• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Estetiği Hasta Yorumları

Aledax...nerdeyse ameliyattan vazgeçmek üzereyim.....sende bir sorun var mı?????

Canımcım bunlar her zaman her yerde olur.Nerde ne okudun bilmiyorum ama olumsuz tek tük sonuç her doktorun başına geliyor mutlaka.

Teknigi tarzı açıkcası ben memnunum.Benım eşimde aile hekimi.Dikişlerini kesisini öve öve bitiremiyo.Bende meme başı sorunlu çok insan gördüm.En çok korktugum şeydi orantısız meme başı ve his kaybı.Allaha şükür ikiside olmadı.Şimdiiden hislerim yerınde.Dolgunluk orantı çok iyi.Bende sag sol orantısızdı.azda olsa fark vardı şimdi o bile yok.Çatal kısmını öyle güzel ayarlamışki.

Sakin ol.Güzel düşün. Karar senin.Ben en samimi duygularımı paylaşıyorum.Bende birde karın germe var.Az önce eşime dedimki sadece meme protez olsaydım şimdi sahilde cafelerde gezerdık.Avm lerde dolaşırdık .dedim gülüştük.

Kalbini sesini dinle o sana ihtiyacın olan cevabı verecektir.

Merhaba Jelesec.Haklı olabilirisin.Her hekimin başarısı zaman zaman degişebilir.Çok şükürki ben şimdilik memnun kalanlardanım.Henuz çok yeni ameliyatım.kesin memnuniyet için zaman lazım.Buradan araştırdıgım kadarıyla olumsuz bir sonuç görmedim.Elbette siz sitede epey eskisiniz ve çok daha hakimsiniz bu konulara.

Ayrıca okuduklarım kadarıyla şahsınızı özelllıkle tebrık ve takdir etmek istiyorum.Diger arkadaşlarla dayanışmanız yardımlarınız gerçekten muhteşem.Yurtdışından gelen arkadaşlara yardımlarınız ilginiz takdire şayan bir davranış.İnsanlar akrabalarını ziyaret etmekten imtina ederken sizin bu yaptıgınız benı çok etkiledi.
K.K.için geç kalmışım hissi uyandırdı.Sorumuza cvp arayıp çıkmaktan ibaret degilmiş sitemiz bunu bir kez daha pekiştirerek anlamış oldum sayende:1:

iyi yüreginizi emeginizi tekrar kutlarım.Sevgiyle Kalın.

Merhaba:))) Çok sevindim memnun olmanıza:nazar: ben herkesin sonuçlarından mutlu olmasını tüm kalbimle istiyorum.Bu zor bir süreç, bende daha önce olumsuz bir ameliyat geçirdim ...kaldı ki bu doktorun adı sıklıkla geçmekte ve hastaları sonuçlarından memnun. Her doktorun vardır mutlaka istemeden de olsa mutsuz sonuçları...Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun.

Ben doktoru tanımam... sadece benim bildiğim 2 hastası sonuçlarından mutsuz(en kısa zamanda yüzleri güler umarım) bizler sık sık toplanır kahvaltı keyfi yaparız...aramızda inanılmaz güzel arkadaşlıklar kuruldu...hepsiyle telde zaten sohbetler yapıyoruz. Ben de dahil bir çoğumuz bu ameliyatları anneden babadan komşudan gizli yaptığımız için... bizi bizden başka kimsenin anlamayacağını düşünüyorum.Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için...ben dahil bir çok arkadaşım yeni ameliyat olan arkadaşlarımızı ziyaret ettik bundan da çok keyif aldık.

Sevgiler

kızlar kafam iyice karıştı şimdi......yarın ameliyat ama okuduklarıma inanamıyorum....

Merhaba saltam:)))))

inan en zoru bu süreç, doktoruna karar verdikten sonra gerisi çorap söküğü gibi gelir...eğer kafan rahat değil ve acabaların varsa...doktorunun ameliyat yaptığı birini en azından bire bir gör...Aledax arkadaşımızla görüş ,bak bakalım nasıl sonucu...bizler toplantılar yaparız ve ameliyat olan olmayan birbirimize fikirler veririz,ameliyat olanlar açar gösterir inan çok faydası oluyor.Şans seninle olsun hakkında hayırlısı

Merhaba:))) Çok sevindim memnun olmanıza:nazar: ben herkesin sonuçlarından mutlu olmasını tüm kalbimle istiyorum.Bu zor bir süreç, bende daha önce olumsuz bir ameliyat geçirdim ...kaldı ki bu doktorun adı sıklıkla geçmekte ve hastaları sonuçlarından memnun. Her doktorun vardır mutlaka istemeden de olsa mutsuz sonuçları...Allah bu yolda herkesin yardımcısı olsun.

