ÇOK HEYECANLI ve TEDİRGİNİM

zeytin13

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
139
17
623
37
Arkadaşlarım bir sorun olmazsa 2 Nisanda meme büyütme ameliyatım var.. Hem çok heyecanlı hem çok tedirginim.. Aynı zamanda romatizma hastasıyım.. Memelerimden dolayı çok mutsuzum.. kimilerine göre hiç gerek yok.. kusura bakmazsanız fotoğraflarımı ekleyeceğim siz bu durumda büyütme ameliyatı olur muydunuz 😔 kas ustu takilacak surec hakkinda bilgisi olanlar kac gunde iyilesiliyor nasil geciyor yazabilir mi 🌸
1000008663.webp
1000008664.webp

Merhabalar
Yaptırmasanız da olur ama yaptırırsanız çok daha güzel olur 🙂 Eğer çocuk düşünmüyorsanız yaptırın gitsin derim. Ameliyat için tedirgin olacak hiç birşey yok. Asıl süreç ameliyat sonrasında başlıyor. Ağrı sızı olarak ilk 2-3 gün sonrasında geçiyor sizin kas üstü olacağı için daha rahat atlatırsınız ama ağrılar geçse de uzun bir dönem hareketleriniz kısıtlı yaşamak durumundasınız bu da işin asıl can sıkıcı kısımı. Sırt üstü hatta yarı yatay pozisyonda yatmak , gerinememek bel ağrısı yapıyor misal. Bu gibi şeylere hazırlıklı olun onun haricinde korkacak tedirgin olacak hiç bir şey yok. Sonuç için katlanacağız artık birkaç ay sonra iyi ki yaptırmışım demek var ucunda 💕

Merhabalar
Yaptırmasanız da olur ama yaptırırsanız çok daha güzel olur 🙂 Eğer çocuk düşünmüyorsanız yaptırın gitsin derim. Ameliyat için tedirgin olacak hiç birşey yok. Asıl süreç ameliyat sonrasında başlıyor. Ağrı sızı olarak ilk 2-3 gün sonrasında geçiyor sizin kas üstü olacağı için daha rahat atlatırsınız ama ağrılar geçse de uzun bir dönem hareketleriniz kısıtlı yaşamak durumundasınız bu da işin asıl can sıkıcı kısımı. Sırt üstü hatta yarı yatay pozisyonda yatmak , gerinememek bel ağrısı yapıyor misal. Bu gibi şeylere hazırlıklı olun onun haricinde korkacak tedirgin olacak hiç bir şey yok. Sonuç için katlanacağız artık birkaç ay sonra iyi ki yaptırmışım demek var ucunda 💕
2 Oğlum var kendim de 37 yaşımdayım, artık yaş geldi gidiyor diyorum yaptıramazsam içimde kalacak çok istiyorum çünkü 🙈 romatizma da olunca ilaclar falan kullanıyorum doktoruma görüştüm onay aldım.. inşallah sorunsuz atlatırım ben de 🙏🏼 çok teşekkür ederim 🌸

2 Oğlum var kendim de 37 yaşımdayım, artık yaş geldi gidiyor diyorum yaptıramazsam içimde kalacak çok istiyorum çünkü 🙈 romatizma da olunca ilaclar falan kullanıyorum doktoruma görüştüm onay aldım.. inşallah sorunsuz atlatırım ben de 🙏🏼 çok teşekkür ederim 🌸
Çocuklarınız kaç yaşında peki? Eğer 5 yaşından küçük varsa kucak isteyen falan biraz daha bekleyin derim o durumda. Ama kucağa alma fiziksel güç kullanma gereği olmayan yaşlardalarsa sıkıntı yok

Çocuklarınız kaç yaşında peki? Eğer 5 yaşından küçük varsa kucak isteyen falan biraz daha bekleyin derim o durumda. Ama kucağa alma fiziksel güç kullanma gereği olmayan yaşlardalarsa sıkıntı yok
Biri 11 biri 8 yaşında.. büyüdüler artık çok şükür 🤭 siz oldunuz mu meme buyutme ameliyati?

maddi imkanıniz varsa yaptirin gitsin
daha gençliğinizin baharindasiniz, 37 yasindasiniz. kendinizi daha da cekici bulabileceginiz - size ozguven katacak bir seyden neden geride kalasiniz ki?

