doktorun dogru soyluyor.sag taraf baskin taraf oldugu icin iyilesmesi geriden gelecek korkma.benim 2 ay oldu hala biraz yukarda ve cok az ödemi var.evet mentor 350 cc hp takildi.1 aydan sonra yumusamaya basliyorlar.benimkiler %40 gibi yumusadi dahada yumusayacak.hissizlik gecici korkma geciyorsık disini 1 ay daha sonrasi coj guzel olcak merak etme
ooo coktan gecti o hic yokmus gibi şuandaTeşekkür ederim.. Mecbur bekleyip sabredicez... Yururken sanki taş bağlamışlar hissi suan gecti mi?
kapsul benimde cok korktugum bi problem ama eski nesil protezlerde ve kas üstünden daha fazla olusuyor.mentor 5.nesil cok iyi bir protez.operasyonda diren kullanilmamasi memede fazla travma yaratilmamasi da kapsul olusumunu engelliyor.doktorun iyiyse korkma.Kapsül hakkinda bi bilgin var mi? Kas alti ve meme altindan yapilan ameliyatlarda ve iyi silikon markalarinda gorulme olasilihi cok dusukmus. Tek endiselendigim sey bu.. Ama cok kafama takmicam ☺ bende su agirlik hissinden ve korkunc goruntusunden kurtulmak istiyorum kaldi 21 gun.. Ben bu surecte tempolu yuruyus yapabilirim dimi?
belli olsun bisey olmazMerhaba size bir sey sormak istiyorum :) ameliyattan 2 hafta kadar sonra ise baslayacagim. Disaridan bakinca belli etmemesi acisindan kiyafet almali miyim yoksa dekoltesiz,normal giyinsem de fark edilmez mi? Arkadasim bir sure sweat shirtle gezmisti gerek var mi sizce de?
Iyi bir doktora ameliyat oldum. Bu durumu kafama takmicam evet diren kullanilmadikapsul benimde cok korktugum bi problem ama eski nesil protezlerde ve kas üstünden daha fazla olusuyor.mentor 5.nesil cok iyi bir protez.operasyonda diren kullanilmamasi memede fazla travma yaratilmamasi da kapsul olusumunu engelliyor.doktorun iyiyse korkma.
ahhhh ahhh bilirim o agrilariIyi bir doktora ameliyat oldum. Bu durumu kafama takmicam evet diren kullanilmadi ☺ surekli sirt ustu yatmaktan belim omzum agriyor..
Ilk zamanlar odem oluyormus ya ondan dedim :) yoksa belli etsin aynenbelli olsun bisey olmazrahat etmek acisindan diyorsaniz bende 1 at swetle gezdim ama belli olup olmamasini pek önemsemedim acikcasi
ay evet bide bişey deyince yanıyodu benim o yuzden 1 ay hep bol bol şeyler giydim şimdi masallah dar giyiyorumIlk zamanlar odem oluyormus ya ondan dedim :) yoksa belli etsin aynen
yıllar geçti ve ben yine forum geziyorum, belki bu sefer yaptırabilirim. istanbulda doktor arıyorum. siz memnun gibisiniz. doktorunuzun adını öğrenebilir miyim.ay evet bide bişey deyince yanıyodu benim o yuzden 1 ay hep bol bol şeyler giydim şimdi masallah dar giyiyorumodemler 1 aya gidiyo 3 ayda komple bitiyor memenin durumuna göre.benim karnim sismisti 8 kilo ödem topladim 15 gun 7 aylik hamile gibi gezdim
antalya gökhan özerdem canım benim doktorumyıllar geçti ve ben yine forum geziyorum, belki bu sefer yaptırabilirim. istanbulda doktor arıyorum. siz memnun gibisiniz. doktorunuzun adını öğrenebilir miyim.
Banu seninde meme ameliyati sonrasinda sutyeninde bi kac damla kan oldu muIlk zamanlar odem oluyormus ya ondan dedim :) yoksa belli etsin aynen
doktorunuzu iyi seçin 1 den fazla doktordan görüş alın.ben 40 yasimda yaptirdim keske daha oncd yaptirsaydim diyorumooo teşekkürler istanbulda bakıyordum. çok düşünmeye, yıllarca beklemeye gerek yok dimi?
hayir hicbirsekilde kan veya sıvı olmadı dikislerden olabilir doktorunuza muhakkak sorunBanu seninde meme ameliyati sonrasinda sutyeninde bi kac damla kan oldu mu
evet sordum endiselenecek bisey yokmus cuma gunu kontrolum var zaten.. Yumusadiklarini da hissediyorumhayir hicbirsekilde kan veya sıvı olmadı dikislerden olabilir doktorunuza muhakkak sorun
oooo süper süppeeerrr dahada yumusayacaklar merak etme benim sağ memede inmeye basladı çok şükür insallah 2.operasyona ihtiyac kalmayacak sabırla bekliyorumevet sordum endiselenecek bisey yokmus cuma gunu kontrolum var zaten.. Yumusadiklarini da hissediyorum ☺
2. Operasyon derkennn??? Seninde biri buyuk biri küçük duruyor muoooo süper süppeeerrr dahada yumusayacaklar merak etme benim sağ memede inmeye basladı çok şükür insallah 2.operasyona ihtiyac kalmayacak sabırla bekliyorum