• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Bekledıkce ınsan plan yapamıyor üstelık bır calısıyorsan yurt dısındaysan dahada zor ben burdan 2 arkadasın sonucları hosuma gıttıgı ıcın ve ve özellıkle koltuk altı ıstedıgım ocın ferruh beyı tercıh ettım
Beklemek zor gelio artik uc se nedir dusunuorum ama cocugum oldu ve emzirdim derken ikinci geldi onuda emzirdim ve daha yeni biraktirdim sırf bu amelyati olabilmem icin emzirmeyi biraktim bu defa olucak takinti oldu resmen

Slm canım nerde kalıyorsun acaba bende almanyadan gıdıyorum yarın amelıyat ıcın bakalım 10 günlügüne gıdıyorum nasıl olcak bende bılmıyorum
Merhaba canım, ben de sevgili libra72 nin sonucunu çoook beğenip Ferruh bey ile görüştüm.alanına çok hakim bi doktor olduğu belli, çok memnun ayrıldım görüşmeden.benim aklımda Volkan Tayfur veya Ferruh Bingül var.ben de koltukaltı kesisi istiyorum.seni takip edeceğim, umarım istediğin gibi olur. Ben Temmuz ayı gibi düşünüyorum .haberleşelim ;)

Merhaba canım, ben de sevgili libra72 nin sonucunu çoook beğenip Ferruh bey ile görüştüm.alanına çok hakim bi doktor olduğu belli, çok memnun ayrıldım görüşmeden.benim aklımda Volkan Tayfur veya Ferruh Bingül var.ben de koltukaltı kesisi istiyorum.seni takip edeceğim, umarım istediğin gibi olur. Ben Temmuz ayı gibi düşünüyorum .haberleşelim :KK66:

Tmm canım acıkcası tayfur beyıde arastırdım fıyatı ucuk ve saygasındayazılan yorumlar bana pekde hastalardan yazılmıs gıbı gelmedı hepsi aynı kalemden cıkmıs gıbı geldı bu benım fıkrım tabıkı hıc bır hastasına bu formda göremedım bır kere aradım bır bey cıktı lavabalı bır sekılde geldı bana bır dahada aramadım ve arastırmamı bıraktım fetruh beyın ıse ıkı arkadasımız var en azından burda gördügüm hayırlısı artık bır yola cıktım allah utandırmasın amelıyatımı bır oluyum bende sızlerle paylasacam durumu dua edın kızlar

Merhaba canım, ben de sevgili libra72 nin sonucunu çoook beğenip Ferruh bey ile görüştüm.alanına çok hakim bi doktor olduğu belli, çok memnun ayrıldım görüşmeden.benim aklımda Volkan Tayfur veya Ferruh Bingül var.ben de koltukaltı kesisi istiyorum.seni takip edeceğim, umarım istediğin gibi olur. Ben Temmuz ayı gibi düşünüyorum .haberleşelim :KK66:
Fiyatlar nedir telefonda soyluyolarmi

Tmm canım acıkcası tayfur beyıde arastırdım fıyatı ucuk ve saygasındayazılan yorumlar bana pekde hastalardan yazılmıs gıbı gelmedı hepsi aynı kalemden cıkmıs gıbı geldı bu benım fıkrım tabıkı hıc bır hastasına bu formda göremedım bır kere aradım bır bey cıktı lavabalı bır sekılde geldı bana bır dahada aramadım ve arastırmamı bıraktım fetruh beyın ıse ıkı arkadasımız var en azından burda gördügüm hayırlısı artık bır yola cıktım allah utandırmasın amelıyatımı bır oluyum bende sızlerle paylasacam durumu dua edın kızlar
Ben hem Ferruh bey ile hem de Volkan bey ile yüzyüze görüştüm.ikisi de çok güzel sonuçlar gösterdi bana.ferruh bey onlarca meme gösterdi, inanamadım, adam ankaranın yarısına meme büyütme yapmış , 1000 tane dedi.bu müthiş bi sayı.çok etkilendim.volkan hoca o kadar çok yapmış mıdır bilmiyorum, onunla da acayip keyifli bi sohbet yaptık.biliyorsun biz bayanlar çeneye bayılırız:KK70:Ona da acayip kanım kaynadı.anliiiican tam aradayım.

