Meme Estetiği Hasta Yorumları

Jelesec Jelesec...İyiki varsınız gerçekten.Teşekkur ederım canımcım.Resımde epey heybetlı çıkmışım.56 kıloya indim.1 kılo kaldı ve ödem onlarda gitsin bende memnun kalacagım.

canım bende baktım resimlerine masallah nazar degmesin.yorumlarımı da yaptım.güle güle kullan cicilerini canım.

Jelesec Jelesec...İyiki varsınız gerçekten.Teşekkur ederım canımcım.Resımde epey heybetlı çıkmışım.56 kıloya indim.1 kılo kaldı ve ödem onlarda gitsin bende memnun kalacagım.

Canım ya hep beraberken güzel buralar:KK19: hele birde iyi niyetli olanlar birbirini bulduğunda dahada keyifli oluyor buralar:KK8: 56 kilo,mu? wallahi arkadaşım sende sanatçılar gibi ekranda kilolu çıkmışsın...ben bu görüntünü bile çok beğendim:nazar: dahada ince isen yıktın sahilleri bu yaz:KK8::21:

Canım ya hep beraberken güzel buralar:KK19: hele birde iyi niyetli olanlar birbirini bulduğunda dahada keyifli oluyor buralar:KK8: 56 kilo,mu? wallahi arkadaşım sende sanatçılar gibi ekranda kilolu çıkmışsın...ben bu görüntünü bile çok beğendim:nazar: dahada ince isen yıktın sahilleri bu yaz:KK8::21:

Bu yaza yetişecegım diye evı barkı unuttuk:)Diyet spor estetık derken dagıldık.Ben az bıraz ev işlerine falanda bakayım.Malum degişim komple olsun bari.Neyse halı yıkamacı bulmam lazım:KK1:

Kendimle geyıkde yapmasam bu bekleme süreci geçmiyor sankı.Saglık olsun hepsi oluyor canım.

Hepimize evvela bol saglıklı huzurlu günler dilerim.Sevgilerimle.

Saltamcım nasılsın görüşmeyeli.

Ben iyiyim.Önumuzdekı hafta kontrole gidecegım.Ufak tefek dikiş ipi karnımdakı küçük yara derken günler geçiyor.Genel anlamda bir sıkıntım yok.Ayrıca zaman alıyor şeklın şemalın ortaya çıkması.

Önyargıyla acele negatıf tutum sergılemek istemem açıkcası.Herkesın fikri ve begenısıde farklı.Yoruma açık konu biraz.

Senın memişler harıka oldu.Benımkıler biraz daha küçük.Dogal olsun diri olsun dedik gözlerimde alıştı açıkcası.Karnımda ancak ortaya çıkacak.1 ayım yenı doldu.Kısaca şimdilik bir memnunıyetsızlıgım yok.İlerdede inşalla olmaz.

Burda kocaman süper memeleri görünce arada hayıflanıyorum falan ama :KK1:Şaka tabı.herkes mutlu olsun.

Saltamcım nasılsın görüşmeyeli.

Ben iyiyim.Önumuzdekı hafta kontrole gidecegım.Ufak tefek dikiş ipi karnımdakı küçük yara derken günler geçiyor.Genel anlamda bir sıkıntım yok.Ayrıca zaman alıyor şeklın şemalın ortaya çıkması.

Önyargıyla acele negatıf tutum sergılemek istemem açıkcası.Herkesın fikri ve begenısıde farklı.Yoruma açık konu biraz.

Senın memişler harıka oldu.Benımkıler biraz daha küçük.Dogal olsun diri olsun dedik gözlerimde alıştı açıkcası.Karnımda ancak ortaya çıkacak.1 ayım yenı doldu.Kısaca şimdilik bir memnunıyetsızlıgım yok.İlerdede inşalla olmaz.

Burda kocaman süper memeleri görünce arada hayıflanıyorum falan ama :KK1:Şaka tabı.herkes mutlu olsun.

