Gecmis olsun :)) hayirli olsun :)Valla iyiyim2.ameliyat gayet rahatmis hafif bi agri sizi o kadar.normal yasantima dondum 3 4 saat sonra zaten 10 da aldilar 11.30 da ciktim 3 de taburcu oldum.memeler guzel olmus
Ne ameliyatı ne oldu kiValla iyiyim2.ameliyat gayet rahatmis hafif bi agri sizi o kadar.normal yasantima dondum 3 4 saat sonra zaten 10 da aldilar 11.30 da ciktim 3 de taburcu oldum.memeler guzel olmus
RevizyonNe ameliyatı ne oldu ki
O ne demek ya bende asimetrik var sanki benim gözüme öyle geliyor heealdeRevizyonilkinden daha guZel olmuslar valla
Album yap yada ozelden gonder bakayimO ne demek ya bende asimetrik var sanki benim gözüme öyle geliyor heealde
Merhaba,Kas üstü oluşundan memnun musunuz?Kas ustu 275 cc takildi.
Merhaba fitness eğitmeni olduğunuz için merak ettim spor yaparken silikonun engellediği bi hareket var mi ya da söyle sorayim ameliyat olmadan önceki halinizle spor yapışınız arasinda fark var mi sinav barfiks çekmek kötü etkiler mi mesela. Şimdiden çok teşekkür ederim. Bu arada enerjiniz gerçekten çok iyi okudukça içim rahatladibenim direnlerim yoktu doktorum gerek gormemis.valla ben ertesi gün gezdim tozdum yurudukce açıldım.5.gün dükkanımı açtım ama cok yorulmamaya dikkat ettim.bol yesil cay su içtim.karnım 7 aylık hamile gibi ödem toplamıştı.1. ayın sonunda tamam iyiyim artık dedim.şimdi antrenman bile yapmaya basladim fitness egitmeniyim bu arada
Merhabaaa öncelikle gögüs hareketlerini antrenman programinizdan cikarmaniz memeleriniz icin en iyisiMerhaba fitness eğitmeni olduğunuz için merak ettim spor yaparken silikonun engellediği bi hareket var mi ya da söyle sorayim ameliyat olmadan önceki halinizle spor yapışınız arasinda fark var mi sinav barfiks çekmek kötü etkiler mi mesela. Şimdiden çok teşekkür ederim. Bu arada enerjiniz gerçekten çok iyi okudukça içim rahatladi
Merhabaaa öncelikle gögüs hareketlerini antrenman programinizdan cikarmaniz memeleriniz icin en iyisizira bozulmalarini istemeyiz.bu sebeple direk gögýs kaslarini hedef alan hareketlere elveda demenizde fayda var barfiks ilk 6 ay zor cekersiniz.ilk 6 ay uzak durun bence.diger hareketlere gelince hic bir sıkıntı yok rahat rahaaatt antrenmaninizi yapin ama bunun icin 3 ay bekleyin.
Tabi tabi ben zaten iyileşme süreci tamamlandiktan sonraki kismi merak ettim de eksik ifade ettim. Bir yil sonra mesela yapmamamiz gereken hiç bi hareket olmaz degil mi? ☺
Çok teşekkür ederim bilgi içinBir pt olarak söylüyorum hayatınızdan gögüs hareketlerini çıkarın he eger bodybulding kategorisinde podyuma cikmayacaksaniz.ben bikini fitness icin hazirlaniyorum çıkardım tamamiyle gogus hareketlerini benchpress yapmayı verin memeler önemli bozulmasin.bu hataya düsen cok arkadasim var mahvoldu memeleri
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim bilgi için
merhaba ameliyatınız üstünde baya geçmiş ama size bir sorum olacaktı.Özel muayenesinde mi oldunuz yoksa araştırma hastanesinde mi?Bir de doktorun ilgisi nasıldı?Umarım mesajımı görüp cevap verirsiniz.Şimdiden teşekkür ediyorumTeşekkür ederim doktorum Eksal Kargi