Beklemek zor gelio artik uc se nedir dusunuorum ama cocugum oldu ve emzirdim derken ikinci geldi onuda emzirdim ve daha yeni biraktirdim sırf bu amelyati olabilmem icin emzirmeyi biraktim bu defa olucak takinti oldu resmenBekledıkce ınsan plan yapamıyor üstelık bır calısıyorsan yurt dısındaysan dahada zor ben burdan 2 arkadasın sonucları hosuma gıttıgı ıcın ve ve özellıkle koltuk altı ıstedıgım ocın ferruh beyı tercıh ettım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...
- Konu Sahibi arzum77
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba canım, ben de sevgili libra72 nin sonucunu çoook beğenip Ferruh bey ile görüştüm.alanına çok hakim bi doktor olduğu belli, çok memnun ayrıldım görüşmeden.benim aklımda Volkan Tayfur veya Ferruh Bingül var.ben de koltukaltı kesisi istiyorum.seni takip edeceğim, umarım istediğin gibi olur. Ben Temmuz ayı gibi düşünüyorum .haberleşelimSlm canım nerde kalıyorsun acaba bende almanyadan gıdıyorum yarın amelıyat ıcın bakalım 10 günlügüne gıdıyorum nasıl olcak bende bılmıyorum
Merhaba canım, ben de sevgili libra72 nin sonucunu çoook beğenip Ferruh bey ile görüştüm.alanına çok hakim bi doktor olduğu belli, çok memnun ayrıldım görüşmeden.benim aklımda Volkan Tayfur veya Ferruh Bingül var.ben de koltukaltı kesisi istiyorum.seni takip edeceğim, umarım istediğin gibi olur. Ben Temmuz ayı gibi düşünüyorum .haberleşelim
Tmm canım acıkcası tayfur beyıde arastırdım fıyatı ucuk ve saygasındayazılan yorumlar bana pekde hastalardan yazılmıs gıbı gelmedı hepsi aynı kalemden cıkmıs gıbı geldı bu benım fıkrım tabıkı hıc bır hastasına bu formda göremedım bır kere aradım bır bey cıktı lavabalı bır sekılde geldı bana bır dahada aramadım ve arastırmamı bıraktım fetruh beyın ıse ıkı arkadasımız var en azından burda gördügüm hayırlısı artık bır yola cıktım allah utandırmasın amelıyatımı bır oluyum bende sızlerle paylasacam durumu dua edın kızlar
Fiyatlar nedir telefonda soyluyolarmiMerhaba canım, ben de sevgili libra72 nin sonucunu çoook beğenip Ferruh bey ile görüştüm.alanına çok hakim bi doktor olduğu belli, çok memnun ayrıldım görüşmeden.benim aklımda Volkan Tayfur veya Ferruh Bingül var.ben de koltukaltı kesisi istiyorum.seni takip edeceğim, umarım istediğin gibi olur. Ben Temmuz ayı gibi düşünüyorum .haberleşelim
Evet canım, Ferruh bey 7000 lira, Volkan Tayfur da 10000 lira.fiyat farkının sebebini bilmiyorum, ikisi de koltukaltı kesisini tercih ettiler bende.çünkü meme dokum hiç yok, silikon kesi yerine çok baskı yapar dediler.Fiyatlar nedir telefonda soyluyolarmi
Ben hem Ferruh bey ile hem de Volkan bey ile yüzyüze görüştüm.ikisi de çok güzel sonuçlar gösterdi bana.ferruh bey onlarca meme gösterdi, inanamadım, adam ankaranın yarısına meme büyütme yapmış , 1000 tane dedi.bu müthiş bi sayı.çok etkilendim.volkan hoca o kadar çok yapmış mıdır bilmiyorum, onunla da acayip keyifli bi sohbet yaptık.biliyorsun biz bayanlar çeneye bayılırızOna da acayip kanım kaynadı.anliiiican tam aradayım.Tmm canım acıkcası tayfur beyıde arastırdım fıyatı ucuk ve saygasındayazılan yorumlar bana pekde hastalardan yazılmıs gıbı gelmedı hepsi aynı kalemden cıkmıs gıbı geldı bu benım fıkrım tabıkı hıc bır hastasına bu formda göremedım bır kere aradım bır bey cıktı lavabalı bır sekılde geldı bana bır dahada aramadım ve arastırmamı bıraktım fetruh beyın ıse ıkı arkadasımız var en azından burda gördügüm hayırlısı artık bır yola cıktım allah utandırmasın amelıyatımı bır oluyum bende sızlerle paylasacam durumu dua edın kızlar
Volkan Tayfur memealtı kesisine 7000 demişti .koltukaltına 10000 dedi.ferruh Bingül de fiyat ayrımı yok.hem meme altı hem de koltukaltı kesisi 7000 lira.Fiyatlar nedir telefonda soyluyolarmi
Cnm naptin gittinmi nasil gecti ?? Merak ettim seni haberdar et musait oluncaSlm canım nerde kalıyorsun acaba bende almanyadan gıdıyorum yarın amelıyat ıcın bakalım 10 günlügüne gıdıyorum nasıl olcak bende bılmıyorum
ben 19 şubat'ta ameliyatımı olmuştum. zaman su gibi akıp geçti. dün kendime bikini aldım.Ay Yıldız'dan. Allahımmmmm... birini çıkarıp diğerini giydim... satış görevlisini bıktırdım, nedereyse işinden soğudu sayemde :)) ama nasıl güzelmiş arkadaşlar istediğin, beğendiğin modelin üzerine cuk diye oturması. satış görevlisi ben giyip çıkardıkça modelleri hayran hayran bana bakıyor. öff yani öff.. mutluluk katsayım arttı yeminlen. hızımı alamadım 3 tane bikini aldım.ikisi üçgen (laf aramızda üçgenin en dar açılısından.sözümü tuttum.) allahtan sportif bir vücuda sahibim. kilo derdim yok. oh ya oh.dünya varmış. bu arada arkadaşlar zeki Triko'nun 2015 mayo bikini modellerini netten bulamıyorum.kendi sitesinde 2014 modelleri mevcut. bilen gören varsa paylaşırsa sevinirim.