Aledaxcığım...selamlar...
ilk önce 1 AYLIK dönemini içten kutlarım :)))...İnşallah nice sağlıklı ve mutlu aylara :))))....
umarım yazdığın dikiş sorunu çok önemli değildir, her yaranın belli iyileşme zamanı olur, belki de o bölgede olan dokun çok kalın, ondan daha fazla zaman alıyor..benim de memişimdeki dikiş tam kapanmadı ama eminim zamanla kapanır.şuan inan çok mutluyum, hatta nankörlük bile yapıp, ''keşke daha büyük olsaydı'' diyorum :)))))..aslında göründüğü gibi kocaman değiller, çok doğal bir görüntüsü var ama işte insanoğlu doymak bilmez :))))))...keşke 350 cc olsaydı dedim açıkçası :))))..belki de zayıf olduğum için kocamnmış gibi duruyorlar, yoksa aynadan bakınca çok da büyük değiller....
benim de bir sonraki kontrolüm 10 Haziran gibi olacak..o zaman Eser Hn eski resimleri verecek, görürsün eski halini...
çok şükür herşey yolunda...
öpüyorum, özele gönderdiğin cevabın için teşekkürler :))))

hepinize merhaba.. aylardır tüm yazılanları okumama rağmen msj atma cesaretini ilk kez gösteriyorum :)
bende istiyorum meme büyütme, eser hanımda olmak istiyorum ameliyatımı da. ama aklıma takılan bazı şeyler var, lütfeen yardımcı olun lütfeen :)
ben henüz evli deilim, nişanlıyım.24 yaşındayım. evlenmeden ameliyat olmak istiyorum, ama ilerde bi probleme sebep olurmu bilemiyorum.sorularıma başlıyorum:)
1. emzirirken sorun oluşturumu?
2. emzirdikten sonra sarkma söz konusu olurmu? ameliyat tekrarı gerekir mi?
3. göğüs aram yaklaşık 3 parmak genişliğinde, 75 takıyorum, 75ten taşıyor ama 80i de doldurmuyor.koltuk altlarım dolu gibi. yani operasyon sonucu göğüslerim birbirine yaklaşsın istiyorum ama bu sefer de göğüs uçlarım dışarı mı bakar? beni en çok düşündüren de bu..
4. umarım bu sorum ayıpkaçmaz :) evlilikte göğüs gerçekten çok önemlimidir? sizce onca acıyı çektiğime değecek mi?
sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim...

hepinize merhaba.. aylardır tüm yazılanları okumama rağmen msj atma cesaretini ilk kez gösteriyorum :)
bende istiyorum meme büyütme, eser hanımda olmak istiyorum ameliyatımı da. ama aklıma takılan bazı şeyler var, lütfeen yardımcı olun lütfeen :)
ben henüz evli deilim, nişanlıyım.24 yaşındayım. evlenmeden ameliyat olmak istiyorum, ama ilerde bi probleme sebep olurmu bilemiyorum.sorularıma başlıyorum:)
1. emzirirken sorun oluşturumu?
2. emzirdikten sonra sarkma söz konusu olurmu? ameliyat tekrarı gerekir mi?
3. göğüs aram yaklaşık 3 parmak genişliğinde, 75 takıyorum, 75ten taşıyor ama 80i de doldurmuyor.koltuk altlarım dolu gibi. yani operasyon sonucu göğüslerim birbirine yaklaşsın istiyorum ama bu sefer de göğüs uçlarım dışarı mı bakar? beni en çok düşündüren de bu..
4. umarım bu sorum ayıpkaçmaz :) evlilikte göğüs gerçekten çok önemlimidir? sizce onca acıyı çektiğime değecek mi?
sorularımı yanıtlarsanız çok sevinirim, şimdiden teşekkür ederim...

