Canımm çokk çokkk teşekkür ederimmCanım tebrik ederim.Ömür boyu çok mutlu olursunuz inşallah:)şimdi sakin kafayla memeye odaklanabilirsin
Bende daha Olmasaydım sıyıracaktımÇok çokkk teşekkür ederimm canım benim inşallahh hemen olabilirim yoksa kafayı yicem meme diye
Hahah benim gibi hem memesiz hem deli olacağına ,mememli ve deli olmak daha iyidirBende daha Olmasaydım sıyıracaktımhatta belkide Sıyırdım deli ve memeli oldum herhalde
Aaa canım oldun mu iyi hadi gözün aydın çok sevindim ama o öküz daha 5-6 gün seninle :) geçmiş olsunBen iyiyim eve geldim az önce . Ağrım yok ama sanki bir öküz var üstümde :)
Sağol canım evet oldum cok şükür olma derdinden kurtuldum bari..öküz nefes aldırmıyor vallahi bende kendimi buralara atıyorumAaa canım oldun mu iyi hadi gözün aydın çok sevindim ama o öküz daha 5-6 gün seninle :) geçmiş olsun
Hahah benim gibi hem memesiz hem deli olacağına ,mememli ve deli olmak daha iyidir
Hayirli olsun ben hic utanmadim cunki sonunta o memelerden kurtulacaktim ve karsimdaki de dr olunca o utanci yeniyosun zaten benim doktorum pek ellemedi memelerimiKızlarrr bende karnımı gerdirip, mememi büyütmeyi çok istiyotum. Labioplasti yaptırdım, onun gazıyla, artık her yerime estetik yaptırabilirmişim gibi geliyor. Labioplastimi, Gözde Kılıç yaptı, memem içinde onun eşi oğuz kılıçı önerdiklerini farkettim burada ...İyi mi acaba gerçekten? Erkek olunca memelerimi elletmekten biraz çekiniyorum, ama sizler erkek doktora ameliyat olunca çekinmediniz mi? O utanma duygusunu nasıl yendiniz? Birde karın ve meme için ortalama fyat nedir biliyor musunuz? memesini büyütenlere çok imreniyorum, bikini ile ne rahat gezeceksiniz bu yaz tatilde... Bende galiba eylülden sonra yaptırırım artık
Kızlarrr bende karnımı gerdirip, mememi büyütmeyi çok istiyotum. Labioplasti yaptırdım, onun gazıyla, artık her yerime estetik yaptırabilirmişim gibi geliyor. Labioplastimi, Gözde Kılıç yaptı, memem içinde onun eşi oğuz kılıçı önerdiklerini farkettim burada ...İyi mi acaba gerçekten? Erkek olunca memelerimi elletmekten biraz çekiniyorum, ama sizler erkek doktora ameliyat olunca çekinmediniz mi? O utanma duygusunu nasıl yendiniz? Birde karın ve meme için ortalama fyat nedir biliyor musunuz? memesini büyütenlere çok imreniyorum, bikini ile ne rahat gezeceksiniz bu yaz tatilde... Bende galiba eylülden sonra yaptırırım artık
Caniimm Mutluluklar. Bir yastikta kocarsiniz insallah. Allah mutlu mesut etsin.
Simdi tam gaz memelere odaklaniyoruz cunku mutlu mesut olmanin anahtari birazda onlarda dimi ama :)))
GAZELLE84 canım benim teşekkür ederimm güzrl dileklerin içinn aminn diyelim de allah duamızı kabul etsin
Yahu nasılda gaza getiriyorsunmutluluk2015 inde dediği gibi iyi yapıyorsun bu işi vallahi özlemişim sizi .. Yaptırıcam daha da mıtlu olucam inşallah senin gibi
Canım biz de seni özledik ...Canımm çokk çokkk teşekkür ederimmayy evett memeye odaklandım iyice bi yanağıma yağ enjeksiyonu olacak birde meme ohh sonra gayet rahat ve özgüvenli olucam
Hahah vallahi ayağım yerden kesiliyor o öyle konuşunca veriyor gazı da keşke hemen olabilsem ameliyat.. Ayyy bundan sonra hep ankarada olabilirim benim bir iş vardı o olacak gibi buraya geldiğinde görüşürüz mutlakaCanım biz de seni özledik ...Gazzzzzzzzzz- elleciğim bu GAZZZZZ işinde bir numara Böyle uçurur insanı
Canım antibiyotik, kas gavşetici,ağrı kesici gibi ....Kizlar ben bi sey sormak istiyorum ben hap yutamiorum Amelyat tan sonra ne tur ilaclar veriyolar cok komik ama benim icin cok onemli
Ya hani bunlarin suya atilani veya ne bilim igne ye bile raziyim ama hap yutmayi beceremiorum bakiyim doktora soliycem ne diycek bu arada esteworld à sordum 3500 dedi lupoccusion la beraber artik karar vermem gerekior birde acaba yazin cok zorlanirmiyim sicak zaten bunaltiyo birde ter fln yaralar kapanmazsa die korkuorum
Bn mail yollamistim cvp yazmis lar evt protez le beraber mentor allergan marka kullaniolar ama bn lupoccusion da istemistim oda varCanim protezle berabermi 3500tl hangi doktorla gorustun mentormu kullaniyolar
Canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de hap yutamam.ancak çok minik haplar olursa onları yutuyorum.onlarda bile zorlanıyorum.ama ameliyattan sonra günde 2 defa augmentin 1 gr içmem gerekti.doktora yutamayacağımı söyledim,ez,öyle iç dedi.o şekilde içtim.ağrı kesicim minikti ve ortadan ikiye bölünebiliyordu.onu da bölüp içtimKizlar ben bi sey sormak istiyorum ben hap yutamiorum Amelyat tan sonra ne tur ilaclar veriyolar cok komik ama benim icin cok onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?