- 24 Nisan 2015
- 106
- 83
- 34
Çok sevindim cnm benim icin gercekten buyuk bi sorun hap yuttmak senin icinde oyleymis tek degilmisim bnde senin gibi yapmayi dusunuorum bu zamana kadar hic ilac kullanmadim ondan bilemiodum ama eziliosa iyiymis cok cok kucuk oldumu sorun olmaz heralde buyukleride ezip icerim artikCanım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de hap yutamam.ancak çok minik haplar olursa onları yutuyorum.onlarda bile zorlanıyorum.ama ameliyattan sonra günde 2 defa augmentin 1 gr içmem gerekti.doktora yutamayacağımı söyledim,ez,öyle iç dedi.o şekilde içtim.ağrı kesicim minikti ve ortadan ikiye bölünebiliyordu.onu da bölüp içtim
Bunu yaşamayan bilemez canım.benim de çok sıkıntı çektiğim bir konu.ilaç içeceğim zaman suda eritilen veya çok minik olanları tercih ediyorum.çok nadir ilaç içerim zaten.her ilacı ezerek içmek doğru olmaz tabi ama eğer sakıncası yoksa bizim gibiler için de tek çare bu.sen yine sana verilecek ilaçlar için doktoruna danış canımÇok sevindim cnm benim icin gercekten buyuk bi sorun hap yuttmak senin icinde oyleymis tek degilmisim bnde senin gibi yapmayi dusunuorum bu zamana kadar hic ilac kullanmadim ondan bilemiodum ama eziliosa iyiymis cok cok kucuk oldumu sorun olmaz heralde buyukleride ezip icerim artik
Bn mail yollamistim cvp yazmis lar evt protez le beraber mentor allergan marka kullaniolar ama bn lupoccusion da istemistim oda var
Cnm ben yazmayi unutmusum fiyat 3500 euro bn fransadan gidecegim icin euro olarak fiyat verdigerçekten fiyat çok uygunmuş niye öyleki acaba orda ameliyat olan varmı formda
bende karışık duygular içindeyim canım senin gibi bi kesin karar veriyorum olucam olmam lazım diye bi korkuyorum pisman olurmuyum diye düşünüyorum ama başka çarem de yok gibi cesaretimi toplayıp dalıcam artık :)Kizlar ameliyatima cok az kaldi,ve ben daha ameliyat olmadan depresyona girdim.
Cok korkuyorum,bir sucluluk duygusu da var uzerimde,piskolojim bozuldu.
Vazgecme dusunceleri geliyor aklima,oysaki o kadar zamandir bu ameliyati olmak ici caba sarfediyorum.
Derdimi buradan baska biyerde anlatamam zaten,burdakiler anlar beni sadece
Canim senin ameliyat gunu var mi,yoksa daha dusunme asamasindamisin.Sanki donup donmeyeceim belli lmayan bi yere ideiyormus gibi bir his var icimde.Bir damla uyku girmedi gozume.bende karışık duygular içindeyim canım senin gibi bi kesin karar veriyorum olucam olmam lazım diye bi korkuyorum pisman olurmuyum diye düşünüyorum ama başka çarem de yok gibi cesaretimi toplayıp dalıcam artık :)
belli değil canım ama görüşmeye gittim kafamda bişeyler oluştu aynı duygular bende de var belirsiz bir şeye adım atıyomuş hissi demekki normal bi duygu çünkü kolay bi karar değil böyle hissetmemiz normal galiba biraz da korkudan böyle hissediyoruzCanim senin ameliyat gunu var mi,yoksa daha dusunme asamasindamisin.Sanki donup donmeyeceim belli lmayan bi yere ideiyormus gibi bir his var icimde.Bir damla uyku girmedi gozume.
ay ben de aynı senin gibi hissediyorum iki gündür o kadar çok ağladım ki sanki yaptırırsam beğenmezmişim gibi hissediyorum pişman olurmuşum gibi geliyor. aslında bakınca pişman olmam mümkün değil yıllardır bunun hayalini kuruyorum ama içim içimi yiyor bir türlü kendimi sakinleştiremiyorum.Canim senin ameliyat gunu var mi,yoksa daha dusunme asamasindamisin.Sanki donup donmeyeceim belli lmayan bi yere ideiyormus gibi bir his var icimde.Bir damla uyku girmedi gozume.
Canim ben ameliyat gunu almistim,gittim doktorla gorustum,ama hastalandim ameliyat iptal oldu.belli değil canım ama görüşmeye gittim kafamda bişeyler oluştu aynı duygular bende de var belirsiz bir şeye adım atıyomuş hissi demekki normal bi duygu çünkü kolay bi karar değil böyle hissetmemiz normal galiba biraz da korkudan böyle hissediyoruz
Canim senin korktugun sey baska benim korktugum baska.Begenmezsin diye korkma,guzel olacak.Ben ameliyattan korkuyorum daha cok sonuctan deil.Sonuc cok guzel olacak merak etme,bi dusunuver.Ozgurce memenle dolasacaksin istedin giyisileri giyeceksin.Banel sunger,aski ugrasmiyacaksin.Benim en buyuk hayalim su sutyenlerden kurtulmak.Istemiyorum sunlari :).ay ben de aynı senin gibi hissediyorum iki gündür o kadar çok ağladım ki sanki yaptırırsam beğenmezmişim gibi hissediyorum pişman olurmuşum gibi geliyor. aslında bakınca pişman olmam mümkün değil yıllardır bunun hayalini kuruyorum ama içim içimi yiyor bir türlü kendimi sakinleştiremiyorum.
