Buğün kendimi dışarı atabilirsem mağazaya gidip deniyecegim canımayy 1. si çok güzelmiş hakikaten bende bayıldım
ayyy süper olurrBuğün kendimi dışarı atabilirsem mağazaya gidip deniyecegim canımVarsa foto çekilir paylaşırım
Protezim diye bağırıyorlar zaten :)aaa bunun göğüsleri protez mi bilmiyordumm
protezli olanla olmayanı pek ayıramıyorum da şaşırdım vallaProtezim diye bağırıyorlar zaten :)
Aaa canım sen buralardaydın bir ara bak şimdi hatırladım, demek oldun ameliyatını geçmiş olsun. :)Selammmm :) Eh artık gelsin sexy ciciler, gelsin askısız bikiniler dii miiiiiiiiSürekli aynı, birkaç modele sıkışmaktan gına gelmişti. Sonunda ben de dikleştirme oldum, 255 cc protezlerim de var. tabi daha 2 günlükler :) iyileşmeyi bekliyorum
Geçmiş olsun canımSelammmm :) Eh artık gelsin sexy ciciler, gelsin askısız bikiniler dii miiiiiiiiSürekli aynı, birkaç modele sıkışmaktan gına gelmişti. Sonunda ben de dikleştirme oldum, 255 cc protezlerim de var. tabi daha 2 günlükler :) iyileşmeyi bekliyorum
Aaa canım sen buralardaydın bir ara bak şimdi hatırladım, demek oldun ameliyatını geçmiş olsun. :)
Selammmm :) Eh artık gelsin sexy ciciler, gelsin askısız bikiniler dii miiiiiiiiSürekli aynı, birkaç modele sıkışmaktan gına gelmişti. Sonunda ben de dikleştirme oldum, 255 cc protezlerim de var. tabi daha 2 günlükler :) iyileşmeyi bekliyorum
ben de 1.si diyorum
Merak ettim canim diklestirme izlerini sen gordunmu?Selammmm :) Eh artık gelsin sexy ciciler, gelsin askısız bikiniler dii miiiiiiiiSürekli aynı, birkaç modele sıkışmaktan gına gelmişti. Sonunda ben de dikleştirme oldum, 255 cc protezlerim de var. tabi daha 2 günlükler :) iyileşmeyi bekliyorum
Geçmiş olsun canımBr zaman amelşyat oldun,kim oldun,nasılsın anlat bakalım :)
Ben 3. Olan yani H&M den olan sütyeni aldım,çok hoş gerçekten :)
Merak ettim canim diklestirme izlerini sen gordunmu?
Izler şahane iyileşiyor valla şanslıysanKendi izlerimi mi diyorsun? Zaten dikişli şu anda. İz olayına çok takılmıyorum. 1 seneye epey düzelir. Önemli olan en kalıcı, en sağlıklı görünümde olmaları. İz kalmamış, 2 sene sonra gene aşağı inmişler, ne fayda...
Aynen zaten bende takmiyorum artik izlereKendi izlerimi mi diyorsun? Zaten dikişli şu anda. İz olayına çok takılmıyorum. 1 seneye epey düzelir. Önemli olan en kalıcı, en sağlıklı görünümde olmaları. İz kalmamış, 2 sene sonra gene aşağı inmişler, ne fayda...
Izler şahane iyileşiyor valla şanslıysanSiğara kullanmıyrsan veya dikkat edersen çok güzel iyileşir Önemli olan ne gerekli ise onu yaptırmak . Tabiki iz olacak diye kabul etmemek sonraki pişmanlıktan çok daha iyi..! Ben karın germe ameliyatıda oldum,izler şahane şimdiden nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?