Meme büyütme ve iyileşme Süreci hk.

Kızlaar bir sorum var, tecrübeli arkadaşlar yanıt verirse çok sevinirim; vücudun nerdeyse her yerine dağılan 'çok kilo aldım'' hissiyatını yaratan ödem ne kadar sürede geçiyor? Bir de göğüslerdeki şişlik geçtiği zaman göğüsün boyutlarında,cup ölçüsünde bir küçülme oluyor mu?

Benim 15.günüm halen çok şişim ki kilo bile aldım 4 5 kilo ağır basıyorum ameliyat sonrası cok kilo alınıyor dikkat edin ödemler bi haftaya iner ama devamlı yattığın için kilo alma riskin yüksek ve ayrıca iştah cok Açılıyor ben 65 le girdim halen 69 kilo gösteriyor tartım.meme Büyüklüğü ameliyattan 4 gün sonra 99 cm olan göğüsüm şimdi 96 cm inşallah daha inmez inşallah ama 3 4 cm küçülüyor

Hasan Fındık Newest estetik cerrahi Merkezi hastane olarak ama muayenehanesi Bağdat Cad. Benim 325 cc high profil izlemeye alayım bak istersen
cok geçmiş olsun arkadaşlarrr yorumlarınızı takıp ediyorum bende kas altı olacagım bu hafta cok agrılı diyen de fazla agrım olmadı diyen de oldu ama suan anladım ki bünyeye göre değişiklik gösteriyor yada amelyatta doktorun eline baglı bişi şansım açık olsun ikinizide takip etmek istiyorum tekrar geçmiş olsun hanımlar :)

canım paylaşımların için teşekür ederim cok geçmişş olsunnn oturur pozisyonda olmaya özen gösterecegim bende :)

Ağrı kesicinin etkisi geçince ağrılar başlıyor benim sabah altı ya doğru hafiften başladı ağrım söyledim hemşireye hemen kahvaltımı getirip ilacımı verdiler.. yatarken kalkarken ilk iki gün destek alırsan daha kolay ben ilk günden itibaren kendi ihtiyacımı kendim gördüm.. Ağrı yoktu ama ağırlık baskı hissi gerginlik vardı tabi ki :)
henüz cok yeni bir üyesin.. şu an ki hallerini görmediklerimi ekleyemiyorum eğer alsam yaparsan al izlemeye birbirimizbirbirimize fikir vermiş oluruz :) foruma dadanan erkek üyeler yüzüne böyle oldu malesef

Hayırlı olsun inşallah dilediğin gibi gelişir herşey. Bu işin ağrısı, hiç bir kadının altından kalkamayacağı türden değil inan bana. Öyle güzel bir duygu içerisinde olacaksın ki, ağrı sızı umrunda olmayacak. Kafandan ağrı olacak düşüncesini at, ağrın olursa ilaç al, fıstık gibi geçirirsin günlerini.

ayyy canım öyle güzel yorum yaptın ki okurken içim açıldıı desteğin için teşekkür ederimm aklımda buluncakkk bu yazdıkların motive olmam içinnn cok teşekkür ederimmmmm

Ben oldum bile canım. 5. Günüm. Fotolarıma bak istersen.alışamadım yabancı cisim ve sertliğe.ağrımda oluyo hala.kas altı oldum
Merhaba beni izleyebilirmisin nasıl oldugunu görmek ısterım bende dusunuyorum yaptırmayı ama cesaret bulamıorum bı turlu

merhaba hanımlar. Benim bugün 14. günüm ama şiş hala inmedi. Kas altı 375 cc ameliyat oldum. Goğüsüm sanki patlıcak yakında hissediyorum birde taş gibi. Allahtan ağrım geçti. Ne zaman inecek çok merak ediyorum(((

Ben de aynı şekilde oldum. Bir ayın sonunda inmiş ve daha da yerleşmiş olur mutlaka. Patlama hissi de bitiyor onun yerine içinde sürekli bir balon varmış hissi oluyor, ben ameliyat olduğumu unutuyorum artık çoğu zaman. Oldu da bitti maşallah günleri :) Çok geçmiş olsun.

Teşekür ederim)). Bi soru daha var. Sen masaj yaptın mı hiç yumuşaması için?

Altinci haftadan sonra acaba sporcusütyeni birakabilirmiyiz ?
Ben birinci ay kontrolüme gittim geçen gün. Çok mutlu bir şekilde ayrıldım doktorun yanından. Sporcu sütyeninden 3. haftada balensiz dolgusuz sütyene geçmiştim zaten. Şimdi istediğimi kullanabiliyorum artık, izin çıktı :) Gece gündüz sütyen takıyordum, onu da bıraktım. Elbette ki çook hafif ağrılar oluyor, hiç bir şey olmamış gibi olmasını beklemiyorum zaten ama doktora da belirttiğim bir şey vardı. Ben sürecin başından beri hiç büyütmedim ağrıyı sızıyı gözümde, şimdi de normal hayatıma, iç çamaşırı alışkanlıklarıma geri dönmek beni çok mutlu ediyor.
Dikişler iyi ya, krem kullan iyice geçsin dedi.
Sen nasılsın?

Bende ara ara normal balensız sütyen giyiyorum ama gene de hiç rahat edemiyorum. Özelikli akşam üstü çok şişiyorlar fırlatmak atmak istiyorum. Birde dikişlerim çok kaşinıyorlar... Ama genelde çok rahatım normal hayatıma döndüm artık.

Arkadaşlar bende yarından sonra çarşamba günü aranıza katılacağım. Bura yorumları okuyunca biraz kafama takıldı. Ben kasüstü yuarlak protez yaptıracağım çünkü hem dokum yeterliymiş hemde çok ağrı yaşamaktan acayip tırsıyorum. 15 gün sonra bile içerde balon gibi bişey mi hissediyoruz gerçekten mi ya???

Hayır canım ya ne balonu? Benim gayet de kendi parçam gibi..

Bilmem ki bi arkadaş burda öyle bişey yazmış, haşur huşur ses falan çıkıyomuş üzüldüm.. senin adina çok sevindim canim.
Ses mi? Bende ses olmadı canım.. İlk zamanlar ödemden dolayı şiş oluyor ve bastırınca göğüsün ortasına falan cırt cırt ediyor gibi oluyor sadece.. Ödem gidince geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…