 265 koyabilirim dedi
40 kilo insanim ama cok iri de dursun istemem ben silikonum diye bagirmaz diye dusundum o olcu icin ama okidukca acaba kucuk mu olacak diye korkmaya basladim
İzlerim koltuk altında ve şimdiden bana rahatsız edici gelmiyo canım Zaten eski sütyenlerimiz dolgulu olduğu için genelde insanlar farkı anlamazlar ve sen de için için mutlu olursungordugume sevindim icim rahatladi daha kucugu senden ama bende bi lokmayim zaten:)
yalniz iz filan da gozukmuyor basarili:))
dual planmis birde agrin sizin cok oldu mu.
5 kasim persembe olacagim ben ameliyat pzt sabah mecbur is basi.. sanki cok goze batacak herkes fark edip memelerime bakacak diye korkuyorum
bende ona guveniyorum 3 5 gun onu kapali birsey giysem yeterbenimde az sancili gecerse degmeyin keyfime cunku ben iste hep hareket halindeyim ama ilk 4 gun yaticam hafifler insallahİzlerim koltuk altında ve şimdiden bana rahatsız edici gelmiyo canım Zaten eski sütyenlerimiz dolgulu olduğu için genelde insanlar farkı anlamazlar ve sen de için için mutlu olursun
Benim ağrım hiç olmadı sabahları baskı çoktu bi de çok ayakta kalınca oturana kadar sızlıyodu baya ama ilk hafta hepsi bitti ama koltukaltı kesisi olduğu için kolları kaldıramıyodum
Canım seninkileri çok beğeniyorum ben tam ideal benim içinde maşallahOdemler inince küçülüyo diyolar ama ben de gogus arasinda vardi odem en cok o yuzden farki pek anlamadım sen benden de zayifsin bence doktorun ideal boyutlar önermiş canım tam dogal guzel bi boyut ama iri iri olsun dersen tatmin etmeyebilir istersen fotolarima bakip fikir edinebilirsin