Ben doktoru tanımam... sadece benim bildiğim 2 hastası sonuçlarından mutsuz(en kısa zamanda yüzleri güler umarım) bizler sık sık toplanır kahvaltı keyfi yaparız...aramızda inanılmaz güzel arkadaşlıklar kuruldu...hepsiyle telde zaten sohbetler yapıyoruz. Ben de dahil bir çoğumuz bu ameliyatları anneden babadan komşudan gizli yaptığımız için... bizi bizden başka kimsenin anlamayacağını düşünüyorum.Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için...ben dahil bir çok arkadaşım yeni ameliyat olan arkadaşlarımızı ziyaret ettik bundan da çok keyif aldık.

Sevgiler

Hiç bişey için geç degildir! densede az biraz geç kalmışız.

Harikasınız.Dayanışma _paylaşım ne kadar güzel bişey.Damdan düşeni damsan düşen anlarya.Aynen öyle bizim durumumuz.Herkesten gizli.İmkanım olsa eşimdende gizli oldu bittiye getirirdim.Aksilikya gizledikçe herkesin arayıp sorası tutar.Hastanedeyken aramayan kalmadı.Narkoz sersemi başım agrıyo karnım agrıyo vs.idare etmeye çalışmak:1:
Kahvaltı toplantıları görüşmeler eminim çok keyifli geçiyordur.Kadın.Dişi.Anne.Yardalış olarak kollayıp koruyan.Sarmalayan.Burda da aynen öyle hissettirıyorsunuz.Tebrikler.
.K.K. iyi yürekli kadınları.İyiki varsınız.

Burda rütbe konuşuyor:ssz:Papatya lıktan terfi edersek katılmak isteriz aranıza.

Sevgiyle Kalın.

ameliyatın çok başarılı geçmiştir umarım...sıkıntısız bir iyileşme süreci dilerim.Kendini iyi hissettiğinde yazarsın

Saltamcım ne yaptın nerelerdesın.İyi haberlerini bekliyorum.

sevgili Aledax...

evet kafam karışıktı.doktorla ilgili değil, genel olarak vaçgeçmek üzereydim....
ama dün 12.00 da ameliyatım yapıldı.şuan bi sıkıntım yok, eve geldim.herşeyi kendim yapabiliyorum ama biraz sızlama var..inanılmaz uykum var..dünden beri ha bire uyudum...
göğüslerim asimetrik olduğundan (emzirme sonucu), bir tarafa 275 cc diğer tarafa 300 cc yuvarlak,meme ucundan,kas üstü yapılmış.şuan gayet orantılı ama füze gibiler..
yataktan kendim kalkabiliyorum, anestezi sonucu sanırım halsizlik var..ve vucüdüm biraz şiş...

Aledaxcım tşklr merak ettiğin için....öpüyorum...muhakkak hep görüşelim.

sevgiler

ameliyatın çok başarılı geçmiştir umarım...sıkıntısız bir iyileşme süreci dilerim.Kendini iyi hissettiğinde yazarsın

Sevgili Jelesec,
ameliyatım dün yapıldı 12.00 civarı...şuana kadar bir sıkıntım yok.kendim kalkıyorum, giyiniyorum.hafif başım dönüyor,sanırım anesteziden kaynaklanıyor...
kollarımı çok rahat haraket ettirebiliyorum, göğüsümde hafif sızlama var...
ameliyat iyi geçti ama sonrası benim için daha da önemli...inşallah istediğim gibi olur. çok fazla ödemim de yok, sarmadan spor sütyeni giydirmiş.
Aledax a yazdığım gibi, sol 300 cc,sağ 275 cc,yuvarlak,mentor kas üstü takıldı.
inşallah herşey istediğim gibi gider.

merak ettiğin için tşklr

sevgiler

Sevgili Jelesec,
ameliyatım dün yapıldı 12.00 civarı...şuana kadar bir sıkıntım yok.kendim kalkıyorum, giyiniyorum.hafif başım dönüyor,sanırım anesteziden kaynaklanıyor...
ameliyat iyi geçti ama sonrası benim için daha da önemli...inşallah istediğim gibi olur. çok fazla ödemim de yok, sarmadan spor sütyeni giydirmiş.

merak ettiğin için tşklr

sevgiler

geçmiş olsun sağlıcakla kullan yeni göğüslerini :nazar:
kas üstü olduğundan ağrın az olacaktır ve bize göre daha rahat atlatacaksın biraz sabır sonra bütün yaz göğüsleri gere gere dolanacaksın sağlıcakla kal :34:

sevgili Aledax...

evet kafam karışıktı.doktorla ilgili değil, genel olarak vaçgeçmek üzereydim....
ama dün 12.00 da ameliyatım yapıldı.şuan bi sıkıntım yok, eve geldim.herşeyi kendim yapabiliyorum ama biraz sızlama var..inanılmaz uykum var..dünden beri ha bire uyudum...
göğüslerim asimetrik olduğundan (emzirme sonucu), bir tarafa 275 cc diğer tarafa 300 cc yuvarlak,meme ucundan,kas üstü yapılmış.şuan gayet orantılı ama füze gibiler..
yataktan kendim kalkabiliyorum, anestezi sonucu sanırım halsizlik var..ve vucüdüm biraz şiş...

