- 27 Haziran 2007
- 3.060
- 5.212
- 773
Tamam işte,benim sana göstermek istedigim begendigim bu
evet bende cok begendim. Bunu alacagim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam işte,benim sana göstermek istedigim begendigim bu
ooh valla beratti şahane şeyler bunlar, bende memişleri yaptırayım internetten beğendiğim seksi mi seksi tülden iç çamaşırları alacağım ooh ooh memeler foraaaaaaaaa
Kızlar ne kadar zaman sonra yan yatmaya basladınız? 16. Günüm yan yatınca iki gögüs arasında agrı hissediyorum cesaret edemiyorum yatmaya
Kızlar ne kadar zaman sonra yan yatmaya basladınız? 16. Günüm yan yatınca iki gögüs arasında agrı hissediyorum cesaret edemiyorum yatmaya
canım bn doktoruma ne zaman yan ve yüzüstü yatabilcem diye sormuştum bi haftalıkken,ara ara 15 dk fln yan yatabilirsin yüz üstü 3 ay sonra demişti :) bazı arkadaşlara doktorları 15.gün yüzüstü yatma izni vermiş bnm daha çoook zamanım var ve çok özledm yüz üstü yatmayı.bi hftalıkken çok cesaret edemiyordum baya geriliyordu yan yatarken ama şimdi gayet rahat yan yatabiliyorum ürekli nerdeyse bu hfta kontrolüm var ne diycek bakalım doktorum.
Arkadaşlar benimde 1 ay oldu sayılır şuanki görünümünden çok memnunum (biraz daha büyük olabilirdi) hatta eşimde çok beğendi.Asla izin vermem, yapmacık şeyi sevmiyorum diyen adam şimdi iyiki yaptırmışsın diyor. ama benim bi sorunum var bu silikonlar çok sert zamanla yumuşayacakmı yoksa hep böyle sert mi kalacak
Her büyüklükteki protezin düşük,orta,yüksek ve ekstra yüksek profili vardır.Protezin yüksekliği fazlalaştıkça taban genişligide daralır.Önemli olan senin Gögüs tabanı genişligindir.Sana göre dar veya geniş taban kullanılırsa bu garip bir Gögüs şekline yol acar çift meme gibi.Şu an sadece basıklıgından şikayetçiysen protezlerin biraz daha büyük olabilirdi.Ama yükseklik olarak farklı protez kullanılsaydı Dedigim gibi göğsünde şekli bozukluğu olurdu.Meme uçlarında asimetri olabilirdi hatta.Yöntemin neydi canım?
380 cc allergan yuvarlak düşük profil kas altı yöntem..işte ben 380 cc den taban genişliği olarak çok memnunum top gibi yuvarlak da durmuyo (kasaltı olduğu için sanırım) dekolte yani üst tarafta iii ama '' sanki orta profil olsa daha güzel durucakmış dedim ödemler inince bana biraz sönük geldiler '' dedim.doktorumda bana '' eğer orta profil kullansaydım o zaman 450_500 cc lere çıkmam gerekicekti çok yukarda ve doğal olmayan bi görüntü olurdu '' bu doğrumu dur??? onu anlayamadım
380 cc allergan yuvarlak düşük profil kas altı yöntem..işte ben 380 cc den taban genişliği olarak çok memnunum top gibi yuvarlak da durmuyo (kasaltı olduğu için sanırım) dekolte yani üst tarafta iii ama '' sanki orta profil olsa daha güzel durucakmış dedim ödemler inince bana biraz sönük geldiler '' dedim.doktorumda bana '' eğer orta profil kullansaydım o zaman 450_500 cc lere çıkmam gerekicekti çok yukarda ve doğal olmayan bi görüntü olurdu '' bu doğrumu dur??? onu anlayamadım
Bayanlar burda mı sorayım yoksa yeni konu mu açayım bilemedim, önce burada sorayım bakalım
Aranızda düze yakın memesi olup da bebeğini emzirmeyi başarabilmiş olan var mı?
benimde baya küçüktü düze yakın değildi ama yineden küçük diyebilirim. emzirirken baya dolgunlastı 14 ay emzirdim kızımı. emzirmeden sonra sag gögüsüm düm düz kaldı. aslında 2. cocuktan sonra protez düşünüyordum ama sonra daha fazla beklemek istemedim. iyi kide beklememişim :)