slm lar...
cevaplarım :
1. emzirmedim silikonla ama sorun oluşmaz. yani emzirebilirsin
2. --- bilemem...mantığa göre sarkma olacaktır...silikon+ süt = sarkma....sadece düşüncem
3. ---- bilemem...benim göğüslerim 70 B yi kapsamıyordu bile...şuan 80 C takıyorum
4. evlilikte göğüs bana göre çok önemlidir...benim için önemlidir.

sanırım senin göğüslerin çok ta küçük değil. bana kalırsa çocuk sahibi olup emzirme işi bittikten sonra yaptır...küçük değil anladığım kadarıyla

emzirmede bir problem olmuyo benim yakın bi tanıdığım silikon ameliyatından 7 ay sonra hamile kaldı şuanda da bebeğini emziriyo bir problemi yok.
onun dışında sarkma konusuna gelirsek onun doktoru kas altı olduğu için sarkmanın söz konusu olmadığını söylemiş bilemiyorum tabi şuan gözlemlemedeyim emzirme dönemi bittiğinde sarkıp sarkmadığını sorarım :KK9:

çok teşekkür ederim.. galiba haklısınız, en iyisi doğumdan sonra yaptırmak, deforme lmuş göğüsler toparlanmış olur böylelikle :KK1:

kızlar selam, konuyu nereye açayım bilemedim ama sizlerede akıl danışmak istedim.annem 70 yaşında bir hayli kilosu var.yaş ve kiloya göre de göğüsleri oldukça büyük.

yıllardır sütyen de takmaz.tabi göğüsler hem ağır hem de sarkık olduğu için,onu rahatsız ediyor.bu konuda haklı da...tutturmuş ameliyat olacağım diye.parası da yok. sgk anlaşmalı

hastanelerde yapıyorlarmış diyo.(kimden duymuşsa artık)ah layıp,vah layıp duygu sömürüsü yapıyor bana.

benim ona para bulup yaptırabileceğimi düşünüyor aslında.(bilmiyor ki kızı para bulsa kendi bi taraflarını düzelttirecek)

hadi diyelim ki kredi falan aldım,bi miktar para buldum,ameliyat ettirdim. 70 yaşındaki bir insan böyle bir ameliyatı kaldırabilir mi?85 yaşında babam var onun hizmetini nasıl yapacak?

şu anda zaten bendeler,her ikisine de ben bakıyorum.biraz düzelince evlerine gidiyorlar.sonra tekrar hasta oluyorlar.

annem zaten biraz mızmızdır.ameliyattan sonra hepten kendini bırakır,toparlayamaz diye korkuyorum.tamam biliyorum sağlık açısından gerekli olabilir ama,çok kararsız kaldım

sizce ne yapmalıyım?

Annenizin durumu eger gerçekten ciddiyse,yani saglıgını tehlikeye atacak kadar göğüsleri büyükse,sırt ağrısı,kamburuk yapıyorsa SSK bu ameliyatı karşılar.Yaş olarak evet yani belki ameliyatı önermeyebilirler ama benim size tavsiyem madem anneniz bu durumu kafaya takmış size yakın bir devlet hastanesinin Plastik Cerrahi bölümüne randevu alıp annenizi götürmeniz :KK66: Doktorun değerlendirmesine göre hareket edersiniz.Belki güzellikle konuşup annenizi ameliyat olmamasına ikna edebilir.Siz ne söylerseniz söyleyin sizi dinlemez ve kalbi kırılabilir.Gidin,görüşün ona göre karar verilir....

Annenizin durumu eger gerçekten ciddiyse,yani saglıgını tehlikeye atacak kadar göğüsleri büyükse,sırt ağrısı,kamburuk yapıyorsa SSK bu ameliyatı karşılar.Yaş olarak evet yani belki ameliyatı önermeyebilirler ama benim size tavsiyem madem anneniz bu durumu kafaya takmış size yakın bir devlet hastanesinin Plastik Cerrahi bölümüne randevu alıp annenizi götürmeniz :KK66: Doktorun değerlendirmesine göre hareket edersiniz.Belki güzellikle konuşup annenizi ameliyat olmamasına ikna edebilir.Siz ne söylerseniz söyleyin sizi dinlemez ve kalbi kırılabilir.Gidin,görüşün ona göre karar verilir....

öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.aslında çok haklısınız,onun eziyet çekmesini istemiyorum.gerçi öyle sırt ağrısı,kamburluk falan yok.sadece yazın sütyen de kullanmadığı için,

altlarında hafif bir kızarıklık var.öyle yara gibi bir durumda yok.sütyen numarasıda 110.toparlayıcı bir sütyenle 95 DD rahat edebilir ama sütyen kullanmaya yanaşmıyor ki..sıkılyormuş

yine de dediğiniz gibi sonbaharda bir devlet hastanesinden randevu alıp götüreyim.doktor ne derse onu yaparız.

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bende eser hanıma 2 hafta öncesine kadar göğüs operayonu geçirdim.eser hanım yaptı göğüs estetiğimi.ve memnunum çok şükür ağrım sızım yok.kas altı olmasına rağmen fazla acı duymuyorum şuan.ilk 3 günü atlattığınız zaman sizden iyisi yoktur.buradan tavsiyem zayıf bayan arkadaşlarıma büyük göğüs önermiyorum.bir arkadaşım 50 kilosuna 420cc yaptırdı.ve ağrıdan duramadı morarmaları oldu bir hayli.göğüs kafesinizin küçük olduğunu söylüyorsa bir dokor size bunu dikkate alın ve üstelemeyin.sonra çok pişman olabilirsiniz.benimkiler 275cc yuvarlak yuksek hıgh profil.iyiki diyorum fazla büyük yaptırmamışım.1.68 boyum 55 kilom.en doğal görünüm sizin olsun istiyorsanız 300 cc yi geçmeyin..

Arkadaşlar merhaba ben aranıza yeni katıldım.bende eser hanıma 2 hafta öncesine kadar göğüs operayonu geçirdim.eser hanım yaptı göğüs estetiğimi.ve memnunum çok şükür ağrım sızım yok.kas altı olmasına rağmen fazla acı duymuyorum şuan.ilk 3 günü atlattığınız zaman sizden iyisi yoktur.buradan tavsiyem zayıf bayan arkadaşlarıma büyük göğüs önermiyorum.bir arkadaşım 50 kilosuna 420cc yaptırdı.ve ağrıdan duramadı morarmaları oldu bir hayli.göğüs kafesinizin küçük olduğunu söylüyorsa bir dokor size bunu dikkate alın ve üstelemeyin.sonra çok pişman olabilirsiniz.benimkiler 275cc yuvarlak yuksek hıgh profil.iyiki diyorum fazla büyük yaptırmamışım.1.68 boyum 55 kilom.en doğal görünüm sizin olsun istiyorsanız 300 cc yi geçmeyin..

Manolyaaacığım GÜLE GÜLE kullan ve aramıza H.G.!!!! .....umarım ameliyat sonrası herşeyin yolunda gider...bana da 275-300 cc takmıştı Eser Hn...2.5 ay geçti ve bir sıkıntım yok...GEMİŞ OLSUN ....!!!!

Valla ödemli hali bile süper görünüyorrr.... :KK52:

Shans18 arkadaşımı konunun başından beri takip ediyorum:)çünkü bende şu anda gün geçtikçe büyük güne yaklaşıyorum! Aynı süreçleri yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum.olup bitene kadar sürücek herhalde:26: benimde shans18 gibi sağ göğsüm küçük sol daha büyük.eser hn. Orantılamaya çalışacağını söylerken herhalde shans18 sana yaptığını kasdetmişti :) profilde ki görüntüye bayıldım çünkü tam hayal ettiğim gibi duruyo. Sporcu sütyeninden ne zaman kurtulup dantelli seksi çamaşırlara geçiliyor çok merak edıyorum :KK1: ayrıca profilinizdeki estetik sonrası fotoları görmeyi yüreklenmek adına çok isterdim . Mutlu günleerrrrr:KK8:

X