Aledaxcım tşklr merak ettiğin için....öpüyorum...muhakkak hep görüşelim.

sevgiler

Hoşgeldin.Çok çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorum.o asimetiriyi simetriye Çevirmiştir nasılsa.Uykunun olması sersemlik normal.Yarına bişeyın kalmaz.Şişlikler inmeye başlayınca şekil şemal meydana çıkınca bak nasıl sevecen füzeleri.öyle yukarı yukarı bakıyorlardır:nazar:

Derin nefes al .uzan.dinlen.Tadını çıkar.Herşey istedigin gibi olacaktır eminim.

iyi haberlerini beklerim her daim.

Benım memişlerde hiç
bi sorun yok şükür.Biraz karnımda iltihaplanma arttı.azda olsa acım var.İlaç dozum degişti vs.Sabah drhn aradı.Gidişatı sordu.Gerekırse akşama görüşecegiz.

Sevgili Jelesec,

merak ettiğin için tşklr

sevgiler

Haberlerini aldım mutlu oldum sağlık la atlattın:nazar: bundan sonrası daha önemli aman hemen işe güce saldırma dinlen.İnşallah sonuçun dan, çok mutlu olursun.

sen karın germede mi oldun ? Kaç haftalık sın ödem çokmu? Denize rahat ne zaman girilebilinir biliyor musun...çok sordum son ağrın çok oldu mu? sevgiyle kal...

sen karın germede mi oldun ? Kaç haftalık sın ödem çokmu? Denize rahat ne zaman girilebilinir biliyor musun...çok sordum son ağrın çok oldu mu? sevgiyle kal...

Sevgili jelesec.Evet karın germede oldum.Bugun 8.günüm.İyi gidiyordu herşey dünden beri. ortada minik bi t bölgesi var karın dikişinin orada hafif bi akıntı ve yanma var.Kızarıklık da artınca acımaya başladı.Korsede baskı yapıyor.Doktorla görüştük en geç iyileşen yer ve tüm dikişin toplandıgı yer dedi.Olabilirmiş.Antibiyotık dozajı arttı falan .Ama rahat degilim.Yanıyor hala.Henuz araba kullanamıyorum o nedenle bugunkı randevuya yetişemedim.
Artık yarın sabah gidip bi gösterecegım.

Öden olayım çok fazla degil.Degişik otlardan çay yapıyorum epeyde faydasını gördüm.

İlgine teşekkurler.

Ameliyattan sonra çok fazla agrım olmadı.Deniz olayınıda hiç sormadım yarın sorarım artık

Sevgili jelesec.Evet karın germede oldum.Bugun 8.günüm.İyi gidiyordu herşey dünden beri. ortada minik bi t bölgesi var karın dikişinin orada hafif bi akıntı ve yanma var.Kızarıklık da artınca acımaya başladı.Korsede baskı yapıyor.Doktorla görüştük en geç iyileşen yer ve tüm dikişin toplandıgı yer dedi.Olabilirmiş.Antibiyotık dozajı arttı falan .Ama rahat degilim.Yanıyor hala.Henuz araba kullanamıyorum o nedenle bugunkı randevuya yetişemedim.

Öden olayım çok fazla degil.Degişik otlardan çay yapıyorum epeyde faydasını gördüm.

İlgine teşekkurler.

Ameliyattan sonra çok fazla agrım olmadı.Deniz olayınıda hiç sormadım yarın sorarım artık

Aledaxcım çok ama çok geçmiş olsun...inşallah geçer...öpüyorum

sevgili jelesec.evet karın germede oldum.bugun 8.günüm.iyi gidiyordu herşey dünden beri. Ortada minik bi t bölgesi var karın dikişinin orada hafif bi akıntı ve yanma var.kızarıklık da artınca acımaya başladı.korsede baskı yapıyor.doktorla görüştük en geç iyileşen yer ve tüm dikişin toplandıgı yer dedi.olabilirmiş.antibiyotık dozajı arttı falan .ama rahat degilim.yanıyor hala.henuz araba kullanamıyorum o nedenle bugunkı randevuya yetişemedim.

öden olayım çok fazla degil.degişik otlardan çay yapıyorum epeyde faydasını gördüm.

Ilgine teşekkurler.

