Meme diklestirme ve Protez Dr. Kubilay Özdil

Gerçekten mi uzuldum o zaman benim hosuma gitti guzel duruyor tuhh yaa keske kac beden olacagini sorsaydin tekrar ameliyat olmak zorunda kalmazdin
Ameliyat olma hevesiyle cc konusuna hiç takılmadım ama anladığı cc önemliymiş. Artık yapacak birşey yok yeniden olucam sen memnunumuzun boyutundan

Ameliyat olma hevesiyle cc konusuna hiç takılmadım ama anladığı cc önemliymiş. Artık yapacak birşey yok yeniden olucam sen memnunumuzun boyutundan

Canim ben memnunum gercekten cunku bunu uzun uzun konustuk doktorumla herseyi anlatti bana boyle istersen şoyle olur diye o yuzden iki kere gorusmustum sonunda karar verip yaptik ama gercekten memnunum

Bu arada laf aramizda botoxta yaptirdim:halay::halay::KK71::KK71:

Selam takip ediyorum seni cok mutlu oldum doktorundan memnun olmana cunku biliyorum ki bazi doktorlar ameliyat olana kadar ilgileniyor sonra pek ilgilenmiyorlar bu arada bende Ankaradayim ve botox yaptirmayida istiyorum daha henuz ameliyatimi olmadim bakalim herkezi dinliyorum okuyorum

Tesekkur ederim insan memnun kalinca tavsiye ediyor sonuçta Botox için gidebilirsin çok basit bir uygulama yanlizca bir kac igne ama sonucu guzel geçici tabiki ama ara ara yaptirilabilir sonuçta kirisikliklarimizda önemli degil mi:-):-):KK71:

Tesekkur ederim insan memnun kalinca tavsiye ediyor sonuçta Botox için gidebilirsin çok basit bir uygulama yanlizca bir kac igne ama sonucu guzel geçici tabiki ama ara ara yaptirilabilir sonuçta kirisikliklarimizda önemli degil mi:-):-):KK71:
Arkadaslar geçmiş olsun herkeşe 275 cc takılınca kaç beden oluyor

Geçmiş olsun ve de hayırlı olsun arkadaşlar
Ben emziriyorum ve malesef göğüslerim çok kötü deforme oldu bir taraf iyice büyüdü ve sarktı bir taraf eskisi gibi kaldı zaten göğüslerim küçüktür. Tek isteğim iki göğüsün eşitlenmesi hem sarkma hem ebat konusunda.
İlk bebeğim ikinciyi de düşünüyoruz ilerde ama ben beklemek istemiyorum bebeğim emmeyi bırakınca hemen yaptırmak istiyorum çünkü çok kötü görünüyor sizce ikinci bebeğimin olmasını ve onu emzirmeyi de beklemeli miyim

Geçmiş olsun ve de hayırlı olsun arkadaşlar
Ben emziriyorum ve malesef göğüslerim çok kötü deforme oldu bir taraf iyice büyüdü ve sarktı bir taraf eskisi gibi kaldı zaten göğüslerim küçüktür. Tek isteğim iki göğüsün eşitlenmesi hem sarkma hem ebat konusunda.
İlk bebeğim ikinciyi de düşünüyoruz ilerde ama ben beklemek istemiyorum bebeğim emmeyi bırakınca hemen yaptırmak istiyorum çünkü çok kötü görünüyor sizce ikinci bebeğimin olmasını ve onu emzirmeyi de beklemeli miyim

Canim bebegini gule gule buyut maalesef biz kadinlarin ortak sorunu emzirmeden sonra deforme olmasi bence beklemene gerek yok emzirmen bitince yapabilirsin cunku doktorunla konusursan sut kanallarina dokunmadan yapabiliyorlar sonrasinda hamile kalma ve emzirme oluyor zaten en azindan bu kadar deforme olmaz yinede sen bilirsin bence bir uzmana daniş derim

Bugun muayenem vardi gittim doktoruma Bir miktar şişlikler devam ediyormuş onlarda zamanla azalacakmis İzler hala belirgindir 2 ay kadar kötü görünebilir dedi bir jel yazdı sabah ve akşam sürülecek mis dermatix ultra diye zaman zaman ince bir ağrı oluyor dedim olabilir dedi
Bir süre daha devam edeceğini soyledi arkadaşlar ama genel olarak iyi gidiyoruz:KK73::KK73::KK73:

Yarin yine kontrolum var arkadaşlar artik kontrollerime mutlu gidiyorum bakalim ne diyecek biraz sag gogsumde agrim vardi ince ince sızlama seklinde onu soracagim

Merhaba uzun suredir siteye giremedim doktorlarla gorusmelerimi yapiyorum yarin randevu aldim Kubilay beye gidecegim sen memnundun degilmi? Tekrar sormak istedim

Canim benim ki dikleştirme ve protez oldu lolipop seklinde diyebilirim dikişlerim cok fazla degil altta yok yani cizgilerim ince ama tabiki iz kalacak ama umarim zamanla çok daha azalir:KK39:
Canım bende dikleştirme ve protez ameliyatı olcam. Bu izler geçmiyo mu ya?Bir de senin meme altı kesisi mi ve hangi yöntem?

Hayir hayatim geçmiyor maalesef zamanla azalir tabiki ama yok olmuyor sonuçta kesi izi doktorum bana izler için krem vermişti yani iz azaltici kremler kullanmaktan başka bir çare yok gibi duruyor. Benim meme altinda yok yani ters T seklinde degil dur bulabilirsem sana sekil olarak gostermeye calisayim

X