Benimkide meme ucumdan tutarak yukari dogru bastirarak kaldırıyorum.. Bugun biraz sag kolum agridi..yok bana masaj önermedi sadece günde 3 sefer dikiş hattına vazelinle bastırarak soldan saga sagdan sola masaj yapiyorum o kadar
inmesi için o bandaji takarken bende bastirip yukari cekip takiyorum.kaslar geriliyo ondan agriyo malesef bendede varBenimkide meme ucumdan tutarak yukari dogru bastirarak kaldırıyorum.. Bugun biraz sag kolum agridi..
Dr.unuzun adı nedir acaba. Ve de fiyatıbendede mentor varcikarma cikarma doktor soyleyene kadar.bende bant vardi yukardan bastiriyodu o yuzden sutyene gerek duymadik☺ protezlerimiz iyi korkma sakin kapsulden filan.piyasanin en iyisi suanda ben simdi sutyensiz dolaniyorum valla takiyorum meme uclarini ooohhh missss
Op.Dr.Gökhan Özerdem müthiş bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.Benim gibi zor bir vakada harikalar yarattiDr.unuzun adı nedir acaba. Ve de fiyatı
İlk defa bugün bu siteyi kullanıyorum ve ilk mesajımı size yazmış oldum:) İstanbul'dayım ben ilginize teşekkürler.Op.Dr.Gökhan Özerdem müthiş bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.Benim gibi zor bir vakada harikalar yaratti
rica ederim ne demek aramiza hosgeldinizİlk defa bugün bu siteyi kullanıyorum ve ilk mesajımı size yazmış oldum:) İstanbul'dayım ben ilginize teşekkürler.
benim 2.5 ay oldu hala var hafif sızlamalar gayet normal.6 aya kadar bu sekilde.22 gun daha coook yeni gececek merak etmeyinBenim 22 gun oldu ameliyat olali boyle hafif hafif sizlamasi normal mi? Sende boyle hissettin mi??
ilk 10 gun zor malesef sonra yavas yavas kendinize geliyosunuzBen de oldum bugun 3.gunum daha iyiyim sukur. Ilk 2 gun ben ne yaptim dedim yalan yok. Agri yok ama oturup kalkma dik duramama cok kotu
Antalyada olması biraz dezavantaj, keşke istanbulda olsaydı muayeneye gidebilirdimOp.Dr.Gökhan Özerdem müthiş bir doktor kesinlikle tavsiye ederim.Benim gibi zor bir vakada harikalar yaratti
Bekliyorum sabirla :) tesekkur ederimilk 10 gun zor malesef sonra yavas yavas kendinize geliyosunuz
Kas alti mi oldun gecmis olsun.. Zor bi donemden geciyoruzBen de oldum bugun 3.gunum daha iyiyim sukur. Ilk 2 gun ben ne yaptim dedim yalan yok. Agri yok ama oturup kalkma dik duramama cok kotu
Gecmis olsun. Evet birazcik zor bi donem 10-15 gun boyunca.. Kas alti mi oldun kac cc takildi?Ben de oldum bugun 3.gunum daha iyiyim sukur. Ilk 2 gun ben ne yaptim dedim yalan yok. Agri yok ama oturup kalkma dik duramama cok kotu
Kas ustu 275 cc takildi.Gecmis olsun. Evet birazcik zor bi donem 10-15 gun boyunca.. Kas alti mi oldun kac cc takildi?
Cok agrin yoktur o zaman kas ustuyseKas ustu 275 cc takildi.
selamlar tekrar gökhan beyin abisi istanbulda isterseniz görüşünAntalyada olması biraz dezavantaj, keşke istanbulda olsaydı muayeneye gidebilirdim
Valla iyiyimBanu nasıl gidiyo. Merak ediyorum