Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...
- Konu Sahibi arzum77
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım hayırlı olsun, çok sevindimmmmm müsait olunca yaz , kime , nerede, ne kadara???? Çooook öpüyorum seni.....Bugün oldum canım 9 da girdim ameliyata şu an kazulet gibi kıpırdamadan oturuyorum yatakta yani kıpırdayamıyorum agrim yok ama baskı var.
Hayirli olsun canim vok mutlu ol insallahKızlarr geri döndüm uzun bir süre sizden ayrı kaldım ama sonra farkettim ki buradaki sohbet ettiğim arkadaslarımı özlüyorum ve buradan kopmak istemiyorum.. Nişanı da atlattım şükür artık memeye geldi sıra araştırmalara devam ankarada devlette uygun fiyata aneliyat yapan de bulucam.. Malum nişan baya baya sarstı beni düğüne çevirdik resmen abarttık biraz ameliyat param gitti
Olsun bir kere oluyor boyle isler iyi yapmissin para yine gelir uzulme
Hadi artik meme icin yola devam
Sağol canım benim ara ara yazarım bilgileri veririm darısı başına ve tum isteyenlere..Canım hayırlı olsun, çok sevindimmmmm müsait olunca yaz , kime , nerede, ne kadara???? Çooook öpüyorum seni.....
Canım çok yorulmaBugün oldum canım 9 da girdim ameliyata şu an kazulet gibi kıpırdamadan oturuyorum yatakta yani kıpırdayamıyorum agrim yok ama baskı var.
Cok gecmis olsun masallah bu sabah oldun ve buraya yazabiliyorsun cok guzel bisey bu daha iyi ol insallahBugün oldum canım 9 da girdim ameliyata şu an kazulet gibi kıpırdamadan oturuyorum yatakta yani kıpırdayamıyorum agrim yok ama baskı var.
Kac cc ve nasil bir protez sectin?
Sağol canım.. 365 cc natrelle yuvarlak pütürlü dedi doktorum 400 denemiş yanlardan taşmış ama 365 çokta büyük değilmiş hep korkuyordum büyük olur diye. Doktorum ozan balık .Cok gecmis olsun masallah bu sabah oldun ve buraya yazabiliyorsun cok guzel bisey bu daha iyi ol insallah
Kac cc ve nasil bir protez sectin?
Canım demek oldun:)aramıza hoşgeldin.hayırlı olsunSağol canım.. 365 cc natrelle yuvarlak pütürlü dedi doktorum 400 denemiş yanlardan taşmış ama 365 çokta büyük değilmiş hep korkuyordum büyük olur diye. Doktorum ozan balık .
Forumdaki herkesin inceledim hafif yanlardan taşmış gibi yanlara doğru duruyor göğüs kafesinin yan kısımları önden bakınca memeden gözükmüyor, ama benim önden bakınca direk önde göğüslerim, yanlara hiç taşmıyor ve göğsün yan kısımları gözüküyor önden bakınca moralim bozuldu çok
Canim sutyensiz bir resim koyabilirmisin albumune ne dedigini pek anliyamadim boyle yazilincaForumdaki herkesin inceledim hafif yanlardan taşmış gibi yanlara doğru duruyor göğüs kafesinin yan kısımları önden bakınca memeden gözükmüyor, ama benim önden bakınca direk önde göğüslerim, yanlara hiç taşmıyor ve göğsün yan kısımları gözüküyor önden bakınca moralim bozuldu çok
Kardesimin le ayni canim seninkiler cok buyuk durmuyo bence cok guzel olmalilar hic korkma guzel boyutSağol canım.. 365 cc natrelle yuvarlak pütürlü dedi doktorum 400 denemiş yanlardan taşmış ama 365 çokta büyük değilmiş hep korkuyordum büyük olur diye. Doktorum ozan balık .
özelden yazdım canım sanaCanim sutyensiz bir resim koyabilirmisin albumune ne dedigini pek anliyamadim boyle yazilinca
Evet canım büyük değilmiş hatta küçük geliyor şimdi :)Kardesimin le ayni canim seninkiler cok buyuk durmuyo bence cok guzel olmalilar hic korkma guzel boyut
Teşekkür ederim canım nihayet oldum :)Canım demek oldun:)aramıza hoşgeldin.hayırlı olsun
WhiteSwan_ senin amelyatın bugün müydü çok geçmiş olsun agrın var mı iyisindir inşallahTeşekkür ederim canım nihayet oldum :)
Canim benimde yanlardan tasmiyor zaten dr yandan tasmasini istemiyor yaziyor ya arkadaslar daha buyugu yanlardan tasmis diye neden moralin bozulduki herkesin olede degil ayrica yani birde oluru var bende arada kucukmu acaba diyorumda bir buyugunu derim tolere etmemis hatta bi gogsum daha dardi capi dikisi bile daha kotu belliki zor kapanmis yani moralini bozma oldugu kadarForumdaki herkesin inceledim hafif yanlardan taşmış gibi yanlara doğru duruyor göğüs kafesinin yan kısımları önden bakınca memeden gözükmüyor, ama benim önden bakınca direk önde göğüslerim, yanlara hiç taşmıyor ve göğsün yan kısımları gözüküyor önden bakınca moralim bozuldu çok
Evet bugündü canım agrim yok Allaha Şükür sadece baskı var biraz mide bulantısı çektim 1 saat kadar önce şimdi hafifledi.WhiteSwan_ senin amelyatın bugün müydü çok geçmiş olsun agrın var mı iyisindir inşallah
Canım hiç katılmıyorum sana... Seninkiler de harika ve doğal duruyor.kızarım sana, seninkiler de çok beğendiklerim arasında....Forumdaki herkesin inceledim hafif yanlardan taşmış gibi yanlara doğru duruyor göğüs kafesinin yan kısımları önden bakınca memeden gözükmüyor, ama benim önden bakınca direk önde göğüslerim, yanlara hiç taşmıyor ve göğsün yan kısımları gözüküyor önden bakınca moralim bozuldu çok
Çok güzel seninkiler.hiç kafana takman gereken bir durum yok.tadını çıkarmaya çalış canım:)Forumdaki herkesin inceledim hafif yanlardan taşmış gibi yanlara doğru duruyor göğüs kafesinin yan kısımları önden bakınca memeden gözükmüyor, ama benim önden bakınca direk önde göğüslerim, yanlara hiç taşmıyor ve göğsün yan kısımları gözüküyor önden bakınca moralim bozuldu çok
Evet oldum hastanedıyım agrım var ama rahatsız edecek bır agrım yok sadece fazla hareket edınce acıyorCanım geçmiş olsun sanada olmussundur herhalde sende inşallah istediğin gibi olur ve sorunsuz süreçlerin olur canım.