Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Selammmm :) Eh artık gelsin sexy ciciler, gelsin askısız bikiniler dii miiiiiiii Sürekli aynı, birkaç modele sıkışmaktan gına gelmişti. Sonunda ben de dikleştirme oldum, 255 cc protezlerim de var. tabi daha 2 günlükler :) iyileşmeyi bekliyorum

Aaa canım sen buralardaydın bir ara bak şimdi hatırladım, demek oldun ameliyatını geçmiş olsun. :)

ben de 1.si diyorum

Geçmiş olsun canım Br zaman amelşyat oldun,kim oldun,nasılsın anlat bakalım :)
Ben 3. Olan yani H&M den olan sütyeni aldım,çok hoş gerçekten :)

Merak ettim canim diklestirme izlerini sen gordunmu?

Geçmiş olsun canım Br zaman amelşyat oldun,kim oldun,nasılsın anlat bakalım :)
Ben 3. Olan yani H&M den olan sütyeni aldım,çok hoş gerçekten :)

Fahri Mola'ya oldum İzmir'de. geçtiğimiz ptesi, 19 ocak yani. bugün 4.gün. kas altı, 255 cc her ikisi de.. Bugün kontrol var öğleden sonra gideceğiz.

h&m deki de şahane görünüyor. Artık bunlardan giyebileceğime inanamıyorum.

Izler şahane iyileşiyor valla şanslıysan Siğara kullanmıyrsan veya dikkat edersen çok güzel iyileşir Önemli olan ne gerekli ise onu yaptırmak . Tabiki iz olacak diye kabul etmemek sonraki pişmanlıktan çok daha iyi..! Ben karın germe ameliyatıda oldum,izler şahane şimdiden nazar değmesin

Aynen zaten bende takmiyorum artik izlere
Gitmese bile lazer le silinir diye dusundum doktorun nasil dikis attigi onemli ve memz diklestirmede nasil bir form aliyor meme merak ettim
Burda birinin diklestirme sonucunu pek begenmedim alt tarafi kare gibi duruyordu bir tane daha kisi vardi onun ki oyle durmadi guzeldi onun icin doktor cok onemli bende senin diklestirmeni merak ettim

Yok sigara içmiyorum, maşallah sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…