- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
hayir hayir.simdi benim sag göğüd kasları cok sert oldugu icin protez doktorcugumun actigi cebe yavas yavas iniyor sol indi muhtesem duruyor ama sag protez hala biraz yukarda eger inmezse doktorcugum 10 dk lık minik bir operasyonla açıp aşağıya indirecek protezi2. Operasyon derkennn??? Seninde biri buyuk biri küçük duruyor mu
Anladim Banucum bugun doktorum hemen cagirdi beni kontrole.. Simdi kontrolden geliyorum hic korkma endiselenme bu tarz sey olabilir dedi pansumanida yapti suan mutluyumyok
hayir hayir.simdi benim sag göğüd kasları cok sert oldugu icin protez doktorcugumun actigi cebe yavas yavas iniyor sol indi muhtesem duruyor ama sag protez hala biraz yukarda eger inmezse doktorcugum 10 dk lık minik bir operasyonla açıp aşağıya indirecek protezi
çooook sevindiiiiimmmAnladim Banucum bugun doktorum hemen cagirdi beni kontrole.. Simdi kontrolden geliyorum hic korkma endiselenme bu tarz sey olabilir dedi pansumanida yapti suan mutluyum
Insallah... Banu sende de ilk zamanlarda biri buyuk biri kucuk oldu mu mesela benim sag memem biraz daha buyuk gibi...çooook sevindiiiiimmmaman aman saglikla kullanalim insallah sorun cikmasin hiç
merhaba bende bu ayin sonunda olmayi dusunuyorum benimki daha komplike bi operasyon olacak tubuler meme. o kadar cirkinler ki anlatamam bi de ustune iki cocuk emzirince daha da kotu oldularooo coktan gecti o hic yokmus gibi şuanda1 ayin sonunda geciyo merak etme o igrenç cimento cuvali hissi zaten slikonlar cok agir degil benim 350 cc her iki taraftada yaklasik 2 si 600 gr filan sabırlı ol hepsi gececek süper olcaklar süpppeeerrr ve ne istersen hic cekinmeden sorabilirsin
evet canim hic korkma sag tarafimiz daha guclu oldugu icin ve kas alti oldugu icin daha fazla ödem topluyor emin ol düzelecek biraz daha zaman ver lütfenInsallah... Banu sende de ilk zamanlarda biri buyuk biri kucuk oldu mu mesela benim sag memem biraz daha buyuk gibi...
şimdiden hayırlı olsun.hastanede birine ihtiyac duyulmuyor zaten hemsireler surekli gelip kontrol ediyorlar.ama evde muhakkak birine ihtiyac duyacaksiniz ilk 3 4 gün.ilk 1 hafta biraz zorlu gececek hic korkmayin sonrasi cok guzelmerhaba bende bu ayin sonunda olmayi dusunuyorum benimki daha komplike bi operasyon olacak tubuler meme. o kadar cirkinler ki anlatamam bi de ustune iki cocuk emzirince daha da kotu oldularben adanada erol kesiktasa olacagim kendisi prof icime sindi gorustuumse ama.cok detayli konusmadik.
bana 400 cc dedi 175 boy hafifde iri yapili oldugum icin. bu 400 cc ne kadar buyuklukte oluyor tahmini hic bilgim yok. ve operasyona yalniz girip cikmayi düşünüyorum cunku yasadigimiz yerde kimsemiz yok ve cocuklarim cok kucuk esim onlarin basinda kalacak.
eve gelsigimdw ise esimle halletmeye calisacagiz herşeyi. bu kadar basit mi hersey bilmiyorum ya da cok zorlanirmiyim birilerine ihtiyac duyarmiyim bilmiyorum.
o surecle ilgili bilgi verirmisiniz rica etsem
merhaba bende bu ayin sonunda olmayi dusunuyorum benimki daha komplike bi operasyon olacak tubuler meme. o kadar cirkinler ki anlatamam bi de ustune iki cocuk emzirince daha da kotu oldularben adanada erol kesiktasa olacagim kendisi prof icime sindi gorustuumse ama.cok detayli konusmadik.
bana 400 cc dedi 175 boy hafifde iri yapili oldugum icin. bu 400 cc ne kadar buyuklukte oluyor tahmini hic bilgim yok. ve operasyona yalniz girip cikmayi düşünüyorum cunku yasadigimiz yerde kimsemiz yok ve cocuklarim cok kucuk esim onlarin basinda kalacak.
eve gelsigimdw ise esimle halletmeye calisacagiz herşeyi. bu kadar basit mi hersey bilmiyorum ya da cok zorlanirmiyim birilerine ihtiyac duyarmiyim bilmiyorum.
