Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buğün kendimi dışarı atabilirsem mağazaya gidip deniyecegim canımayy 1. si çok güzelmiş hakikaten bende bayıldım![]()
ayyy süper olurrBuğün kendimi dışarı atabilirsem mağazaya gidip deniyecegim canımVarsa foto çekilir paylaşırım
![]()
Protezim diye bağırıyorlar zaten :)aaa bunun göğüsleri protez mi bilmiyordumm![]()
protezli olanla olmayanı pek ayıramıyorum da şaşırdım vallaProtezim diye bağırıyorlar zaten :)
Aaa canım sen buralardaydın bir ara bak şimdi hatırladım, demek oldun ameliyatını geçmiş olsun. :)Selammmm :) Eh artık gelsin sexy ciciler, gelsin askısız bikiniler dii miiiiiiiiSürekli aynı, birkaç modele sıkışmaktan gına gelmişti. Sonunda ben de dikleştirme oldum, 255 cc protezlerim de var. tabi daha 2 günlükler :) iyileşmeyi bekliyorum
![]()
Geçmiş olsun canımSelammmm :) Eh artık gelsin sexy ciciler, gelsin askısız bikiniler dii miiiiiiiiSürekli aynı, birkaç modele sıkışmaktan gına gelmişti. Sonunda ben de dikleştirme oldum, 255 cc protezlerim de var. tabi daha 2 günlükler :) iyileşmeyi bekliyorum
![]()
Aaa canım sen buralardaydın bir ara bak şimdi hatırladım, demek oldun ameliyatını geçmiş olsun. :)
Selammmm :) Eh artık gelsin sexy ciciler, gelsin askısız bikiniler dii miiiiiiiiSürekli aynı, birkaç modele sıkışmaktan gına gelmişti. Sonunda ben de dikleştirme oldum, 255 cc protezlerim de var. tabi daha 2 günlükler :) iyileşmeyi bekliyorum
![]()
ben de 1.si diyorum![]()
Merak ettim canim diklestirme izlerini sen gordunmu?Selammmm :) Eh artık gelsin sexy ciciler, gelsin askısız bikiniler dii miiiiiiiiSürekli aynı, birkaç modele sıkışmaktan gına gelmişti. Sonunda ben de dikleştirme oldum, 255 cc protezlerim de var. tabi daha 2 günlükler :) iyileşmeyi bekliyorum
![]()
Geçmiş olsun canımBr zaman amelşyat oldun,kim oldun,nasılsın anlat bakalım :)
Ben 3. Olan yani H&M den olan sütyeni aldım,çok hoş gerçekten :)
Merak ettim canim diklestirme izlerini sen gordunmu?
Izler şahane iyileşiyor valla şanslıysanKendi izlerimi mi diyorsun? Zaten dikişli şu anda. İz olayına çok takılmıyorum. 1 seneye epey düzelir. Önemli olan en kalıcı, en sağlıklı görünümde olmaları. İz kalmamış, 2 sene sonra gene aşağı inmişler, ne fayda...
Aynen zaten bende takmiyorum artik izlereKendi izlerimi mi diyorsun? Zaten dikişli şu anda. İz olayına çok takılmıyorum. 1 seneye epey düzelir. Önemli olan en kalıcı, en sağlıklı görünümde olmaları. İz kalmamış, 2 sene sonra gene aşağı inmişler, ne fayda...
Izler şahane iyileşiyor valla şanslıysanSiğara kullanmıyrsan veya dikkat edersen çok güzel iyileşir
Önemli olan ne gerekli ise onu yaptırmak . Tabiki iz olacak diye kabul etmemek sonraki pişmanlıktan çok daha iyi..! Ben karın germe ameliyatıda oldum,izler şahane şimdiden nazar değmesin
![]()