Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Dr derya hanım için iyi demişlerdi ama protez markası için biraz araştırın yani başka dr larada sorun daha zamanınız var benim asıl sorunum bir göğsün aşağıda olması,benimkisi biraz şans heralde herkeste aynı şey olmuyor inşallah gönlünüzce güzel bir ameliyat geçirirsiniz

Bende aralik sonunda protez taktiricam ama hala kararsizim. Dr diklestirmeyle birlikte yapalim yoksa iyi olmaz dedi ama ben iz kalmasini istemiyorum. Ô dikis izlerini gormektense sarkik bir même tercihimdir.Ama album une baktigim bir bayan diklestirme olmadan cokta guzel memeleri olmus sadece protezle toparlanmis.Album yapicam vé sizlerdende fikir bekliyorum. Protezle duzelmezmi

Bende aralik sonunda protez taktiricam ama hala kararsizim. Dr diklestirmeyle birlikte yapalim yoksa iyi olmaz dedi ama ben iz kalmasini istemiyorum. Ô dikis izlerini gormektense sarkik bir même tercihimdir.Ama album une baktigim bir bayan diklestirme olmadan cokta guzel memeleri olmus sadece protezle toparlanmis.Album yapicam vé sizlerdende fikir bekliyorum. Protezle duzelmezmi
Albüm yapınca beni izle canım. Bakalım. Birde başka dr lardan da fıkır Al Bence.

3532DE77-E9F5-4691-9D3F-2FDBE1E87FF2.jpeg

Bende kucultme yapmak istiyorum, iyi birdevlet hastanesi ve iyi bir doktor tavsiye edebilir misiniz lütfen rica etsem?..

X