Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Garfieldella bayıldım seninkilere maşşallah şuana kadar gördüğüm en iyi görüntü sende hemde sanırım daha yeni Harika olmuş çok başarılı

ay cok komik fışt diye çıktı polis barakatına takıldı falan sende olmasan :))

8 saat çok iyiymiş ya ben 15 saat bağırdım totelde 24 saat sancı çekmiştim
Kız sen doğum mu yaptın??? Ben seni kendi yaşıtım sanmıştım O fiziği görünce fotolarda. burda herkes annemi ben çok toymuşum maşallah hepinize walla hiç geri kalmıyorum ama bende memeden ondan bundan

17 yasindan beri anne ve porsuk memeliyim bendecocuklari dogurduk kaportayı tazeliyoz

yok canım 28 bitti benim biraz aşk evliliği yapıp erken anne oldum ama ruh yaşım sehinle aynı

Ben meme büyütme ameliyatı oldum. Bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım ama.. Özelden mesaj atayım isterseniz..

birsey soracagim sonradan kuculuyor mu?
240 takilacak bana ama esit degilmis memelerim birine 265 koyabilirim dedi
40 kilo insanim ama cok iri de dursun istemem ben silikonum diye bagirmaz diye dusundum o olcu icin ama okidukca acaba kucuk mu olacak diye korkmaya basladim

Odemler inince küçülüyo diyolar ama ben de gogus arasinda vardi odem en cok o yuzden farki pek anlamadım sen benden de zayifsin bence doktorun ideal boyutlar önermiş canım tam dogal guzel bi boyut ama iri iri olsun dersen tatmin etmeyebilir istersen fotolarima bakip fikir edinebilirsin

gordugume sevindim icim rahatladi daha kucugu senden ama bende bi lokmayim zaten:)
yalniz iz filan da gozukmuyor basarili:))
dual planmis birde agrin sizin cok oldu mu.
5 kasim persembe olacagim ben ameliyat pzt sabah mecbur is basi.. sanki cok goze batacak herkes fark edip memelerime bakacak diye korkuyorum

İzlerim koltuk altında ve şimdiden bana rahatsız edici gelmiyo canım Zaten eski sütyenlerimiz dolgulu olduğu için genelde insanlar farkı anlamazlar ve sen de için için mutlu olursun
Benim ağrım hiç olmadı sabahları baskı çoktu bi de çok ayakta kalınca oturana kadar sızlıyodu baya ama ilk hafta hepsi bitti ama koltukaltı kesisi olduğu için kolları kaldıramıyodum

bende ona guveniyorum 3 5 gun onu kapali birsey giysem yeterbenimde az sancili gecerse degmeyin keyfime cunku ben iste hep hareket halindeyim ama ilk 4 gun yaticam hafifler insallah
son gelsin renkli renkli dantalli mantelli ciciler sporcu sutyeni cikip protez yumusayana kadar

Canım seninkileri çok beğeniyorum ben tam ideal benim içinde maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…