Slm fostıklar sımdı hadtanedeyım kan tektıklerı yapılıyor bıraz hoc gelcekmıs cızımler ıcın 345 natrella alergan takılıyor sanırım banaCnm naptin gittinmi nasil gecti ?? Merak ettim seni haberdar et musait olunca
Aa hadi canım inşallah çok iyi geçer.ben de seni merak ediyordum.iyi haberlerini bekliyoruz:)Slm fostıklar sımdı hadtanedeyım kan tektıklerı yapılıyor bıraz hoc gelcekmıs cızımler ıcın 345 natrella alergan takılıyor sanırım bana
Kızlarr geri döndüm uzun bir süre sizden ayrı kaldım ama sonra farkettim ki buradaki sohbet ettiğim arkadaslarımı özlüyorum ve buradan kopmak istemiyorum.. Nişanı da atlattım şükür artık memeye geldi sıra araştırmalara devam ankarada devlette uygun fiyata aneliyat yapan de bulucam.. Malum nişan baya baya sarstı beni düğüne çevirdik resmen abarttık biraz ameliyat param gitti
Canım tebrik ederim.Ömür boyu çok mutlu olursunuz inşallah:)şimdi sakin kafayla memeye odaklanabilirsinKızlarr geri döndüm uzun bir süre sizden ayrı kaldım ama sonra farkettim ki buradaki sohbet ettiğim arkadaslarımı özlüyorum ve buradan kopmak istemiyorum.. Nişanı da atlattım şükür artık memeye geldi sıra araştırmalara devam ankarada devlette uygun fiyata aneliyat yapan de bulucam.. Malum nişan baya baya sarstı beni düğüne çevirdik resmen abarttık biraz ameliyat param gitti
BİM BAM BOMMM çok şükür dostlar artık benimde memelerim var Oldum ameliyatımı 365 cc natrella alegran .şu an gözüme küçük geliyor ama doktorum 400 denemiş yanlardan taşmış ama ortasındaki şişlik inecek o zaman küçük gelmez dedi vücuduna en uygunu nu takmış doktorum .ilk fırsatta atacağım foto..
Canım geçmiş olsun sanada olmussundur herhalde sende inşallah istediğin gibi olur ve sorunsuz süreçlerin olur canım.Slm fostıklar sımdı hadtanedeyım kan tektıklerı yapılıyor bıraz hoc gelcekmıs cızımler ıcın 345 natrella alergan takılıyor sanırım bana
Canım hayırlı olsun nişanın mutluluklar dilerim. İnşallah ameliyatını da en kisa zamanda sorunsuz bi şekilde geçirirsin .Kızlarr geri döndüm uzun bir süre sizden ayrı kaldım ama sonra farkettim ki buradaki sohbet ettiğim arkadaslarımı özlüyorum ve buradan kopmak istemiyorum.. Nişanı da atlattım şükür artık memeye geldi sıra araştırmalara devam ankarada devlette uygun fiyata aneliyat yapan de bulucam.. Malum nişan baya baya sarstı beni düğüne çevirdik resmen abarttık biraz ameliyat param gitti
Aaaaaa canım sen ne zaman oldun?!?!,? Ben nasıl kaçırdım bunu ....BİM BAM BOMMM çok şükür dostlar artık benimde memelerim var Oldum ameliyatımı 365 cc natrella alegran .şu an gözüme küçük geliyor ama doktorum 400 denemiş yanlardan taşmış ama ortasındaki şişlik inecek o zaman küçük gelmez dedi vücuduna en uygunu nu takmış doktorum .ilk fırsatta atacağım foto..
Canım , çıkmışsındır ameliyattan. Umarım iyisindirSlm fostıklar sımdı hadtanedeyım kan tektıklerı yapılıyor bıraz hoc gelcekmıs cızımler ıcın 345 natrella alergan takılıyor sanırım bana