Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

ooh valla beratti şahane şeyler bunlar, bende memişleri yaptırayım internetten beğendiğim seksi mi seksi tülden iç çamaşırları alacağım ooh ooh memeler foraaaaaaaaa

ooh valla beratti şahane şeyler bunlar, bende memişleri yaptırayım internetten beğendiğim seksi mi seksi tülden iç çamaşırları alacağım ooh ooh memeler foraaaaaaaaa

evet gercekten cok hos kiyefetler, seninde ameliyatina az kalmis hayirlisi olsun:) guzel memislerine kavustuktan sonra buyuk bir zevkle alis veris edersin artik:)

Kızlar ne kadar zaman sonra yan yatmaya basladınız? 16. Günüm yan yatınca iki gögüs arasında agrı hissediyorum cesaret edemiyorum yatmaya

canım öyle birden bire yan yatma, yatış açını azar azar artır. bir de ben uzun süre aynı tarafta yatamıyordum, yarım saatte bir diğer tarafa dönüyordum. artık yan yatmanda bir sakınca yok bence.

Kızlar ne kadar zaman sonra yan yatmaya basladınız? 16. Günüm yan yatınca iki gögüs arasında agrı hissediyorum cesaret edemiyorum yatmaya

canım bn doktoruma ne zaman yan ve yüzüstü yatabilcem diye sormuştum bi haftalıkken,ara ara 15 dk fln yan yatabilirsin yüz üstü 3 ay sonra demişti :) bazı arkadaşlara doktorları 15.gün yüzüstü yatma izni vermiş bnm daha çoook zamanım var ve çok özledm yüz üstü yatmayı.bi hftalıkken çok cesaret edemiyordum baya geriliyordu yan yatarken ama şimdi gayet rahat yan yatabiliyorum ürekli nerdeyse bu hfta kontrolüm var ne diycek bakalım doktorum.

ben 1 aylıkken yüzüstü yatmaya başlamıştım galiba ama yine uzun süre yatamıyordum. önce bi 15dk falan durabiliyordum galiba ama sonra süresi yavaş yavaş uzadı. zaten hep yüzüstü uyurdum, şu anda da hep yüzüstü yatıyorum

canım bence ağrı hissediyorsan yan yatmanın daha zamanı var gibi.. bende ağrı sızı hisediyordum cok az durup pozisyonumu değiştiriyordum hemen..onu kendin zamanla belirliceksın benim 50.günüm falan şuan rahat dönüyorum ağrıda hisetmiyorum ama süreklide aynı tarafa yatmıyorum sık sık değiştiriyorum.ufak ufak dönüşler yapabilirsin ama ağrı hisettiğin anda kendini rahatsız hisettiğin anda değiştir pozisyonunu derim..zamanlada kendin yatış şeklini süresini rahatlığını agrısını sızısını belirlicek, kendine göre yapıcaksın zaten..

cnm protezin kaç cc ve boyun ve kilon nasıl ??? baktım ama meme ameliyatının konusunu göremedim nerde ameliyat oldun ve kaça mal oldu cvp larsan sevinirim.

380 cc allergan yuvarlak düşük profil kas altı yöntem..işte ben 380 cc den taban genişliği olarak çok memnunum top gibi yuvarlak da durmuyo (kasaltı olduğu için sanırım) dekolte yani üst tarafta iii ama '' sanki orta profil olsa daha güzel durucakmış dedim ödemler inince bana biraz sönük geldiler '' dedim.doktorumda bana '' eğer orta profil kullansaydım o zaman 450_500 cc lere çıkmam gerekicekti çok yukarda ve doğal olmayan bi görüntü olurdu '' bu doğrumu dur??? onu anlayamadım

bende hıgh profıl kullandı doktorum. protezın ust kısmını kasaltında bıraktı..yumusak bır gecıs saglıyo mesela.
moderate yada hıgh kullana ve ust kısmı kasaltında bıraksa yıne dogal olurdu ama memen ılerıye ogru daha fazla buyurdu.
low profıl memeyı ılerıye dogru 3 cm buyutuyosa moderate 5cm ,hıgh profılde 7 cm ılerıye goturur.profıl memenın ılerıye dogru yukseklıgıyle alakalı.

