• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Aynen zaten bende takmiyorum artik izlere
Gitmese bile lazer le silinir diye dusundum doktorun nasil dikis attigi onemli ve memz diklestirmede nasil bir form aliyor meme merak ettim
Burda birinin diklestirme sonucunu pek begenmedim alt tarafi kare gibi duruyordu bir tane daha kisi vardi onun ki oyle durmadi guzeldi onun icin doktor cok onemli bende senin diklestirmeni merak ettim

Anladım.. benim de beğenmediğim sonuçlar var gerek burada, gerek nette gördüğüm. Ama şunu biliyorum; benim memem, benim derimde sarkıyorsa, protez olsun, kas altı olsun bu destekleyiciler olmadan olmayacaktı. Kas üstü koyulsa eminim yakın zamanda gene sarkardı. Şahane bir cildim yok. Dikişli halini dr pansuman yaparken gördüm, şu anda cazip bir görüntü değil tabi ama birkaç aya eminim gayet güzel olacaklar... ben kendim beğenince sizinle de paylaşacağım ;)

Anladım.. benim de beğenmediğim sonuçlar var gerek burada, gerek nette gördüğüm. Ama şunu biliyorum; benim memem, benim derimde sarkıyorsa, protez olsun, kas altı olsun bu destekleyiciler olmadan olmayacaktı. Kas üstü koyulsa eminim yakın zamanda gene sarkardı. Şahane bir cildim yok. Dikişli halini dr pansuman yaparken gördüm, şu anda cazip bir görüntü değil tabi ama birkaç aya eminim gayet güzel olacaklar... ben kendim beğenince sizinle de paylaşacağım :KK66:
Cok haklisin canim ilk basta tabiki istedigimiz gibi bir goruntu olmuyor daha cok yeni
Hersey istedigimiz gibi olur insallah ;)

Arkadaslar selamlar :) bu viktoria secret mankenlerinin gogusleri estetik dimi :)) cunku cok zayif bi insanin o kadar buyuk gogsu olamaz yani olmamali :D adriana ve candice swaponel var ozellikle bu ikisini merak ediyorum bilen var mi :)
Aman sanane diyebilrsiniz evet banane ama maksat muhabbet bi de merak ettim harbiden :)

Arkadaslar selamlar :) bu viktoria secret mankenlerinin gogusleri estetik dimi :)) cunku cok zayif bi insanin o kadar buyuk gogsu olamaz yani olmamali :KK70: adriana ve candice swaponel var ozellikle bu ikisini merak ediyorum bilen var mi :)
Aman sanane diyebilrsiniz evet banane ama maksat muhabbet bi de merak ettim harbiden :)
adriana-lima-breast-implants.jpg

Adriana Lima estetikli..

Candice in de memeleri zaten ufak ki..

Kızlar selam ben ameliyatımı oldum.. Protez kutularımı verdi doktorum.. Merak ettiğim bunların yumuşaklık sewiyesi nerde yazıyor bana hangisni kullandı acaba doktorum

Kızlar selam ben ameliyatımı oldum.. Protez kutularımı verdi doktorum.. Merak ettiğim bunların yumuşaklık sewiyesi nerde yazıyor bana hangisni kullandı acaba doktorum
Cohesive yazar canım, mutlaka kutunun bir yerinde yazıyordur. Bana kutu vermedi doktorum, kağıtlar verdi, orda yazıyordu. Çok geçmiş olsun bu arada, nasıl geçti?

Cohesive yazar canım, mutlaka kutunun bir yerinde yazıyordur. Bana kutu vermedi doktorum, kağıtlar verdi, orda yazıyordu. Çok geçmiş olsun bu arada, nasıl geçti?

Teşekkür ederim bebeğim çok iyi geçti çok şükür ewdeki üçüncü günüm bugün bi duş alsam yarın çıkıp hava alıcam inş☺️ Yazıyor bebeğim contour profile cohesive ||| şeklinde.. 3 numara sanıırım yumuşaklık derecesi ne acaba

Teşekkür ederim bebeğim çok iyi geçti çok şükür ewdeki üçüncü günüm bugün bi duş alsam yarın çıkıp hava alıcam inş☺️ Yazıyor bebeğim contour profile cohesive ||| şeklinde.. 3 numara sanıırım yumuşaklık derecesi ne acaba

Aaa yok ya kutuda tek çizgi var cohesive yazısının yanında ama kitapçığın türkçe bölümünde 3 çizgi var

Canım 3 en sert, 1 en yumuşak demek.. Muhtemelen 1dir damla değilse.. Hemen duş almana izin var mı?

Slm arkadaslar sıze danısmak ıstedıgım bır konu var doktorla görüstüm pazartesı drek hadtanede görüsüp amelıyata almak ıstıyor nekadar dogru olur sızce

Yanında bır kac boyut getırcekmıs bılmıyorm moralım bozuldu oldu bıttıye getırmek ıstemoyorum resım falan görmek ıstıyordum

Slm arkadaslar sıze danısmak ıstedıgım bır konu var doktorla görüstüm pazartesı drek hadtanede görüsüp amelıyata almak ıstıyor nekadar dogru olur sızce
Nerede görüştünüz telefonda mı yani ?? Kimmiş ki o Dr bence hiç doğru değil muayene etmeden direkt ameliyat :stop: millet defalarca görüşüyor haftalarca ya da aylarca ameliyat günü bekliyor o ne hız ya hu :KK20:

Back