Burda ameliyat en basit iş canım asıl problem onun ilerleyen süreci .ayy ne kadar emin konuşuyosun sonucun güzel ve sizi tatmin edecegine dair :)) .bana fazla hayalperest bi düşünce geldi. sadece özgürce memenle gezmek , ya da bikini içinde güzel dursun demek için bu ameliyat olunmamalı bence..hem düşünsene canım nasıl bu kadar eminsin onları seveceğine memenin üstünde sünger parçasını istemeyen içinde silikonu nasıl isteyecek Allah aşkına bi bunlarıda düşünün yahu bırakın birbirinizi gaza getirmeyi :)Canim senin korktugun sey baska benim korktugum baska.Begenmezsin diye korkma,guzel olacak.Ben ameliyattan korkuyorum daha cok sonuctan deil.Sonuc cok guzel olacak merak etme,bi dusunuver.Ozgurce memenle dolasacaksin istedin giyisileri giyeceksin.Banel sunger,aski ugrasmiyacaksin.Benim en buyuk hayalim su sutyenlerden kurtulmak.Istemiyorum sunlari :).
Tabi ki silikonlu gous doalindan daha guzel.Hem buyuk hem dik durma avantaji var.Dogalken buyukse sarkik olur,dikse kucuk olur.Silikonla hepsi olur:).Korkma
Tabi belki cok aci olacak,belki guzel olmiyacak ama belkide,cok hafif bir surecle gececek,ve belki cok guzel olacak,belki cok mutlu olacaiz.Belkiler coook.Ise hangi yonden baktigmiz onemli.Derler ya bardagi yari dolu mu goruyoruz yoksa yari bos mu.Burda ameliyat en basit iş canım asıl problem onun ilerleyen süreci .ayy ne kadar emin konuşuyosun sonucun güzel ve sizi tatmin edecegine dair :)) .bana fazla hayalperest bi düşünce geldi. sadece özgürce memenle gezmek , ya da bikini içinde güzel dursun demek için bu ameliyat olunmamalı bence..hem düşünsene canım nasıl bu kadar eminsin onları seveceğine memenin üstünde sünger parçasını istemeyen içinde silikonu nasıl isteyecek Allah aşkına bi bunlarıda düşünün yahu bırakın birbirinizi gaza getirmeyi :)
Belki sonuç sizi mutlu etmeyecek belki alısamayacaksınız belki sevemeyeceksiniz belki çok acı çekiceksiniz belki bunun yanında başka sorunlar getirecek belki..belki... belki....
O kadar kolay ve basit degil..
Ne güzel demiş SezenAllaha şükürler olsun ki ehh fena sayılmayacak gögüslerim oldu beklediğimin üzerinde..bazı arkadaşlar gibi ödem beni rahatsız etmedi ,yumuşaklıgı gayet kıvamında ,Allaha şükür his kaybı yaşamadım , elime gelen bir protez ya da protezden çıkan bi seste duymadım .kıyafetlerimin hepsini giyebiliyorum boyutu abartı değil...Amma velakin burada kendimi psikolojik olarak o kadar hazırlamama rağmen öyle bi acı çekmişim ki acının dibini görmüşüm bir nefes icin kırk takla atardım o an :) ah şimdi gülebiliyorum 2 hafta önce olaydı çıkartacak nöbetçi plastik cerrah aradım..tek sıkıntım rahatça sere serpe yatamamak ve aklımın köşesinde ama "bunlar yabancı bişey ya" demek başka sıkıntım yok şükür..onun içinde zamana ihtiyacım var biliyorum...ve diliyorum ki bütün yaptıracak arkadaşlar inşallah en kolar süreçle atlatırlar ve gerçekren ihtiyacı olanlar yaptırsın..
Şimdi acılarım geciyo yavaş yavaş gögüslerim var fena da sayılmazlar hoşlar yanı sıkıntı yok ama deseniz bana yaptırırmıydın peki şimdiki aklın olsa ? minnacık gögüslerim olmasına rağmen (eskiyi kastediyorum) asla yaptırmazdım bu acıyı göze alamazdım..tabii bunu şimdi söylüyorum arkadaşlar 2 ay sonra iyi ki yaptırmışım yahu diyebilirim :))
Ne demiş Sezen "Aşkımda değişebilir ,gerçeklerimde" :))
uzun lafın kısası Allah gönlünüze göre versin sorunsuz süreçleriniz olsun kızlar