Kendinizi iyi hissedecekseniz tabi ki yaptırın. Sizin mutluluğunuz her şeyden önemli. Bunu unutmayın. Yüzünüz gözükmüyor fakat üye olmayanlarda görüyor, bazen erkeklerde siteye bakabiliyor. Rahatsız olur musunuz bilmiyorum ama ben hatırlatmak istedim🌸 her şey gönlünüzce olsun. 🤍🫶🏻

Yaptırdım 5. Aya gireceğim bende ilk 17,18 gün zor sonrasında da daha rahatsınız ama 1 at oturur gibi yatıp 2 ay korse takacaksınız zorlukları da var ben hala tam alışamadım hissediyorum ama en azından sağlıklıyım o zor süreçler geride kaldı senşn yine çarmış benim hiç yoktu dümdüzdü belkide ondan zorladı benim çok kötüydü 1 ay sonradan güzelleşti senin belli daha rahat olur çünkü kendi yağ dokun var

Yaptırdım 5. Aya gireceğim bende ilk 17,18 gün zor sonrasında da daha rahatsınız ama 1 at oturur gibi yatıp 2 ay korse takacaksınız zorlukları da var ben hala tam alışamadım hissediyorum ama en azından sağlıklıyım o zor süreçler geride kaldı senşn yine çarmış benim hiç yoktu dümdüzdü belkide ondan zorladı benim çok kötüydü 1 ay sonradan güzelleşti senin belli daha rahat olur çünkü kendi yağ dokun var
Kas üstü mü olmuştu sizin de?

Hadi inşallah yani hala tam alışamadım hala sert zamanla diyorum artık baya zaman gerektiren birsey yani agrıngeciyor korse çıkıyor ama içerden hissediliyor birşey olduğu oda zamanla gider
Hangi protez kullanilmisti? Kaç cc? Cok fazla da cesit var.. bana 350 cc ergonomix olur dedi doktor.. Hem merak ediyorum Hem korkuyorum çok değişik hissediyorum..

Hangi protez kullanilmisti? Kaç cc? Cok fazla da cesit var.. bana 350 cc ergonomix olur dedi doktor.. Hem merak ediyorum Hem korkuyorum çok değişik hissediyorum..
350 Motiva marka ergobomix mi bilmiyorum yani kart şeklinde de verdiler Motiva yazıyor ama bu protez sert biraz parmak batırıyorsun ya diyelim protezin kendisine bakarken çok içine gömülmiyor yani ürünün kendisi sert sıkı da ilerde hiç dalgalanma gibi gpzukmezmiş

Protezin içindeki jel mi neyse full dolu diye sert bazısı daha az dolu jel o yumuşak oluyor bende çok anlamıyordum sadece marka araştırdım çok kullanılanlardan öyle karar verdim yani fikrin varsa çokta telaş etme hastalık değil sıkıntı yok estetik güzel görüntüye kavuşacaksın ama biraz emek sabır isteyecek hemen güzel görüntü bekleme başta saçma sapan oluyor hahahhas

Kizlarrr ameliyatim 10daydi.. Anca toparladım yürüdüm.. çok şiddetli ağrım yok fakat sızlıyolar surekli.. 350 cc konuşmuştuk doktorla fakat içerideki cep büyükmüş ameliyatta maket protezlerden deneyip 400 cc yi uygun görmüş.. şuan çok odemliler.. inşallah tüm süreci sorunsuz atlatırım 🙏🏼 çok öpüyorum 🌸

Arkadaşlarım bir sorun olmazsa 2 Nisanda meme büyütme ameliyatım var.. Hem çok heyecanlı hem çok tedirginim.. Aynı zamanda romatizma hastasıyım.. Memelerimden dolayı çok mutsuzum.. kimilerine göre hiç gerek yok.. kusura bakmazsanız fotoğraflarımı ekleyeceğim siz bu durumda büyütme ameliyatı olur muydunuz 😔 kas ustu takilacak surec hakkinda bilgisi olanlar kac gunde iyilesiliyor nasil geciyor yazabilir mi 🌸Eki Görüntüle 3568996 Eki Görüntüle 3568997
Ya çok merak ettim şimdiki hallerini özelden paylaşırmısınız diğer yazınıza cevap vermiştim bence 400 cc yapmakla harika olmuştur doktorunuz iyi iş çıkardı bence göğüsünüz çok rahat almıştır kafeseniz alırmış çünkü 🌸

Back
X