Meme estetiği olan ve olmak isteyen bayanların geyik sohbeti yeri...

aynı duyguları ben de yaşadım ilk zamanlar. hangi belirti normal, hangisi değil bilmeyince, aramaya da çekiniyor insan.
görüşmede doktorunun telefonunu al. gerçekten çok ihtiyacın olduğunda kalakalırsın yoksa.

Son düzenleme:

birbirimize destek olmak için üzüntülerimizi paylaşmak içinde burdayız sadece mutlu anları değil, insan mutlu anında yanında çok kişi bulabiliyor önemli olan zor zamanlarda gerçek dostlar bulabilmek... anlayamayan arkadaşlar vardır, elbet duygudan yoksun ve empati kuramayan kişilikler tabi onlarıda anlamak lazım malesef, umarım içindeki pozitifliği en kısa sürede yakalarsın seninde yüzünden gülücükler hiç eksik olmasın arkadaşım, ne olursa olsun umudunu kaybetme zaman herşeyin ilacı...

Canım sağlıktan önemli bir şey var mı, neden canını sıkıyorsun, anlıyorum ilk anda insan üzülüyor ama boş ver bak aç değilsin açıkta değilsin hasta değilsin. Ömür olsun, gücün olsun, yine olur her şey. Dert etme. Bir güzellik daha katmaktı amacın bedenine, kattıklarınla mutlu olmaya bak, zaten bunlar hep bahane, hepimiz her halimizle güzeliz
Gönüller güzel olduktan sonra

kızlar göğüsleri yumuşatmak için duştan sonra kullandığınız krem yada yağ varmı???ne kullanıyorsunuz duştan sonra çok gerginleşiyorlar,ve soyulmaya başladılar...sizce ne sürmeliyim??

bende soyulma veya gerginlik olmadı ama çatlamasınlar diye ameliyattan 1 ay önce banyoda bebe yağı, aklıma geldikçe de vaseline kakaolu kremini sürüyordum. kakaolu kremi zaten sürekli kullanıyorum, tavsiye ederim.

kızlar göğüsleri yumuşatmak için duştan sonra kullandığınız krem yada yağ varmı???ne kullanıyorsunuz duştan sonra çok gerginleşiyorlar,ve soyulmaya başladılar...sizce ne sürmeliyim??

Canım ben body shop kakao kremini kulanıorum Vcut Bakm > KAKAO YAI - The Body Shop burdanda inceleyebilirsin gögüslerinin gerginliğini alır hemde çatlak oluşumuna karşıda korur.. hatta diğer serilerinide alırsan eğer mis gibi de kokarsın

Bende Bebe Yağı kullananlardanım :)) Duştada nemlendiricili banyo köpüğü kullanSabunlu savunlu ov onları

Son düzenleme:
kızlar bişey danışıcam size..... bir protezde ki ölçüler mesele 300 cc ama düşük profil bunun orta yada yüksek profil olması 300 cc nin 320 yada atıyorum 350 olmasımıdır.yoksa her cc deki protezin düşük orta ve yüksek profili varmıdır???benim 380cc düşük profil ben orta yükseklikte taktırsaydım mesela 400 cc mi olucaktı?? doktorum bana böyle bişey söyledi ödemler inince küçük geldiler gözüme acaba orta profil mi taksaydık cc olarak iyi taban genişliğini beğeniyorum ama biraz sönük kaldılar dedim ama o zamn 380 değil 450- 500 cc lere çıkmam gerekirdi o da sende kötü durur dedi ben pek anlamadım. buarada 4 ay oldu ve dün kontrolüm vardı.

Her büyüklükteki protezin düşük,orta,yüksek ve ekstra yüksek profili vardır.Protezin yüksekliği fazlalaştıkça taban genişligide daralır.Önemli olan senin Gögüs tabanı genişligindir.Sana göre dar veya geniş taban kullanılırsa bu garip bir Gögüs şekline yol acar çift meme gibi.Şu an sadece basıklıgından şikayetçiysen protezlerin biraz daha büyük olabilirdi.Ama yükseklik olarak farklı protez kullanılsaydı Dedigim gibi göğsünde şekli bozukluğu olurdu.Meme uçlarında asimetri olabilirdi hatta.Yöntemin neydi canım?

bende bunu araştırıyorum 2 haftadır mesela ben yayvan ve basık memelerden değil profili yüksek ve çok geniş olmayan sivri göğüslerden hoşlanıyorum
mentor markasının böyle bir şeması var burda anlatıyor herşeyi..

Günaydın kızlar,haftanın bana göre en güzel günü... Cumartesi günü hepimize mutluluk,şans getirsin inşallah...Ben yeni kalktım Kahvaltıdan sonra burada olalım,hepinizi bekliyorum bak ona göre

Bende tünaydın diyeyim o vakitt...

ameliyatıma okadar az kaldı ki nasıl heyecanlanıyorum

son 9..

Yavrum,sen ne kadar ateşli ve sexy bir hatunsun yahu..Yoksa Koç burcumusun sende Böyle ulu orta yazma bak bunları,olan vaarr olmayan vaarrr..Kötü gözlere gelmeyelim sonra

Bu arada bu linkede bir göz at istersen Dekolteli Yılbaşı Kostümü

Canim ben terazi burcuyum:) sexi kiyefetleri seviyorum tabi evde giymek:) ben su dekoltesi v gelen kapisonlu ve askili olani begendim sagda en sondaki. Aynilari senin ekledigin sitede varmis ne guzel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…