Ameliyattan sonra çok fazla agrım olmadı.deniz olayınıda hiç sormadım yarın sorarım artık

8 gün çok yeni daha aman dikkat et...evet ben çok paylaşım okudum orta yer en geç iyileşen yer, açılma akıntı olayına dikkat et.deniz olayını benim içinde sorarsan da sevinirim.kaç ay sonra gidilebilir rahat yüzülebilir. Birde senin kilon boyun neydi ameliyat öncesi göbek nasıldı? Sarkıklık varmıydı? Sağol arkadaşım cevap yazdığın için

8 gün çok yeni daha aman dikkat et...evet ben çok paylaşım okudum orta yer en geç iyileşen yer, açılma akıntı olayına dikkat et.deniz olayını benim içinde sorarsan da sevinirim.kaç ay sonra gidilebilir rahat yüzülebilir. Birde senin kilon boyun neydi ameliyat öncesi göbek nasıldı? Sarkıklık varmıydı? Sağol arkadaşım cevap yazdığın için

Jelesec cigim.benım boy 163 kılo 57.Ameliyata karar vermeden 60 şı görmüştüm tartıda. dietle fln 57ile girdim ameliyata.Benım karın bölgem tamamen deri sarkması İdi.İkiz çocuklarım var. Çatlaklarım aşırıdegildi.Göbek altı bölgemde derı sarkması be hafif buruşuk görüntü.
Mini karın germe diye düşünürken doktorum o sonuç senı memnun etmez.Deri musait tam karın germe çok daha iyi olur dedi.Öyle karar verdik.Kokrtugum kadar agrım acım acım olmadı.Düne kadarda dikişlerim çok iyiydi.İşte o orta bölge biraz mızmızlanıyo.

Yarın kontrole gidecegım.Deniz olayınıda ögrenırım.Hiç aklıma gelmedi.Göbek deligim nası olacak.Dümdüz karın vs hayalını kurmaktan düşünememişim inan.
Oysa önümüz yaz bikini mevsimi geliyor.izler için slikon bant.krem.deniz. notlarımı aldım.paylaşırız.

Alakana tekrar teşekkur ederim.

benim için göbek deliğine iyi bak bende olacağım karın ama göbek deliği olayı beni zorluyor...bende mini düşünüyordum ama doktorum bazı arkadaşlara tam yaptı sonuç daha iyi oluyor diye...izin uzun mu ?baktığında göbek deliğine ve izlerine yaptırmasaydım dediğin oldumu? Yaptırıp pişmanlık yaşamak en büyük korkum..mememi yaptırdım çok memnunum izim çok minik meme başında...ama karın boydan boya birde göbek deliği of ya çok zor iş...birde benim kilomda var boyumuz aynı 73 kiloyum inşallah pişman olmam

benim için göbek deliğine iyi bak bende olacağım karın ama göbek deliği olayı beni zorluyor...bende mini düşünüyordum ama doktorum bazı arkadaşlara tam yaptı sonuç daha iyi oluyor diye...izin uzun mu ?baktığında göbek deliğine ve izlerine yaptırmasaydım dediğin oldumu? Yaptırıp pişmanlık yaşamak en büyük korkum..mememi yaptırdım çok memnunum izim çok minik meme başında...ama karın boydan boya birde göbek deliği of ya çok zor iş...birde benim kilomda var boyumuz aynı 73 kiloyum inşallah pişman olmam

Sevgili Jelesec, karın germe ameliyatında korkun varsa,bence yaptırmış olan arkadaşlarla görüş. Aledaxcım olmuş ama memnun mu değil mi yada aynı ameliyatı başka doktorda olanlarla da yazış..
Dediğim gibi ben ameliyata 1 gün kala vazgeçmiştim, sırf korktuğum için..bilemiyorum ama acayip korku girdi ve vazgeçtim nerdeyse. Ama o an doktorun asistanı aradı ve onunla sohbet ettik. Ertesi gün de gittim zaten...:))))...İnşallah hayırlısı...dua edecem adına...düşün taşın,ona göre karar ver..doğum sonrası şekil bozukluğu çok kötü morali bozuyor kadının...bende 2 normal doğum yapmış,31 yaşında bir kadınım ama karnımda bir sıkıntım yok,her gebelik sonrası 2 ay korse kullanmıştım.belki ondandır...tek sorunum minnarcık,havası çıkmış, bomboş memişlerimdi...bugün ameliyattan çıkalı 2 gün oldu.bu gece inanılmaz iyi uyudum,uykumu aldım,bugün düne göre daha da iyiyim.ağrım yok ama memişlerim daha sert...umarım herşey istediğimiz gibi olur..kadın olmak çok zor :)))))

öpüyorum seni..kararını mutlaka yaz.
slm lar

Back
X