Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Canim benimde yanlardan tasmiyor zaten dr yandan tasmasini istemiyor yaziyor ya arkadaslar daha buyugu yanlardan tasmis diye neden moralin bozulduki herkesin olede degil ayrica yani birde oluru var bende arada kucukmu acaba diyorumda bir buyugunu derim tolere etmemis hatta bi gogsum daha dardi capi dikisi bile daha kotu belliki zor kapanmis yani moralini bozma oldugu kadar :KK66:
ne biliyim canım gördüğüm herkesin yandan birazck taşmış bende üzüldüm bi büyüğü olsa belki bnmde taşardı diye, doktor bana bi büyüğü olablr demişti ben yanlardan taşmasın doğal olsun dedm ne istedysem onu yaptı aslında.. bide göğüslerim yakın birbirine ondan da hiç taşmadı sanırsam..

ne biliyim canım gördüğüm herkesin yandan birazck taşmış bende üzüldüm bi büyüğü olsa belki bnmde taşardı diye, doktor bana bi büyüğü olablr demişti ben yanlardan taşmasın doğal olsun dedm ne istedysem onu yaptı aslında.. bide göğüslerim yakın birbirine ondan da hiç taşmadı sanırsam..
Evt bende onu yazmistim yakindir seninkiler diye ve bence asagi indikce daha büyük gozukuyorlar sende zayifsin cok dogal olacak bence som hali 325ccler herkesin cokk guzell gördüklerim

Canım çok geçmiş olsun :KK66: kendini rahat hissedince detayları yaz :KK66: çok yorma kendini :KK66:
Slm canım su ana kadar hersey ıyı dayanılmayacak bır agrım olmadı ama yalnız yataktan kalkarken yardım alman gerekıyor sagolsun doktorum bılgı vermıs hemsırelere refagatcım olmadıgı ıcı onlar yapıyor herseyı bıraz öncede geldı baktı ıyımıyım dıye ve gıttı

Gecmis olsun cnm . Umarim hersey yolunda gider istedigin gibi olur . Kendini iyi hissedince anlatirsin nasil gectigini .
Tsk canım umarım bır sorun cıkmaz doktorun dedıgıne göre ıyı gecmıs amelıyat 345 de hıc byuk deyıl dedı ben sabah acaba büyükmü dıye evfam yaptım cok guzel oldu dedı sımdı memeler nerdeyse ķoltuk altımda önler de cok yok oda normalmıs su an sargıda 3 günde sargıları cıkarıp medıkal sutuen takıcakmısım .sporcu sutyenı almıyacakmısım

Tsk canım umarım bır sorun cıkmaz doktorun dedıgıne göre ıyı gecmıs amelıyat 345 de hıc byuk deyıl dedı ben sabah acaba büyükmü dıye evfam yaptım cok guzel oldu dedı sımdı memeler nerdeyse ķoltuk altımda önler de cok yok oda normalmıs su an sargıda 3 günde sargıları cıkarıp medıkal sutuen takıcakmısım .sporcu sutyenı almıyacakmısım
Canım maşallah kurtuldun :KK66: Ferruh bey i düşünen biri olarak, sürecin çok önemli benim için :KK66:

Canım maşallah kurtuldun :KK66: Ferruh bey i düşünen biri olarak, sürecin çok önemli benim için :KK66:
Sorun deyıl canım ben sevgılı lıkradan cok destek alıyorum sagolsun özelden bitün sorunları konusabılıyoruz kafama takılan bütün soruları sorabılıyorum sende bır an önce olursun ınsallah burdakı hemsıreler bıle merak edıyor koltuk altını soruyorlar neden dıye :KK66:

Sevindim canim iyi gectigine sende atlattin cok sukur sira bende ve mutluluk2015 de bizde olsak biran once cok iyi olucak

Sorun deyıl canım ben sevgılı lıkradan cok destek alıyorum sagolsun özelden bitün sorunları konusabılıyoruz kafama takılan bütün soruları sorabılıyorum sende bır an önce olursun ınsallah burdakı hemsıreler bıle merak edıyor koltuk altını soruyorlar neden dıye :KK66:
Allah allah hiç mi görmemişler daha önce koltukaltı kesisi .... 1 yıl sonra kimse iz falan görmeyecek, o memeler hep seninmiş gibi olacak :KK66:

BİM BAM BOMMM çok şükür dostlar artık benimde memelerim var :KK76: Oldum ameliyatımı 365 cc natrella alegran .şu an gözüme küçük geliyor ama doktorum 400 denemiş yanlardan taşmış ama ortasındaki şişlik inecek o zaman küçük gelmez dedi vücuduna en uygunu nu takmış doktorum .ilk fırsatta atacağım foto..

Allah acil şifalar versin hiç sıkıntı yaşamazsın inşallah :)

Kızlarr geri döndüm :KK66: uzun bir süre sizden ayrı kaldım ama sonra farkettim ki buradaki sohbet ettiğim arkadaslarımı özlüyorum ve buradan kopmak istemiyorum.. Nişanı da atlattım şükür artık memeye geldi sıra araştırmalara devam ankarada devlette uygun fiyata aneliyat yapan de bulucam.. Malum nişan baya baya sarstı beni düğüne çevirdik resmen abarttık biraz ameliyat param gitti :mad:

ben de uzun süre para biriktirdim para biriktirmek için beklemek de çok zor umarım en kısa zamanda biriktirirsin de memişlerine kavuşursun, herkesin derdi farklı işte...

ben de uzun süre para biriktirdim para biriktirmek için beklemek de çok zor umarım en kısa zamanda biriktirirsin de memişlerine kavuşursun, herkesin derdi farklı işte...
Ayy sorma beklemek çok zor yahuu bi ara şeytan da dürtüyor nişan takılarımı mı bozsam diye de gerek yok bir süre dha idare edicem aryık :KK66:

X