• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

Arzumcum şimdi telden baktığım için heralde açamadım resmini ama eminim ki hoş olmuştur güle güle kullan Seviyorum röfleli saçı:)

Aslında ben de silikon yaptırmak için beklemek istemiyorum ama emzirme işi fln bitsin deforme olmasın cicişler:) peki kızlar bi plastik cerraha gitsem muayene edince anlar mı benim meme dokumun yeterli olup olmadığını?meme ultrasonu fln ister belki ne bileyim pofff 2.yi emziremeyeceksem beklemeyeyim boşuna

İlkini hiç mama desteği olmadan sadece anne sütü ile besleyemedim Bu yüzden de kendimi hep suçlu hissettim.Çok şükür Allah diğer azalarımı tam yaratmış ama keşke biraz da meme verseydi:'((

Canım,tekrar bir bebek istiyorsan ve yakın tarihte düşünüyorsan tabiki çocuktan sonra ameliyatını ol.Çünkü emzirme,hemilelik,alınan ve verilen kilolar göğsün deforme olmasına neden oluyor.Silikon ameliyatından sonra doktor ciddi kilo alıp vermelerdende kaçının diyor.Çünkü kilo alıp vermek göğsü deforme ediyor,içinde silikon bile olsa ;) Benim kızımda fazla sütüm olmadı ama ikinci çocuğumda sütüm yetti.Meme dokunun olup olmamasını anlamak için plastik cerrahın muayene etmesi yeterli canım.Ultrasyona gerek yok ...Bende cepten giriyorum ama foto görûnüyor.Neyse sonra bakarsın ;)

Kas altında protez diger yöntemlere göre daha çok ezilir tabi.Çünkü kas proteze baskı yapar..Sana aynı büyüklügün orta profilini kullansaydı öne dogru daha çıkık bir memen olacaktı tabikide.Çünkü Gizeml arkadaşımızında dedigi gibi bu yükseklikler öne dogru çıkıklıgı etkiliyor ... Olan olmuş tabi,doktorun sana farklı şeyler söyleyecektir.Ama tabi belki ameliyatta denemiştir,güzel durmamıştır gerçekten o yğzden tercih etmemiştir bilemeyizki :31: Bence 380cc protezda iyi bir protez,eski halinden çok güzel olduguna eminim canım :29: Doktoruna güvenmiş,seçmiş ameliyat omuşsun.Bence pozitif düşünüp mutlu olmaya çalış.Yoksa keyfini çıkaramazsın :13: Ufak bir albüm yaparsan bizde görür degerlendiririz belki.Önden ve yandan çekilmiş fotograf ekle.Bakalım gerçektende dedigin gibi basık duruyormu :34:

en kısa zaman da foto yükliycem kızlar..sizde bana gerçek fikirlerinizi yazarsanız sevinirim:))çünkü ben bunu çok takarsam kafama (1 yılın dolmasını bekliycem) bu protezleri değiştiricem.onca sene kafama taktım göğüslerimi bi daha böyle takıntılarla yaşayamam yıllarca ne çektim:( artık eşimde karşı değil yani sorun yaratmaz.. ama doktor yinede istiyorsan 1 yıl bekle demişti..neyse fotolar gelince tüm samimiyetinizle bana fikirlerinizi yazarsanız çok sevnirim....ayrıca yardımcı olduğunuz için çok teşekkürederim:)))

Sagol canım :16: Artık koyu renk kullanamıyorum yaa...Yakında platin sarısına dogru yol alacagız bu gidişle,az kaldı

Sarıya bir kere bulaşınca öyle oluyor:1: Ben de hep röfleli kullanıyorum saçlarımı, bazen değişiklikmolsun diye koyulaştırıyorum ama sonra olmuyor yapamıyorum dönüp dolaşıp yine sararıyorum.
Gördüm resmini güle güle kullan

Benim göğüslerim çok çok küçük:( A cup bile boş aklıyor yani öyle söyliyim.
Bir oğlum var onu pek emziremedim bir tane daha çocuk düşünüyorum onu da doğurduktan sonra meme protezi düşünüyorum.
Şu an merak ettiğim şey 2. bebeğimi emzirip emziremeyeceğim:'((
İnternette dolanırken yabancı bir site gördüm noteveryonecanbreastfeed.com - Home burda insufficant breast tissue diye bişeyden bahsediyor
yani yetersiz meme dokusu
Bazı kadınların meme dokusu olmuyormuş o zaman emziremiyorlarmışş böyle bir durumla karşılaşan var mı aranızda??
Benim sütüm hiç yok değildi ilkinde ama azdı:((

benim kide çok çok küçük yok gibi bişey bende emziremedim ama sütümün olmadiğindan değildi benim bebeğimin başka bi sağlık problemi olduğundan mama vermemi söyledi dr meğer yanlış teşhis koymuş boşuna mamaya başladık ve geri dönüşümü olmadı süt verme olayı psikoloji ile alakalı birde beslenme ile benim moralim bozulunca sütüm olmazdı..süt bezleri kanalları meme büyüklüğü ile alakalı değil diye biliyorum.. memesi küçük olup emziren arkadaşlarım var benim.. benim de 1 çoçuğum var ikinci isterim ama şu aralar yok öyle bir plan ve bir an önce ameliyatı olmak istiyorum..

