Meme diklestirme ve Protez Dr. Kubilay Özdil

Teşekkürler arkadaşım ilgine, bakalım ben 325 cc liğe iyi dedim ama ameliyatta hangisi daha güzel olursa onu yapmasını söylicem,ameliyat için geri Sayım başladı, ameliyattan sonra görüşmek üzere hoşçakal

Teşekkürler arkadaşım ilgine, bakalım ben 325 cc liğe iyi dedim ama ameliyatta hangisi daha güzel olursa onu yapmasını söylicem,ameliyat için geri Sayım başladı, ameliyattan sonra görüşmek üzere hoşçakal

Canim hadi bakalim kolay gelsin guzel haberlerini bekliyoruz şimdiden geçmiş olsun canim inşallah herşey guzel gider sende deneyimlerini bizimle paylaşirsin

Evet defos sana soruyorum,izlerin iyileştimi, 2.5 ayın sonunda oldukça iyiyim demişsin,ağrıların ve şişlerin geçtimi, tam olarak iyileşmen ne kadar sürecek acaba.

Evet defos sana soruyorum,izlerin iyileştimi, 2.5 ayın sonunda oldukça iyiyim demişsin,ağrıların ve şişlerin geçtimi, tam olarak iyileşmen ne kadar sürecek acaba.

Ağrılarim neredeyse yok denecek kadar az agrimin geçmiş olmasi benim için iyileşme sayiliyor canim izlerim tabiki duruyor ama onlarda kaybolmayacak biliyorum ama zamanla azalir tabiki

Bugun kotrolum vardi gorustum doktorumla bir sorun yokmus suan artik birsey yapmiyorum normal seyrinde devam edecek:KK73::KK73::KK39:

Çok geçmiş olsun, sen en zor kısmını atlatmışsın defos , darısı benim başıma, bu uzun ve zorlu süreç, gözümü çok korkutuyor doğrusu, ameliyat günü yaklaştıkca tedirginliğim artıyor.

Çok geçmiş olsun, sen en zor kısmını atlatmışsın defos , darısı benim başıma, bu uzun ve zorlu süreç, gözümü çok korkutuyor doğrusu, ameliyat günü yaklaştıkca tedirginliğim artıyor.

Hiç tedirgin olma canim onemli olan sonrasi evet tabiki agri cekiyorsun ama inan sonrasinda herseye degiyor zahmetsiz birsey olmuyor ki biliyorsun ben agrilarimdan kurtulunca burun istiyordum bazen acabami diyorum :)))) yok yok şaka simdi dusunmuyorum

D Defos , geçmiş olsun :) Ameliyattan önce göğüslerin kaç bedendi? Şimdi kaç oldu? Ben de dikleştirmeye taktım kafayı ama bi sene sonra anca olur. Şuan 85 B hatta bazı markalarda 90kullanıyorum. Sütyensiz de dik gezmek istiyorum. Askısız sütyen takabilmek istiyorum ya :S

D Defos , geçmiş olsun :) Ameliyattan önce göğüslerin kaç bedendi? Şimdi kaç oldu? Ben de dikleştirmeye taktım kafayı ama bi sene sonra anca olur. Şuan 85 B hatta bazı markalarda 90kullanıyorum. Sütyensiz de dik gezmek istiyorum. Askısız sütyen takabilmek istiyorum ya :S

Canim çok tesekkur ederim ben 80 beden kullaniyordum ama maalesef sarkikti ici bostu dikleştirme gerekiyordu suan 85 oldu ama dolu dolu dikleşti ve ici doldu protez koyuldu 275 cc kendi meme dokumda vardi tabiki simdi çok memnunum tabiki izlerim var ama ilk haliyle kiyaslamiyorum kesinlikle dusunuyorsan meme ameliyatini oneririm gercekten insana bir guven geliyor

X