Kas altında protez diger yöntemlere göre daha çok ezilir tabi.Çünkü kas proteze baskı yapar..Sana aynı büyüklügün orta profilini kullansaydı öne dogru daha çıkık bir memen olacaktı tabikide.Çünkü Gizeml arkadaşımızında dedigi gibi bu yükseklikler öne dogru çıkıklıgı etkiliyor ... Olan olmuş tabi,doktorun sana farklı şeyler söyleyecektir.Ama tabi belki ameliyatta denemiştir,güzel durmamıştır gerçekten o yğzden tercih etmemiştir bilemeyizki Bence 380cc protezda iyi bir protez,eski halinden çok güzel olduguna eminim canım Doktoruna güvenmiş,seçmiş ameliyat omuşsun.Bence pozitif düşünüp mutlu olmaya çalış.Yoksa keyfini çıkaramazsın :13: Ufak bir albüm yaparsan bizde görür degerlendiririz belki.Önden ve yandan çekilmiş fotograf ekle.Bakalım gerçektende dedigin gibi basık duruyormu

Bayanlar burda mı sorayım yoksa yeni konu mu açayım bilemedim, önce burada sorayım bakalım
Aranızda düze yakın memesi olup da bebeğini emzirmeyi başarabilmiş olan var mı?

Benim göğüslerim çok çok küçük A cup bile boş aklıyor yani öyle söyliyim.
Bir oğlum var onu pek emziremedim bir tane daha çocuk düşünüyorum onu da doğurduktan sonra meme protezi düşünüyorum.
Şu an merak ettiğim şey 2. bebeğimi emzirip emziremeyeceğim:'((
İnternette dolanırken yabancı bir site gördüm noteveryonecanbreastfeed.com - Home burda insufficant breast tissue diye bişeyden bahsediyor
yani yetersiz meme dokusu
Bazı kadınların meme dokusu olmuyormuş o zaman emziremiyorlarmışş böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda??
Benim sütüm hiç yok değildi ilkinde ama azdı(

Bayanlar burda mı sorayım yoksa yeni konu mu açayım bilemedim, önce burada sorayım bakalım
Aranızda düze yakın memesi olup da bebeğini emzirmeyi başarabilmiş olan var mı?

benimde baya küçüktü düze yakın değildi ama yineden küçük diyebilirim. emzirirken baya dolgunlastı 14 ay emzirdim kızımı. emzirmeden sonra sag gögüsüm düm düz kaldı. aslında 2. cocuktan sonra protez düşünüyordum ama sonra daha fazla beklemek istemedim. iyi kide beklememişim :)

bebek emzirirken tek meme kullanılmamalı. 6. aydan sonra da sütün önemi yok bebek için. boşu boşuna emzirmek niye? belki sonraki çocukların hakkı da yeniyor ilk bebek fazla emzirilerek. kim bilir?

Hiç bir bayan tek göğsüyle emzirmek istemez.Ama bazen sadece tek göğüste süt oluyor.Mecburen tek göğsünüzle besliyorsunuz o dünyalar kıymetlisi bebeğinizi.. Bebekler EN AZ 6 AY EMZİRİLMELİ..Diyor doktorlar.6 Aydan sonra yararı yok diye birşey yok.Her bebek rızkıyla doğar ve rızkı kadar süt emer annesinden.Siz istediğiniz kadar süt olması için ek besinler yesenizde..Birde ilk çocuk çok emerse ikinci çocuğun rızkı azaları düşünceside çok saçma geldi Hormonlar ile alakalı bir durum bu.İlk çocuğum,kızım 3.5-4 ay emdi ama ikinci çocuğum 1.5 seneye yakın emdi ...Kızımda sütüm olmadı ama oğlumda Maşallah sütüm oldu...Rızık meselesi diyorum ben bu duruma...

Aslında ben de silikon yaptırmak için beklemek istemiyorum ama emzirme işi fln bitsin deforme olmasın cicişler:) peki kızlar bi plastik cerraha gitsem muayene edince anlar mı benim meme dokumun yeterli olup olmadığını?meme ultrasonu fln ister belki ne bileyim pofff 2.yi emziremeyeceksem beklemeyeyim boşuna

İlkini hiç mama desteği olmadan sadece anne sütü ile besleyemedim Bu yüzden de kendimi hep suçlu hissettim.Çok şükür Allah diğer azalarımı tam yaratmış ama keşke biraz da meme verseydi:'((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…