Meme estetigi ameliyati olanlar

bsseipek

Meme büyütme ameliyati
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2019
47
2
31
2 gun once meme buyutme ameliyati oldum, olanlar iyilesme sureclerini yazabilirler mi?

gecmis olsun ve hayirli olsun yeni memisleriniz protez nereye koyuldu kas alti kas ustu kac cc dokunuz varmiydi bunlarin hepsi iyilesme surecini degistiriyor
#cok teşekkürler oncelikle.. Evet meme dokum vardi. Kas alti 400 cc konuldu.. Yatip kalkarken zorlanıyorum.. Sizde ameliyat olsunuz mu

#cok teşekkürler oncelikle.. Evet meme dokum vardi. Kas alti 400 cc konuldu.. Yatip kalkarken zorlanıyorum.. Sizde ameliyat olsunuz mu
benim 2 ay oldu.ilk 1 ay biraz zorlanacaksiniz panik yapmayin kas alti oldugu icin agri sizi normalden biraz fazla oluyor.1 ay baski hissi gecmiyor.1.ayin sonunda hersey duzelmeye basliyor

benim 2 ay oldu.ilk 1 ay biraz zorlanacaksiniz panik yapmayin kas alti oldugu icin agri sizi normalden biraz fazla oluyor.1 ay baski hissi gecmiyor.1.ayin sonunda hersey duzelmeye basliyor
Size kac cc konuldu? Bu süreçte neler yaptiniz sigara kullanıyor musunuz

Size kac cc konuldu? Bu süreçte neler yaptiniz sigara kullanıyor musunuz
350 cc mentor yuksek profil.valla 10 gun oturarak uyudum.kas agrisi omuz agrisi bel agrisi ne varsa cektim.sabah 10 da ameliyat oldum aksam 7 de evdeydim fosur fosur sigara ictim ilk 15 güm cehennem azabi gibiydi ama sımdi memelerimle aşk yaşıyorum

Peki sana diren takıldı mi? Bende sigara iciyordum 3 gundur icmemistim beynim döndü keske icmeseydim. Bu surecte sigarayi bırakmayi da düşünüyorum ilk gunden itibaren doktorum hareket önerdi onu yapıyorum suan cok agrim yok

benim direnlerim yoktu doktorum gerek gormemis.valla ben ertesi gün gezdim tozdum yurudukce açıldım.5.gün dükkanımı açtım ama cok yorulmamaya dikkat ettim.bol yesil cay su içtim.karnım 7 aylık hamile gibi ödem toplamıştı.1. ayın sonunda tamam iyiyim artık dedim.şimdi antrenman bile yapmaya basladim fitness egitmeniyim bu arada

Çok sevindim senin adina inşallah bende iyilesirim. Benim ameliyatimda da diren takılmadı. Ameliyatin ilk gunu kendim kalktım ve gezdim bende istedigin gibi oldu mu boyut olarak odemden sonra kuculuyormus

Çok sevindim senin adina inşallah bende iyilesirim. Benim ameliyatimda da diren takılmadı. Ameliyatin ilk gunu kendim kalktım ve gezdim bende istedigin gibi oldu mu boyut olarak odemden sonra kuculuyormus
ödemler inince o ürkütücü görüntü gidiyor.yumusamaya basliyolar tabi benimkiler hala biraz sert 6 aya anca istedigimiz kivama gelecek.sağ meme hala yukarda yavas yavas iniyor bandaj kullaniyorum 12 saat.valla ben cok memnunum goruntusunden daha buyugu hantal gosterirdi 51 kiloyum daha küçüğüde benim icime sinmezdi.doktorum harika bi is cikarmis herseyi ona birakmistim

Benimde pazartesi gunu ilk kontrolum var.. Yaza bende formda olmak istiyorum bana 400 cc konuldu boyum 1.75 suan bile o kadar dogal duruyor ki..

Benimde pazartesi gunu ilk kontrolum var.. Yaza bende formda olmak istiyorum bana 400 cc konuldu boyum 1.75 suan bile o kadar dogal duruyor ki..
insallah tam istedigin gibi olur.ooo yaza bomba gibi olcaz ilk gordugunde korkma cok sekilsiz duruyolar cebe yerlestikce guzellesiyolar.panik yapip moralini bozma sakın

Benim en cok korktugum kapsul oluşumu.. Ama kas altina yerlestirilen protezlerde gorulme olasiligi daha dusukmus dimi?

Iyi ki buraya konu acip yazmisim beni cok iyi motive ettiniz teşekkür ederim
rica ederim ne demek ben sütyen hiç kullanmadım sadece bandaj kapsul buyuk protezlerde ve kas ustunde daha cok goruluyor.simdiki protezler cok cok iyi merak etme.ben 1 yil arastirdim oyle yaptirdim.hangi marka senin protezler

Benim protezlerim mentor.. Ben sporcu sutyeni giyiyorum ve asiri sıkıyor çıkaramıyorum da

Benim protezlerim mentor.. Ben sporcu sutyeni giyiyorum ve asiri sıkıyor çıkaramıyorum da
bendede mentor var cikarma cikarma doktor soyleyene kadar.bende bant vardi yukardan bastiriyodu o yuzden sutyene gerek duymadik☺ protezlerimiz iyi korkma sakin kapsulden filan.piyasanin en iyisi suanda ben simdi sutyensiz dolaniyorum valla takiyorum meme uclarini ooohhh missss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…