- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu meme o bedene fazlaca büyük gelmiş Gögüs kafesini komple kaplamış
Kate Upton'ın protezler bir acayip durmuyor mu sizce de?
Baksana koltuk altına kadar.. Zaten memeleri büyükmüş önceki fotoğraflarına baktım, gayet de güzelmiş. Bu şekilde hoş durmamış.Bu meme o bedene fazlaca büyük gelmiş Gögüs kafesini komple kaplamış
Evet,meme dokusu varmış.Biraz büyük bir protezle hacmi arttırılıp dolgunlaştırılabilirdi.Bu abartı olmuş ama tercih meselesi tabi Ben beğenmedim,bizimle diyilsinBaksana koltuk altına kadar.. Zaten memeleri büyükmüş önceki fotoğraflarına baktım, gayet de güzelmiş. Bu şekilde hoş durmamış.
Tatbiki daha güzel fıstıkBenim memelerim daha güzel
En güzel meme benim banane bananeTatbiki daha güzel fıstık
Sen bakma onlara,tüü kaka kaka
Beyoncenin memelerini beğeniyorum, protez çok doğal duruyor, belki birazcık daha büyük olabilirdi.
Evet, burnu ve dudakları da öyle :) Yalnız memeleri gerçekten çok doğal duruyor. Zaten eskiden de biraz dokusu varmış çok küçük bir protez koydurmuş belli ki, o yüzden doğal duruyor sanırım.beyonce un memeleri protez miiiiiiymiiiiiş çoook doğal duruyo kime yaptırmış acaba
Tikkabilla Albümüne foto Yapıştıramadım.Buradan paylaşayım Iki model var aklımda,senşn ve diğer arkadaşlarında fikrini almak isterim.Sizce hangisi ?
Eki Görüntüle 1378152 Eki Görüntüle 1378159
Teşekkür ederim canım Ben bunalrı müsait zamanda deniyim hatta foto çekileyim birde öyle bakalımİlki diyorum benn, bayıldım ona, çok güzel yaa
Nerden bunlar canım, ilki la senzaya benziyor.Teşekkür ederim canım Ben bunalrı müsait zamanda deniyim hatta foto çekileyim birde öyle bakalım
İkiside La Senza danNerden bunlar canım, ilki la senzaya benziyor.
Aslında ikisi de güzel yaa..İkiside La Senza dan
Evet,ikinciside deri görünümlü.Çok kışkırtıcı duruyor gerçekte Birincisi indirimde,tabi çok fazla indirim değil ama :) Gerçegini görmedim onun,nette bakarken ilgimi çekti :)Aslında ikisi de güzel yaa..
Aslında ikisi de güzel yaa..
Allahım haftaya kendimi alışverişe vurucam eve gidinceEki Görüntüle 1378916 Buda çok güzelmiş H&M den