• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Hasta Yorumları

Jelesec cigim.benım boy 163 kılo 57.Ameliyata karar vermeden 60 şı görmüştüm tartıda. dietle fln 57ile girdim ameliyata.Benım karın bölgem tamamen deri sarkması İdi.İkiz çocuklarım var. Çatlaklarım aşırıdegildi.Göbek altı bölgemde derı sarkması be hafif buruşuk görüntü.
Mini karın germe diye düşünürken doktorum o sonuç senı memnun etmez.Deri musait tam karın germe çok daha iyi olur dedi.Öyle karar verdik.Kokrtugum kadar agrım acım acım olmadı.Düne kadarda dikişlerim çok iyiydi.İşte o orta bölge biraz mızmızlanıyo.

Yarın kontrole gidecegım.Deniz olayınıda ögrenırım.Hiç aklıma gelmedi.Göbek deligim nası olacak.Dümdüz karın vs hayalını kurmaktan düşünememişim inan.
Oysa önümüz yaz bikini mevsimi geliyor.izler için slikon bant.krem.deniz. notlarımı aldım.paylaşırız.

Alakana tekrar teşekkur ederim.

Aledax slm, doktora gittin mi??? herşey yolunda mı??? çok merak ettim seni...ltfn bilgilendir.

Saltamcım teşekkur ederim.Gittim Eser hn ma.herşey iyi.beklendiği gibi.Sorularımı sordum dikişime baktı gerekli kremleri yazdı.Haftaya tekrar kontrol var.Zaman lazım biraz daha bekleyecegız artık.Sende iyisin umarım.Kontrollerimizi denk getirebilirsek orrada görüşürüz.

Saltamcım teşekkur ederim.Gittim Eser hn ma.herşey iyi.beklendiği gibi.Sorularımı sordum dikişime baktı gerekli kremleri yazdı.Haftaya tekrar kontrol var.Zaman lazım biraz daha bekleyecegız artık.Sende iyisin umarım.Kontrollerimizi denk getirebilirsek orrada görüşürüz.

Aledax,seni bugün çok merak ettim bir bilsen...acıların geçti mi???? bu arada hep karından bahsediyorsun ama memişlerden nehaber ??? memişlerin hangi yöntemle olmuştu ??? memişlerinde bir sıkıntı var mı????

Benim bir sonraki kontrolüm Çarşamba 9 Mayıs ta..sonrakileri artık bilemem...İnşallah denk gelirse muhakkak görüşelim :)))))

benim için göbek deliğine iyi bak bende olacağım karın ama göbek deliği olayı beni zorluyor...bende mini düşünüyordum ama doktorum bazı arkadaşlara tam yaptı sonuç daha iyi oluyor diye...izin uzun mu ?baktığında göbek deliğine ve izlerine yaptırmasaydım dediğin oldumu? Yaptırıp pişmanlık yaşamak en büyük korkum..mememi yaptırdım çok memnunum izim çok minik meme başında...ama karın boydan boya birde göbek deliği of ya çok zor iş...birde benim kilomda var boyumuz aynı 73 kiloyum inşallah pişman olmam

Merhaba Jelesec.
Kontrole gittim .gerekli bilgileri edindim maddeler halınde paylaşalım.
1ay sonra denize girebilirmişim.İzleri korumak kaydıyla.Spora çok agır olmamak kaydıyla hemen başlayabilirmişim.İzler için krem yazdı.O t bölgemdeki hafifi akıntı için ayrıca krem verdi.Sorun yok olası bi durum kısa zamanda kapanır dedi.iyileşme sürecini normal buldu.Herşey beklenen gibi.Mide bölgemde şişkinlik ve sertlik var biraz onun içinde vazelinle masaj verdi.

Gelelim göbek deligi ve pişmanlık olayına.Açıkcası ilk günlerde zaman zaman ne geregi vardı.Kendini kestirdin biçtirdin diye içiin için söylenirken yakaladım kendimi:1:İlk banyomu yapıp kendimi havva modunda görünce susturdum o iç sesi.Hele sabah aç karna tartılma bahanesiyle bir daha bakınca tamamdır dedim.Ki hala şiş.yara.bere:1:
Şaka bi yana A şeklinde göbek deliginden O harfıne terfı ettım.zaten en çokta orası canımı sıkardı.İkiz gebelık malum .10 yıl bekledım erteledım.Pilatesten tutta tüm yöntemleri denedim.Sonuç 10 gün öce ameliyat.Agrısı acısı bi yana göbek dedligimide karnımıda begenıyorum.4 parmak enındekı buruşukluk gidince kendine geldi.Şimdide ödemler inmiş izler silinmiş halını imajıne ederek motıvasyonumu artıtıyorum.H a birde denizden çıkarken bikini kontrol et.aman yukarı çek.resım çektirirken eller göbüşde kamuflaj.gib durumlardan kurtulmakda harıka olsa gerek.Kendime 1 ay süre verdim.önyargısız sabırla sonuçu beklemek ve olana şükredip razı olmak.