kızlar size bisey sorucam benim dikişlerimden bitanesinin köşesi hafif kızarık ve iltihaplı gibi bi kac gündür böyle ama acıma agrı falan yok neden oyle oldu hic anlamadım diğeri öyle değil gayet güzel birşekılde iyileşmis durumda acaba doktora sorsammı diye düsünuyorum 2 ay olcak dikişlerde ne olabilir bi fikri olan varmı acaba?

ben olsam sorardım canım. belki tahriş falan olmuştur, eğer evde baticon gibi bişi varsa sür en azından mikrop kapmasın.
dikişin dışarı atıyor olabilir belki de.

kızlar size bisey sorucam benim dikişlerimden bitanesinin köşesi hafif kızarık ve iltihaplı gibi bi kac gündür böyle ama acıma agrı falan yok neden oyle oldu hic anlamadım diğeri öyle değil gayet güzel birşekılde iyileşmis durumda acaba doktora sorsammı diye düsünuyorum 2 ay olcak dikişlerde ne olabilir bi fikri olan varmı acaba?

normalde dikişlerin erimesi gerekiyor. sebebini bilmiyorum ama bazen deriye yakın olan dikişler deriden dışarı çıkmaya çalışıyorlar diyim :1: benim bir iki ameliyatımda olmuştu. göğüs ameliyatımda da tek taraftan dikişin bir ucu çıktı, sonra kendiliğinden düştü. ama kızarıklık yada enfeksiyon gibi bir şey yoktu bende.

dikiş nasıl dışarı atıyor anlamadım?

normalde dikişlerin erimesi gerekiyor. sebebini bilmiyorum ama bazen deriye yakın olan dikişler deriden dışarı çıkmaya çalışıyorlar diyim :1: benim bir iki ameliyatımda olmuştu. göğüs ameliyatımda da tek taraftan dikişin bir ucu çıktı, sonra kendiliğinden düştü. ama kızarıklık yada enfeksiyon gibi bir şey yoktu bende.

anladım canım tesekür ederim babama sordum (cocuk doktoru oda) batticon sür bakalım oraya bi dedi sürdüm bakalım bi kac güne gecer ins..

Canım,bahsettigin durum iç dikişlerin dışarı atması durumu.Bazen kolaylıkla çıkıyor,bazende zorlanıyor çıkarken ve çikmaya çalıştıgı yer sivilce gibi kızarıp kabarıyor,beyaz sıvı oluyor içerisinde..Baticonla tabi,iltihap kapmasın,ama onun oradan çıkması gerek yoksa sorun devam eder.Hijenik bir şekilde onu oradan çıkarmaya çalış.Temiz gazlı bir beze baticon sür o bölgeyi temizle ve üzerine tekrar gazlı bez koy bantla,yada sütyenle kaymamasını sagla :34:

dikiş nasıl dışarı atıyor anlamadım?

Gögsümüzün dışı her ne kadar temiz az dikişli gibi görünsede gögsün iç bölgesinde çok fazla sayıda kesik ve dikiş oluyor..Bu dikişler deriye yakın bölgedekiler yani bazen vücut tarafından dışarıya atılıyor.. Normal bir durumdur bu,kokacak birşey yok endişe etme :29:

Sarıya bir kere bulaşınca öyle oluyor:1: Ben de hep röfleli kullanıyorum saçlarımı, bazen değişiklikmolsun diye koyulaştırıyorum ama sonra olmuyor yapamıyorum dönüp dolaşıp yine sararıyorum.
Gördüm resmini güle güle kullan

Aynen öyle şekerim...Artık başka bir renge geçemiyorum.Kızılıda çok seviyorum ve yakışıyor bana ama bakımı çok zor,akıyor,iki haftada bir boyatmak gerekiyor :31: Sarı iyidir iyi..Dipten saçlarım gelince bile rahatsız oluyorum o koyuluktan düşün yani :27: Eger birgün saçlarım çok yıpranırsa yada sarıdan vazgeçersem saçımı kazıtıp yepyeni bir sayfa açmayı düşünüyorum :27: Kesinlikle saçımda sarıdan bir kalıntı olmaması lazım yoksa gerçek orjinal renge asla dönemem :50:

Back