Meme büyütme ve iyileşme Süreci hk.

Bilmem ki bi arkadaş burda öyle bişey yazmış, haşur huşur ses falan çıkıyomuş üzüldüm.. senin adina çok sevindim canim.
İlk birkaç gün bende ses duydum.ama geçiyor.zamanla kendi doğal göğsün gibi hissediyorsun merak etme canım.

5 gün önce meme dokusu altı 250 cc yuvarlak meme protezi takıldı gögüs altı kesisiyle ama suanda sol gögsüm cok sert ve sis sag gögsüm tamamen indi ve normal bir formda sol gögsümde her hangi bir aksilik olması söz konusumu cevabınızı bekliyorum.

Önemli bir durum değil zamanla düzelecek. Zamanladan kastım da en az 2 ay..

Merhaba bende 20 gün oldu sütyene portajal koymuşta geziyor gibi hissediyorum ne zaman geçmişti sizin

Arkadaşlar benim bugün 9.günüm ve aşırı şekilde silikonları hissetmeye başladım özellikle gerilince. Kasaltına yapıldı benim. Ve bir mememde daha çok ağrı var... merak ettim neden böyle

Arkadaşlar benim bugün 9.günüm ve aşırı şekilde silikonları hissetmeye başladım özellikle gerilince. Kasaltına yapıldı benim. Ve bir mememde daha çok ağrı var... merak ettim neden böyle
Zamanla geçiyor deniyor benimde 20. Günüm ve evet benimde ağrım yok ama çok hissediyorum hala normale dönmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…