Meme estetigi ameliyati olanlar

doktorun dogru soyluyor.sag taraf baskin taraf oldugu icin iyilesmesi geriden gelecek korkma.benim 2 ay oldu hala biraz yukarda ve cok az ödemi var.evet mentor 350 cc hp takildi.1 aydan sonra yumusamaya basliyorlar.benimkiler %40 gibi yumusadi dahada yumusayacak.hissizlik gecici korkma geciyor 💕 sık disini 1 ay daha sonrasi coj guzel olcak merak etme

Teşekkür ederim.. Mecbur bekleyip sabredicez... Yururken sanki taş bağlamışlar hissi suan gecti mi?

Teşekkür ederim.. Mecbur bekleyip sabredicez... Yururken sanki taş bağlamışlar hissi suan gecti mi?
ooo coktan gecti o hic yokmus gibi şuanda 💕 1 ayin sonunda geciyo merak etme o igrenç cimento cuvali hissi 😂😂zaten slikonlar cok agir degil benim 350 cc her iki taraftada yaklasik 2 si 600 gr filan 😂😂 sabırlı ol hepsi gececek süper olcaklar süpppeeerrr ve ne istersen hic cekinmeden sorabilirsin

Kapsül hakkinda bi bilgin var mi? Kas alti ve meme altindan yapilan ameliyatlarda ve iyi silikon markalarinda gorulme olasilihi cok dusukmus. Tek endiselendigim sey bu.. Ama cok kafama takmicam ☺️ bende su agirlik hissinden ve korkunc goruntusunden kurtulmak istiyorum kaldi 21 gun.. Ben bu surecte tempolu yuruyus yapabilirim dimi? 😂

Kapsül hakkinda bi bilgin var mi? Kas alti ve meme altindan yapilan ameliyatlarda ve iyi silikon markalarinda gorulme olasilihi cok dusukmus. Tek endiselendigim sey bu.. Ama cok kafama takmicam ☺ bende su agirlik hissinden ve korkunc goruntusunden kurtulmak istiyorum kaldi 21 gun.. Ben bu surecte tempolu yuruyus yapabilirim dimi? 😂
kapsul benimde cok korktugum bi problem ama eski nesil protezlerde ve kas üstünden daha fazla olusuyor.mentor 5.nesil cok iyi bir protez.operasyonda diren kullanilmamasi memede fazla travma yaratilmamasi da kapsul olusumunu engelliyor.doktorun iyiyse korkma.

Merhaba size bir sey sormak istiyorum :) ameliyattan 2 hafta kadar sonra ise baslayacagim. Disaridan bakinca belli etmemesi acisindan kiyafet almali miyim yoksa dekoltesiz,normal giyinsem de fark edilmez mi? Arkadasim bir sure sweat shirtle gezmisti gerek var mi sizce de?

Merhaba, nerede ameliyat oldunuz ve ne kadar odediniz? Ben de iki haftaya yurtdisindan Ankara'ya geliyorum. Fiyat arastirmasi yapiyorum.

Merhaba size bir sey sormak istiyorum :) ameliyattan 2 hafta kadar sonra ise baslayacagim. Disaridan bakinca belli etmemesi acisindan kiyafet almali miyim yoksa dekoltesiz,normal giyinsem de fark edilmez mi? Arkadasim bir sure sweat shirtle gezmisti gerek var mi sizce de?
belli olsun bisey olmaz 😁 rahat etmek acisindan diyorsaniz bende 1 at swetle gezdim ama belli olup olmamasini pek önemsemedim acikcasi 💕

kapsul benimde cok korktugum bi problem ama eski nesil protezlerde ve kas üstünden daha fazla olusuyor.mentor 5.nesil cok iyi bir protez.operasyonda diren kullanilmamasi memede fazla travma yaratilmamasi da kapsul olusumunu engelliyor.doktorun iyiyse korkma.
Iyi bir doktora ameliyat oldum. Bu durumu kafama takmicam evet diren kullanilmadi ☺️ surekli sirt ustu yatmaktan belim omzum agriyor..

Iyi bir doktora ameliyat oldum. Bu durumu kafama takmicam evet diren kullanilmadi ☺ surekli sirt ustu yatmaktan belim omzum agriyor..
ahhhh ahhh bilirim o agrilari😂😂 gececek az daha sabır ben agladigimi bilirim ağrıdan 😂😂😂 simdi döne döne yatiyorum 😁😁😁moralimizi bozmuyoruz hepsi gececek

Ilk zamanlar odem oluyormus ya ondan dedim :) yoksa belli etsin aynen 😂
ay evet bide bişey deyince yanıyodu benim o yuzden 1 ay hep bol bol şeyler giydim şimdi masallah dar giyiyorum 💕💕💕odemler 1 aya gidiyo 3 ayda komple bitiyor memenin durumuna göre.benim karnim sismisti 8 kilo ödem topladim😂😂 15 gun 7 aylik hamile gibi gezdim

ay evet bide bişey deyince yanıyodu benim o yuzden 1 ay hep bol bol şeyler giydim şimdi masallah dar giyiyorum 💕💕💕odemler 1 aya gidiyo 3 ayda komple bitiyor memenin durumuna göre.benim karnim sismisti 8 kilo ödem topladim😂😂 15 gun 7 aylik hamile gibi gezdim
yıllar geçti ve ben yine forum geziyorum, belki bu sefer yaptırabilirim. istanbulda doktor arıyorum. siz memnun gibisiniz. doktorunuzun adını öğrenebilir miyim.

ooo teşekkürler istanbulda bakıyordum. çok düşünmeye, yıllarca beklemeye gerek yok dimi?

ooo teşekkürler istanbulda bakıyordum. çok düşünmeye, yıllarca beklemeye gerek yok dimi?
doktorunuzu iyi seçin 1 den fazla doktordan görüş alın.ben 40 yasimda yaptirdim keske daha oncd yaptirsaydim diyorum 😁😁 onca sene bosuna memesiz dolanmışım 😂😂😂

evet sordum endiselenecek bisey yokmus cuma gunu kontrolum var zaten.. Yumusadiklarini da hissediyorum ☺
oooo süper süppeeerrr dahada yumusayacaklar merak etme benim sağ memede inmeye basladı çok şükür insallah 2.operasyona ihtiyac kalmayacak sabırla bekliyorum 😁😁

X