Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim benim kaslar fitness yaptığım icin oldukça sertti gevsemesi biraz zaman aldi 1 ay kadar sürdü kas agrılarim.düz yatmaya baslayinca 10.gunde sırt agrilarindan 21.gunde omuz boyun agrilarindan kurtuldum.simdi ne agri ne sizi var.tabi arada sızlama oluyor oda normal 6 aya kadar iyilesme sureci var.hic korkma agri kesicilerini antibiyoriklerini zamaninda al 15.gunden itibaren ohhh bee diyeceksin.simdi yan bile yatiyorum sadece yuzustu yatmam yasak daha 2 ayBende cok arastirdim ve profesöre ameliyat oldum.. Kas agrilarin ne zaman geçti peki? Insallah bende o zamanlari gorurum
Canim benim kaslar fitness yaptığım icin oldukça sertti gevsemesi biraz zaman aldi 1 ay kadar sürdü kas agrılarim.düz yatmaya baslayinca 10.gunde sırt agrilarindan 21.gunde omuz boyun agrilarindan kurtuldum.simdi ne agri ne sizi var.tabi arada sızlama oluyor oda normal 6 aya kadar iyilesme sureci var.hic korkma agri kesicilerini antibiyoriklerini zamaninda al 15.gunden itibaren ohhh bee diyeceksin.simdi yan bile yatiyorum sadece yuzustu yatmam yasak daha 2 ay
ne zaman istersen ne sormak istersen burdayimCanim cok teşekkür ederim. Sana yine soracagim şeyler olabilir
ehehehe sagol tatlım yaş 40 ruh hala 18 amaSendeki enerji gerçekten harika
Merhabalar, rica etsem özelden öncesi ve sonrasi resimlerinizi paylasirmisiniz? Birde sormak istediğim bir kac soru vardi cevaplarsaniz cok memnun olurum goguste sarkma varmiydi,toparlama filan yapildimi yoksa direk protezmi koyuldu,bende Şubat ayinda kismetse ameliyat olacağım tarih yaklastikca iyice stres oluyorumehehehe sagol tatlım yaş 40 ruh hala 18 ama
valla resim yollamayi beceremiyorum kusura bakmayin.meme yoktuki sarkma olsun bana direk 350 cc yuksek profili taktilar.strese gerek yok biraz agri sizi baskı hissi sonrasi cok guzel memislerMerhabalar, rica etsem özelden öncesi ve sonrasi resimlerinizi paylasirmisiniz? Birde sormak istediğim bir kac soru vardi cevaplarsaniz cok memnun olurum goguste sarkma varmiydi,toparlama filan yapildimi yoksa direk protezmi koyuldu,bende Şubat ayinda kismetse ameliyat olacağım tarih yaklastikca iyice stres oluyorum
Merhaba! Öncelikle geçmiş olsun doktorunuz kimdi?Bende cok arastirdim ve profesöre ameliyat oldum.. Kas agrilarin ne zaman geçti peki? Insallah bende o zamanlari gorurum
Merhaba! Öncelikle geçmiş olsun doktorunuz kimdi?
Teşekkür ederim. Siz nerde ameliyat olmayı dusunuyorsunuz
Sende de meme icinde baloncuklar varmış gibi olmuş muydu?ehehehe sagol tatlım yaş 40 ruh hala 18 ama
yok ben hic oyle birsey hissetmedim.Sende de meme icinde baloncuklar varmış gibi olmuş muydu?
Canim bisey sormak istiyorum sanayok ben hic oyle birsey hissetmedim.
tabiii buyrun sorun ne istersenizCanim bisey sormak istiyorum sana
doktorun dogru soyluyor.sag taraf baskin taraf oldugu icin iyilesmesi geriden gelecek korkma.benim 2 ay oldu hala biraz yukarda ve cok az ödemi var.evet mentor 350 cc hp takildi.1 aydan sonra yumusamaya basliyorlar.benimkiler %40 gibi yumusadi dahada yumusayacak.hissizlik gecici korkma geciyor sık disini 1 ay daha sonrasi coj guzel olcak merak etmeBenim ameliyat olali bugun 9.gunum evet hicbir agrim yok hersey normale dondu fakat sag gogsumun belli bi yerinde şişlik ve hissizlik var.. Doktorum bunu cok normal zamanla duzelecek dedi.. Sende de boyle olmuş muydu? Sana da mi mentor takildi? Goguslerin yumusadi mi?