Canim merhaba bende 2 hafta once silikon ameliyati oldum. Bende sana yardimci olabilirim. Benimde boyum 1.75 bende profesöre ameliyat oldum bana direk 400 cc dedi tabiki vucudun bunu kabul ederse.. Ben hocama guvendim. Ve yeni ameliyat olmama ragmen gorunus olarak begendim.. Ayrica tek başına mumkun degil hastanede kalamazsin mutlaka yardimci olacak biri gerekli..merhaba bende bu ayin sonunda olmayi dusunuyorum benimki daha komplike bi operasyon olacak tubuler meme. o kadar cirkinler ki anlatamam bi de ustune iki cocuk emzirince daha da kotu oldularben adanada erol kesiktasa olacagim kendisi prof icime sindi gorustuumse ama.cok detayli konusmadik.
evet canim hic korkma sag tarafimiz daha guclu oldugu icin ve kas alti oldugu icin daha fazla ödem topluyor emin ol düzelecek biraz daha zaman ver lütfenşu resim olayini beceremiyorum yoksa yollardim sana ilk zamanlar dehset bir fark vardi simdi yok cok sukur.ve yumus yumuslar su anda ama sag meme biraz daha sert geriden geliyor
eheheh ayni benimki gibiResim olayini cozebilseydik iyi olacakti.. Soldaki yumusadi hissediyorum sagda birazcik geriden geliyor dedigin gibi ☺
antalya gökhan özerdem benimkiMerhabalar nerede yaptırdınız acaba amelıyatları
Tesekkur ederim cok nazıksınızantalya gökhan özerdem benimki
rica ederim ne demekTesekkur ederim cok nazıksınız
Banu birşey sorucam. Benimde aynı şekilde sağ geriden geliyor. Protez sola göre yukarda ve biraz daha sert. Inmesi için ekstra bir şey yapıyor musun? Ben mesela özellikle oraya fazlaca masaj yapıp yukardan aşağı itiyorum protezi. Senin dr ne önerdi inmesi için ??evet canim hic korkma sag tarafimiz daha guclu oldugu icin ve kas alti oldugu icin daha fazla ödem topluyor emin ol düzelecek biraz daha zaman ver lütfenşu resim olayini beceremiyorum yoksa yollardim sana ilk zamanlar dehset bir fark vardi simdi yok cok sukur.ve yumus yumuslar su anda ama sag meme biraz daha sert geriden geliyor
bana masaj kesinlikle önermedi sadece bandaj kullaniyorum inmesi icin yavas yavas iniyor.benim doktorum biraz modern eski yöntemlerin hicbirini yaptirmiyor sütyen bile giymedim ben ve cok guzel olmaya basladilar.estetik cerrahlar masaj konusunda 2 ayri goruse sahip yarisi masaji gereksiz yarisi gerekli buluyor.Banu birşey sorucam. Benimde aynı şekilde sağ geriden geliyor. Protez sola göre yukarda ve biraz daha sert. Inmesi için ekstra bir şey yapıyor musun? Ben mesela özellikle oraya fazlaca masaj yapıp yukardan aşağı itiyorum protezi. Senin dr ne önerdi inmesi için ??
anladım canım ama bandaj da eski bir yöntem bilgin olsun :))))bana masaj kesinlikle önermedi sadece bandaj kullaniyorum inmesi icin yavas yavas iniyor.benim doktorum biraz modern eski yöntemlerin hicbirini yaptirmiyor sütyen bile giymedim ben ve cok guzel olmaya basladilar.estetik cerrahlar masaj konusunda 2 ayri goruse sahip yarisi masaji gereksiz yarisi gerekli buluyor.
eheheh o zaman eski yöntemleri tercih ediyoanladım canım ama bandaj da eski bir yöntem bilgin olsun :))))
yok bana masaj önermedi sadece günde 3 sefer dikiş hattına vazelinle bastırarak soldan saga sagdan sola masaj yapiyorum o kadarSizede doktorunuz masaj önerdi mi? Onerdiyse nasıl yapıyorsunuz?