Aslında ben de silikon yaptırmak için beklemek istemiyorum ama emzirme işi fln bitsin deforme olmasın cicişler:) peki kızlar bi plastik cerraha gitsem muayene edince anlar mı benim meme dokumun yeterli olup olmadığını?meme ultrasonu fln ister belki ne bileyim pofff 2.yi emziremeyeceksem beklemeyeyim boşuna
İlkini hiç mama desteği olmadan sadece anne sütü ile besleyemedim Bu yüzden de kendimi hep suçlu hissettim.Çok şükür Allah diğer azalarımı tam yaratmış ama keşke biraz da meme verseydi:'((
Kızlar,biraz önce kuaförden geldim.Saçlarıma dip röflesi yaptırdım.Nasıl olmuş)
ooooo cok guzel olmus gule gule kullan canim:)
Sağol canımmsn ye gelsene
Kızlar,biraz önce kuaförden geldim.Saçlarıma dip röflesi yaptırdım.Nasıl olmuş)
iyice açılmışsın sen görmeyeligüle güle kullan
Kas altında protez diger yöntemlere göre daha çok ezilir tabi.Çünkü kas proteze baskı yapar..Sana aynı büyüklügün orta profilini kullansaydı öne dogru daha çıkık bir memen olacaktı tabikide.Çünkü Gizeml arkadaşımızında dedigi gibi bu yükseklikler öne dogru çıkıklıgı etkiliyor ... Olan olmuş tabi,doktorun sana farklı şeyler söyleyecektir.Ama tabi belki ameliyatta denemiştir,güzel durmamıştır gerçekten o yğzden tercih etmemiştir bilemeyizkiBence 380cc protezda iyi bir protez,eski halinden çok güzel olduguna eminim canım Doktoruna güvenmiş,seçmiş ameliyat omuşsun.Bence pozitif düşünüp mutlu olmaya çalış.Yoksa keyfini çıkaramazsın :13: Ufak bir albüm yaparsan bizde görür degerlendiririz belki.Önden ve yandan çekilmiş fotograf ekle.Bakalım gerçektende dedigin gibi basık duruyormu
Sagol canımArtık koyu renk kullanamıyorum yaa...Yakında platin sarısına dogru yol alacagız bu gidişle,az kaldı
Benim göğüslerim çok çok küçükA cup bile boş aklıyor yani öyle söyliyim.
Bir oğlum var onu pek emziremedim bir tane daha çocuk düşünüyorum onu da doğurduktan sonra meme protezi düşünüyorum.
Şu an merak ettiğim şey 2. bebeğimi emzirip emziremeyeceğim:'((
İnternette dolanırken yabancı bir site gördüm noteveryonecanbreastfeed.com - Home burda insufficant breast tissue diye bişeyden bahsediyor
yani yetersiz meme dokusu
Bazı kadınların meme dokusu olmuyormuş o zaman emziremiyorlarmışş böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda??
Benim sütüm hiç yok değildi ilkinde ama azdı(
kızlar size bisey sorucam benim dikişlerimden bitanesinin köşesi hafif kızarık ve iltihaplı gibi bi kac gündür böyle ama acıma agrı falan yok neden oyle oldu hic anlamadım diğeri öyle değil gayet güzel birşekılde iyileşmis durumda acaba doktora sorsammı diye düsünuyorum 2 ay olcak dikişlerde ne olabilir bi fikri olan varmı acaba?
ben olsam sorardım canım. belki tahriş falan olmuştur, eğer evde baticon gibi bişi varsa sür en azından mikrop kapmasın.
dikişin dışarı atıyor olabilir belki de.
dikiş nasıl dışarı atıyor anlamadım?
normalde dikişlerin erimesi gerekiyor. sebebini bilmiyorum ama bazen deriye yakın olan dikişler deriden dışarı çıkmaya çalışıyorlar diyimbenim bir iki ameliyatımda olmuştu. göğüs ameliyatımda da tek taraftan dikişin bir ucu çıktı, sonra kendiliğinden düştü. ama kızarıklık yada enfeksiyon gibi bir şey yoktu bende.
kızlar size bisey sorucam benim dikişlerimden bitanesinin köşesi hafif kızarık ve iltihaplı gibi bi kac gündür böyle ama acıma agrı falan yok neden oyle oldu hic anlamadım diğeri öyle değil gayet güzel birşekılde iyileşmis durumda acaba doktora sorsammı diye düsünuyorum 2 ay olcak dikişlerde ne olabilir bi fikri olan varmı acaba?
dikiş nasıl dışarı atıyor anlamadım?
Sarıya bir kere bulaşınca öyle oluyorBen de hep röfleli kullanıyorum saçlarımı, bazen değişiklikmolsun diye koyulaştırıyorum ama sonra olmuyor yapamıyorum dönüp dolaşıp yine sararıyorum.
Gördüm resmini güle güle kullan
çok güzel olmuş canım saçların güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?