İşte böyle bizim cepheden haberler şimdilik böyle.
Biraz espirili yazdımki o izledigimiz videolar vs hafızalarımızdan silinsinler. Görüşürüz:28:

Aledax,seni bugün çok merak ettim bir bilsen...acıların geçti mi???? bu arada hep karından bahsediyorsun ama memişlerden nehaber ??? memişlerin hangi yöntemle olmuştu ??? memişlerinde bir sıkıntı var mı????

Canım benım çok sagolasın.Ben memişleri unuttum bile.Onları iyileşti sayıyorum.Meme başından oldum bende.Bugun doyasıya yıkandım.Kabuklar falan dökuldu şekli şemalı iyice hoş geldi gözüme.His kaybım yok çok şükür.Ama senınkı daha görkemli:1:Hatta EsER HNMA dedim saltanatı kıskandım 300 cc koymuşsun fln.Tabiki şaka.

Saglıkla saglıcakla mutlulukla kullan.

Hep karnımda bahsediyorum orası daha zorlayıcı.İyileşmesi bakımı vs.Ama onlarda geçiyor.O nedenle yani şekercim.

Canım benım çok sagolasın.Ben memişleri unuttum bile.Onları iyileşti sayıyorum.Meme başından oldum bende.Bugun doyasıya yıkandım.Kabuklar falan dökuldu şekli şemalı iyice hoş geldi gözüme.His kaybım yok çok şükür.Ama senınkı daha görkemli:1:Hatta EsER HNMA dedim saltanatı kıskandım 300 cc koymuşsun fln.Tabiki şaka.

Saglıkla saglıcakla mutlulukla kullan.

Hep karnımda bahsediyorum orası daha zorlayıcı.İyileşmesi bakımı vs.Ama onlarda geçiyor.O nedenle yani şekercim.

Aledax adına çok ama çok sevindim.....kıskanma canım,nedense çok büyük ve abartılı durmuyor bu arada :)))...52 kg olmama rağmen omuzlarım geniş, ondan 300 cc koymuş olsa gerek....
ben çalışsan biri olduğumdan çarşamba akşam giderim diye düşünüyorum...ama gene de haberleşelim. cebimi özele yazarım..:))) öpüyorum

Sevgili Jelesec, karın germe ameliyatında korkun varsa,bence yaptırmış olan arkadaşlarla görüş. Aledaxcım olmuş ama memnun mu değil mi yada aynı ameliyatı başka doktorda olanlarla da yazış..
Dediğim gibi ben ameliyata 1 gün kala vazgeçmiştim, sırf korktuğum için..bilemiyorum ama acayip korku girdi ve vazgeçtim nerdeyse. Ama o an doktorun asistanı aradı ve onunla sohbet ettik. Ertesi gün de gittim zaten...:))))...İnşallah hayırlısı...dua edecem adına...düşün taşın,ona göre karar ver..doğum sonrası şekil bozukluğu çok kötü morali bozuyor kadının...bende 2 normal doğum yapmış,31 yaşında bir kadınım ama karnımda bir sıkıntım yok,her gebelik sonrası 2 ay korse kullanmıştım.belki ondandır...tek sorunum minnarcık,havası çıkmış, bomboş memişlerimdi...bugün ameliyattan çıkalı 2 gün oldu.bu gece inanılmaz iyi uyudum,uykumu aldım,bugün düne göre daha da iyiyim.ağrım yok ama memişlerim daha sert...umarım herşey istediğimiz gibi olur..kadın olmak çok zor :)))))

öpüyorum seni..kararını mutlaka yaz.
slm lar

Damdan düşenin halini damdan düşer anlar( bu cümleyi aladax arkadaşımdan aşırdım) çok güzel dayanışma var biz kadınlar arasında. Canım ben 6 ay önce meme küçültme ve lazer lipo oldum...sonuçlarımdan çok memnunum,forumdan bazı arkadaşlar toplandık benim memelerden sonra aynı doktora ameliyat oldular çok şükür onlarda sonuçlarından memnun. Ben daha yeni toplantıda karın ameliyatı olan arkadaşlarımı da gördüm incecik saç teli gibiydi izler...ama ben yine korkuyorum ya bende bir aksilik olursa diye:50: pişman olmak en büyük korkum...

