- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın ikinci dudak dolgum var kızlarrrr..Çok heyecanlıyımmm..... :118::119::124::111:
Çok güzel olmuş bu kalıcı olacak dimi cnm ben çok beğendim usta ellerde harika sonuçlarYaptırdı canım.Yüz estetiği bölümündeki dudak estetiği konusuna fotograf ta koydum.Ama burayada ekliyim madem )
Yaptırdı canım.Yüz estetiği bölümündeki dudak estetiği konusuna fotograf ta koydum.Ama burayada ekliyim madem )
Arzum geçmiş olsun canım güle güle gülümse öpücükler ver :) Sağlıkla kullan tatlım. Fıstık gibisin maşallah :111:
inş.canım istediğin dudak görünümüne kavuşursun çok güzel olacağına eminim ...
canım günaydınnn cok güzel görünüyor
vaaay cok beğendimmmm :) güle güle kullan canım
Çok güzel olmuş bu kalıcı olacak dimi cnm ben çok beğendim usta ellerde harika sonuçlar
Arzum geçmiş olsun canım güle güle gülümse öpücükler ver :) Sağlıkla kullan tatlım. Fıstık gibisin maşallah :111:
Teşekkür ederim kızlar Begenmenize sevindim.Açıkcası bende bu sefer sonuca Aşık oldum Dolgun dolgun kocaman öpücükler gönderiyorum sizecanım çok geçmiş olsun mükemmel görünüyorlar.
Teşekkür ederim kızlar Begenmenize sevindim.Açıkcası bende bu sefer sonuca Aşık oldum Dolgun dolgun kocaman öpücükler gönderiyorum size
Yaptırdı canım.Yüz estetiği bölümündeki dudak estetiği konusuna fotograf ta koydum.Ama burayada ekliyim madem )
şişler falan indimi ağrı sızı varmı hala
cok hos gorunuyor ınsan bıraz daha seksılık katıyor deılmı ama canım ne kadar kulanabıleceksın bı sure sonra eskı halıne donuyormu.
Tabiki Dudaklar daha bir dolgun ve şekilli olunca daha bir güzel oluyor Benim bu ikinci dolgum canım.İlkinde hyalüronik asit ile dolgu yapıldı.Tabi zamanla eridi gitti.Ama dolgusuz ilk hali gibi olmuyor.Yinede biraz daha dolgun oluyor.Şimdi kendi yağımla dolgu yapıldı.Doktorum bu yağın bir kısmını vücut atacak dedi ama bakıcaz artık Yinede eskisinden daha iyi görüneceginden eminim
yanı sonucta kendı yagınsa ıllakı kalır . eskısı gıbı olmaz sana dolgun gunler dılıyorum:))
İnşallah canım ) Teşekkür ederim güzel dileklerin için Darısı başına,eğer düşünüyorsan tabi
ben gogus buyutme amelıyatı olmayı planlıyorum canım en kocamanından sen onun ıcın dua etsen olur:)
ben gogus buyutme amelıyatı olmayı planlıyorum canım en kocamanından sen onun ıcın dua etsen olur:)