• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Kızlarr geri döndüm :KK66: uzun bir süre sizden ayrı kaldım ama sonra farkettim ki buradaki sohbet ettiğim arkadaslarımı özlüyorum ve buradan kopmak istemiyorum.. Nişanı da atlattım şükür artık memeye geldi sıra araştırmalara devam ankarada devlette uygun fiyata aneliyat yapan de bulucam.. Malum nişan baya baya sarstı beni düğüne çevirdik resmen abarttık biraz ameliyat param gitti :mad:
Hayirli olsun canim vok mutlu ol insallah
Olsun bir kere oluyor boyle isler iyi yapmissin para yine gelir uzulme;)
Hadi artik meme icin yola devam:KK31:

Cok gecmis olsun masallah bu sabah oldun ve buraya yazabiliyorsun cok guzel bisey bu daha iyi ol insallah
Kac cc ve nasil bir protez sectin?
Sağol canım.. 365 cc natrelle yuvarlak pütürlü dedi doktorum 400 denemiş yanlardan taşmış ama 365 çokta büyük değilmiş hep korkuyordum büyük olur diye. Doktorum ozan balık .

Forumdaki herkesin inceledim hafif yanlardan taşmış gibi yanlara doğru duruyor göğüs kafesinin yan kısımları önden bakınca memeden gözükmüyor, ama benim önden bakınca direk önde göğüslerim, yanlara hiç taşmıyor ve göğsün yan kısımları gözüküyor önden bakınca moralim bozuldu çok :( :(

Forumdaki herkesin inceledim hafif yanlardan taşmış gibi yanlara doğru duruyor göğüs kafesinin yan kısımları önden bakınca memeden gözükmüyor, ama benim önden bakınca direk önde göğüslerim, yanlara hiç taşmıyor ve göğsün yan kısımları gözüküyor önden bakınca moralim bozuldu çok :KK43: :KK43:
Canim sutyensiz bir resim koyabilirmisin albumune ne dedigini pek anliyamadim boyle yazilinca

Sağol canım.. 365 cc natrelle yuvarlak pütürlü dedi doktorum 400 denemiş yanlardan taşmış ama 365 çokta büyük değilmiş hep korkuyordum büyük olur diye. Doktorum ozan balık .
Kardesimin le ayni canim seninkiler cok buyuk durmuyo bence cok guzel olmalilar hic korkma guzel boyut

Forumdaki herkesin inceledim hafif yanlardan taşmış gibi yanlara doğru duruyor göğüs kafesinin yan kısımları önden bakınca memeden gözükmüyor, ama benim önden bakınca direk önde göğüslerim, yanlara hiç taşmıyor ve göğsün yan kısımları gözüküyor önden bakınca moralim bozuldu çok :KK43: :KK43:
Canim benimde yanlardan tasmiyor zaten dr yandan tasmasini istemiyor yaziyor ya arkadaslar daha buyugu yanlardan tasmis diye neden moralin bozulduki herkesin olede degil ayrica yani birde oluru var bende arada kucukmu acaba diyorumda bir buyugunu derim tolere etmemis hatta bi gogsum daha dardi capi dikisi bile daha kotu belliki zor kapanmis yani moralini bozma oldugu kadar ;)

Canım hiç katılmıyorum sana... Seninkiler de harika ve doğal duruyor.kızarım sana, seninkiler de çok beğendiklerim arasında....

Çok güzel seninkiler.hiç kafana takman gereken bir durum yok.tadını çıkarmaya çalış canım:)

Back
X