Arkadaşım, seninde iyileşme sürecin sıkıntısız geçsin inşallah. Benden aledaxsa ve sana :nazar::nazar: aman Allah korusun

Merhaba Jelesec.
Kontrole gittim .gerekli bilgileri edindim maddeler halınde paylaşalım.
1ay sonra denize girebilirmişim.İzleri korumak kaydıyla.Spora çok agır olmamak kaydıyla hemen başlayabilirmişim.İzler için krem yazdı.O t bölgemdeki hafifi akıntı için ayrıca krem verdi.Sorun yok olası bi durum kısa zamanda kapanır dedi.iyileşme sürecini normal buldu.Herşey beklenen gibi.Mide bölgemde şişkinlik ve sertlik var biraz onun içinde vazelinle masaj verdi.

Gelelim göbek deligi ve pişmanlık olayına.Açıkcası ilk günlerde zaman zaman ne geregi vardı.Kendini kestirdin biçtirdin diye içiin için söylenirken yakaladım kendimi:1:İlk banyomu yapıp kendimi havva modunda görünce susturdum o iç sesi.Hele sabah aç karna tartılma bahanesiyle bir daha bakınca tamamdır dedim.Ki hala şiş.yara.bere:1:
Şaka bi yana A şeklinde göbek deliginden O harfıne terfı ettım.zaten en çokta orası canımı sıkardı.İkiz gebelık malum .10 yıl bekledım erteledım.Pilatesten tutta tüm yöntemleri denedim.Sonuç 10 gün öce ameliyat.Agrısı acısı bi yana göbek dedligimide karnımıda begenıyorum.4 parmak enındekı buruşukluk gidince kendine geldi.Şimdide ödemler inmiş izler silinmiş halını imajıne ederek motıvasyonumu artıtıyorum.H a birde denizden çıkarken bikini kontrol et.aman yukarı çek.resım çektirirken eller göbüşde kamuflaj.gib durumlardan kurtulmakda harıka olsa gerek.Kendime 1 ay süre verdim.önyargısız sabırla sonuçu beklemek ve olana şükredip razı olmak.

İşte böyle bizim cepheden haberler şimdilik böyle.
Biraz espirili yazdımki o izledigimiz videolar vs hafızalarımızdan silinsinler. Görüşürüz:28:

Ne güzel haberler arkadaşım...tartıda hemen farketmiş:nazar: kimi arkadaşlar 3 ay beklemişler(kişiden kişiye değişen durum olabiliyor) bak bende hep bunu söylemekten korkuyorum kendimi niye ortadan kestirdim demek, beni düşündürüyor meme ameliyatım dan sonra bunu hiç demedim..ama karın olayı of zor ya ..

Hepimiz sonuçlardan mutlu olalım tek temennim bu şu aralar.Sende dikkat et karnını çok zorlama meme karından kolay...sevgiler ve teşekkürler

damdan düşenin halini damdan düşer anlar( bu cümleyi aladax arkadaşımdan aşırdım) çok güzel dayanışma var biz kadınlar arasında. Canım ben 6 ay önce meme küçültme ve lazer lipo oldum...sonuçlarımdan çok memnunum,forumdan bazı arkadaşlar toplandık benim memelerden sonra aynı doktora ameliyat oldular çok şükür onlarda sonuçlarından memnun. Ben daha yeni toplantıda karın ameliyatı olan arkadaşlarımı da gördüm incecik saç teli gibiydi izler...ama ben yine korkuyorum ya bende bir aksilik olursa diye:50: Pişman olmak en büyük korkum...

Arkadaşım, seninde iyileşme sürecin sıkıntısız geçsin inşallah. Benden aledaxsa ve sana :nazar::nazar: Aman allah korusun

teşekkürler :))))))......

Saltamcıgımm..Albüm bekliyoruz albüm... :34::46:

Memişlerim biraz sıkıntılıydı ameliyat öncesi:
1.sağ meme büyük, sol küçük
2. sağ mememde 2 tane meme ucu
3. 2 doğum sonrası sarkık bomboş memişler :((((((

şuan bu 3 sorun da yok...meme ucumdan ameliyat olduğum için fazla uç alındı. sol tarafa 300 cc, sağ tarafa 275 cc konuldu...İnanın şuan bile çok seviyorum memişlerimi....ödemler olsun olmasın, şiş olsun olmasın, ağrı olsun olmasın ama mutluyum...İnşallah hepimiz hep mutlu oluruz kızlar...bi bayan için göğüs çok önemli...iyi ki de yaptırmışım....

Back
X