- 29 Ekim 2014
- 1.102
- 1.348
- 83
Çoraplaarrrr çoraplaarrrr
Gece bu kız böylemi dışarı çıkıyormuş.. Erkek arkadaş bulupta odasında o sütyeni ve çorapları çıkarınca ne oluyormuş acabaHem kendini kandırmak hemde karşısındakini kandırmak bu.. Hiç mutlu edici değil,saçma geliyor hâlen..
Adamda külotunun içinden çorapları çıkartırsa şaşmamKurguya bittim
Adamda külotunun içinden çorapları çıkartırsa şaşmam
Doğru demiş vallaBir yerde okumuştum biri şey yazmıştı, "Kadınlar bizi dolgulu sütyen takarak kandırıyorlarsa biz de onları donumuza patlıcan koyarak kandırırız."
Bir yerde okumuştum biri şey yazmıştı, "Kadınlar bizi dolgulu sütyen takarak kandırıyorlarsa biz de onları donumuza patlıcan koyarak kandırırız."
Hullya9 merhaba :) Benim de doktorum Doç.Dr.Serkan Yıldırım idi...Gerçi ben meme küçültme oldum ama sonuçta aynı elden çıktıkMeme protezi çok rahat bir ameliyat.Ne çok ağrım oldu benim ne de aşırı şişkinliklerim.3 günlük bi göğsümde ısı artışı hissettim oda geçti gitti.Dolgun göğüsler iyidir iyi..Doç.Dr.Serkan Yıldırım derim bunun için sizlere
Sonuç görebilirmiyiz acaba?Hullya9 merhaba :) Benim de doktorum Doç.Dr.Serkan Yıldırım idi...Gerçi ben meme küçültme oldum ama sonuçta aynı elden çıktıkBizim doktorumuz çok iyi kızlaaaar gidin gidin
Sonuç görebilirmiyiz acaba?
Teşekkürler,görmek iyi olur haniElimde doktor bey'in çekmiş olduğu fotoğraflar yok.Kendim çekmem lazım,uygun şekilde iletirim resimleri kısa zamanda
Günaydın :)Günaydın kızlaarrr....Herkese mutlu,güzel bir gün diliyorum Buğün keyfim yerinde,yağmurlu bir gecenin ardından güzel tertemiz bir hava ... Gününüz aydın olsun...
Eki Görüntüle 1309186
Evet öyleGünaydin... Ne güzel bir paylasim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?