ben 19 şubat'ta ameliyatımı olmuştum. zaman su gibi akıp geçti. dün kendime bikini aldım.Ay Yıldız'dan. Allahımmmmm... birini çıkarıp diğerini giydim... satış görevlisini bıktırdım, nedereyse işinden soğudu sayemde :)) ama nasıl güzelmiş arkadaşlar istediğin, beğendiğin modelin üzerine cuk diye oturması. satış görevlisi ben giyip çıkardıkça modelleri hayran hayran bana bakıyor. öff yani öff.. mutluluk katsayım arttı yeminlen. hızımı alamadım 3 tane bikini aldım.ikisi üçgen (laf aramızda üçgenin en dar açılısından.sözümü tuttum.) allahtan sportif bir vücuda sahibim. kilo derdim yok. oh ya oh.dünya varmış. bu arada arkadaşlar zeki Triko'nun 2015 mayo bikini modellerini netten bulamıyorum.kendi sitesinde 2014 modelleri mevcut. bilen gören varsa paylaşırsa sevinirim.

Kızlarr geri döndüm ;) uzun bir süre sizden ayrı kaldım ama sonra farkettim ki buradaki sohbet ettiğim arkadaslarımı özlüyorum ve buradan kopmak istemiyorum.. Nişanı da atlattım şükür artık memeye geldi sıra araştırmalara devam ankarada devlette uygun fiyata aneliyat yapan de bulucam.. Malum nişan baya baya sarstı beni düğüne çevirdik resmen abarttık biraz ameliyat param gitti :mad:

Kızlarr geri döndüm :KK66: uzun bir süre sizden ayrı kaldım ama sonra farkettim ki buradaki sohbet ettiğim arkadaslarımı özlüyorum ve buradan kopmak istemiyorum.. Nişanı da atlattım şükür artık memeye geldi sıra araştırmalara devam ankarada devlette uygun fiyata aneliyat yapan de bulucam.. Malum nişan baya baya sarstı beni düğüne çevirdik resmen abarttık biraz ameliyat param gitti :mad:
Canım tebrik ederim.Ömür boyu çok mutlu olursunuz inşallah:)şimdi sakin kafayla memeye odaklanabilirsin;)

BİM BAM BOMMM çok şükür dostlar artık benimde memelerim var :KK76: Oldum ameliyatımı 365 cc natrella alegran .şu an gözüme küçük geliyor ama doktorum 400 denemiş yanlardan taşmış ama ortasındaki şişlik inecek o zaman küçük gelmez dedi vücuduna en uygunu nu takmış doktorum .ilk fırsatta atacağım foto..

Kızlarr geri döndüm :KK66: uzun bir süre sizden ayrı kaldım ama sonra farkettim ki buradaki sohbet ettiğim arkadaslarımı özlüyorum ve buradan kopmak istemiyorum.. Nişanı da atlattım şükür artık memeye geldi sıra araştırmalara devam ankarada devlette uygun fiyata aneliyat yapan de bulucam.. Malum nişan baya baya sarstı beni düğüne çevirdik resmen abarttık biraz ameliyat param gitti :mad:
Canım hayırlı olsun nişanın mutluluklar dilerim. İnşallah ameliyatını da en kisa zamanda sorunsuz bi şekilde geçirirsin .

BİM BAM BOMMM çok şükür dostlar artık benimde memelerim var :KK76: Oldum ameliyatımı 365 cc natrella alegran .şu an gözüme küçük geliyor ama doktorum 400 denemiş yanlardan taşmış ama ortasındaki şişlik inecek o zaman küçük gelmez dedi vücuduna en uygunu nu takmış doktorum .ilk fırsatta atacağım foto..
Aaaaaa canım sen ne zaman oldun?!?!,? Ben nasıl kaçırdım bunu ....

Back
X