Kızlar bu durum hakkında daha öncede bazı yazılar yazmıştım..Yine yaziyim yeni arkadaşlarımız var,kaçıranlar olabilir
Benimde ameliyat öncesi meme üst kobumda doku yoktu.Emzirmelerden kaynaklı gögüs dokum aşşagıya dogru inmişti yani üst lobum boştu altta dokum vardı. Meme üst lobumda zaman geçtikçe o dalgalanmalar oluşmaya başlamıştı.Doktorum üst lobunda fazla meme dokun yoktu,protezinde kasın altında olmadıgı için iyi saklayamıyor.Yani derin ve altında protezin oldugu için ödemlerde gittikçe protezinin kıvrımlarını hissediyordun,demişti.Ne yapabiliriz dedigimde o bölgeye ya dolgu yada kendi yag dokumdan enjekte edilebilecegini söylemişti.Biliyorsunuz ben karın bölgemden yag aldırdım.İŞte o operasyonda karın bölgemden alınan yaglardan gögüs üst bülgeme yani o dalgalanmaların oldugu yere yag enjekte etti.Yani derinin altını doldurduki protezle deri arasında bir kalınlık oluşsun
Sonuç gayet başarılı oldu tabi.Şu anda hiçbir problem yok şükür
Ama ben o operasyonu olmasaydım doktorum bekleme taraftarıydı.Zira her protezli gögüste kapsül oluşur.Bu kapsül zararlı derecede büyümedigi sürece gögüse daha bir dirilik,dolgunluk verir.Ve bu bahsedilen durumuda zamanla yok edebilir
Bakınız Kabak arkadaşımız daha önce bu sorun bende vardı ama şimdi yok diyor.Masajla alakası yok bu durumun geçmesi için.Aksine masaj gögsü yumuşatır aşşagıya dogru indirir.Yani problemin dahada artmasınada yol açabilir..
Hasretimsin,arkadaşım..Bunu daha öncede dedim.Lütfen kendini başka bir arkadaşımızın ameliyat sonrası gidişatıyla karşılaştırma.Senin doktorun senin için neyi tavsiye ediyorsa,neyi yap neyi yapma diyorsa onu uygula.Herkesin süreci farklı,seninki farklı..Geçmeyen,ilerleyen bir sorunun olursa doktorun yapılacak şeyleri sana söyler
Tuce,canım..Zamanla sendeki o dalgalanmalarda gidecektir inşallah.Sabırlı olup beklemek lazım.Yada benim gibi sabırsızsan bana yapıaln işlemden sende yaptırabilirsin