Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Merhaba herkese ben de bir meme takıntılı bayanım. 85 - 90D göğüs ölçüsüne sahibim ama sarkık sayılır. Yine D olsun ama dimdik dursun istiyorum. Bunun için para biriktireceğim. Piyasa ne durumda acaba yeni araştırmaya başladım?

Kurguya bittim

Hullya9 merhaba :) Benim de doktorum Doç.Dr.Serkan Yıldırım idi...Gerçi ben meme küçültme oldum ama sonuçta aynı elden çıktık Bizim doktorumuz çok iyi kızlaaaar gidin gidin

Elimde doktor bey'in çekmiş olduğu fotoğraflar yok.Kendim çekmem lazım,uygun şekilde iletirim resimleri kısa zamanda
Teşekkürler,görmek iyi olur hani

Doktorunuzun çektiği fotoları alın muhakkak.Sizde belirli aralıklarla foto çekilip saklayın.. Bu süreci değerlendirmek için çok önemli

Günaydın kızlaarrr.... Herkese mutlu,güzel bir gün diliyorum Buğün keyfim yerinde,yağmurlu bir gecenin ardından güzel tertemiz bir hava ...Gününüz aydın olsun...

Kizlar küçültme olacam.. hayalim korkuyorum. Yardımcı olur musunuz? Anestezi cok korkutuyor. Bide 3.5 kilo çıkacak olmasi cok değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…